Доброго дня .Мене звати Яна .Мені 28 років живу у м Луцьк.У мене дуже часто болить шия і терпнуть пальці на обох руках. Це триває більше року.Маса обстежень чогось суттєвого як кажуть лікарі не виявила ,крім остеохондрозу в шиї та початкових протрузій до 1.2 мм в шиї.Нещодавно мені нарешті встановили такий діагноз: Остеохондроз 2 ст шийного відділу хребта з цервікалгією та парестезіями рук.ВСД змішаного типу.Астено невротичний СД.Я отримала моваліс у таблетках,мідокалм та гамалате в6 у таблетках та 10 сеансів масажу.Чогось надзвичайного у своєму стані не помітила. Мені радять шукати "терплячого" невролога, пройти курс лікування методом голкотерапії та заспокійливе гліцисед по 2 драже на ніч.Чи може мені хтось порадити де краще пролікуватись?
Комментарии
Я сюди зверталася. Лікувалася у Галини Дмитрівни Циц , це невропатолог клініки ,дуже хороший лікар . Розказую: мене боліла шия, діставали мене парестезії - затерпання пальців на руках і на ногах. Я в інтернеті вже багато перечитала про ці парестезії .Всі писали , що треба звернутися до невропатолога. Багато писали про невропатолога Циц Галину. Я її на ФБ знайшла .Мене лікар оглянула і направила на МРТ шиї , на аналізи крові . МРТ шиї у мене показало 4 грижі дисків, 2 великі, а 2 недуже великі. По аналізах високий холестерин , високий глюкозильований гемоглобін. Мені лікар розписала рекомендації по лікуванню, по харчуванню, я проконсультувалася у ендокринолога, там отримала всі рекомендації. В клініці проходила курс лікування,від якого покращення стану дуже помітне. Мені Галина Дмитрівна ставила голки, вона призначила мені електротерапію на кисті і стопи від якої затерпання пальців зменшилися вже на 4 день .Дуже гарний масаж робила мені Наташа,золоті руки. Я проходила сеанси магнітотерапії ,високоінтенсивного лазера. За курс лікування 9 днів ( 10 мені з роботою не вийшло) заплатила майже 25 тисяч. Думаю це немала сума, але й не захмарна. Лікування приємне, лікар моя дуже уважна, персонал ввічливий, результатом я задоволена. Воно того варте. Я дотримуюся рекомендацій, перестала їсти бутики з твердим сиром і пити каву з цукром і сиропом. Відкинула перекуси. Схудла на 6 кг і планую не зупинятися. За ноутом працюю в комірці Шанца, на шию виявалася класна штука. Всім величезне дякую!
Вам потрібне мануально-м'язове тестування і масаж шийно-комірцевої зони. Телефон нашого центру 0688543808
Доброго дня! Болить шия і дуже терпнуть руки.Скільки стоїть таке лікування ? Які обслідування потрібно зробить?
У моєї мами якій 63 роки печуть і тепнуть пальці обох ніг. Сімейна направляла її на аналізи, сказала що нічого особливо в тих аналізах нема. Але мама скаржиться на ці пальці вже кілька місяців.Що нам робити ?
У мене тривалий час появлялися гострі болі в шиї .Потом до цього добавилося головокружіння. Так от мені Галина Дмитрівна вилікувала біль у шиї у основну проблєму-головокружіння. ЇЇ лікування голками дуже домогає. Це правда.Рекомендую, дуже грамотний врач
У мене були прояви дистонії , томущо в мене дитинства проблема з щитовидкою, останніх 2 роки мені було погіршення стану. Лікувалася у Наталії Володимирівної в міській ендокринології .Мені відкорегували Еутирокс , зараз щоранку отримую 75 мг. Нарешті підібрали дозу , бо 50 мг мені було замало а 100 мг забагато.В мене терпнули пальці на руках та ногах, часто тремтіли пальці та була пітливість і почашчене серцебиття. Мені ще у лікарні крім щитовидки виставлено було діагноз дизгормональна поліневропатія. Приписали вітаміни групи В, адаптол 300 мг і порадили звернутися до Галини Дмитрівної Циц. Я проходила у неї два курса лікування . Перший раз 10 днів у жовтні, мені робили сеанси електротерапії і Галина Дмитрівна ставила мені голки.Другий курс були лише голки 7 днів . Але мені затерпання майже всі пройшли. Пройшли всі сімптоми дистонії, я не маю пітливості і частого серцебиття. Мені дуже допомогло таке лікування Всім рекомендую
Я теж лікувався тут. Призначалися мені акупунтура, лазеротерапія і електротерапія .Затерпнення та похолодання пальців на ногах було близько 3 років.Потом почалося затерпнення пальців на рукахі почалася біль в ногах .Звертався до сімейного, до сосудистого хірурга, прокапали мене тренталом, певний час приймав вазоніт ,магнікор, від болі кейдекс.Ситуація з покращенням на місяць другий і знов все починалося. Сосудистий дивився мене 3 рази , УЗІ на ногах в мене без бляшок і тромбів тому він порекомендував мені шукати толкового невропатолога бо своє він все що міг тей зробив. Мені порекомендували невропатолога з медпрактики здоров"я люди які у цього врача лікуються і мають результат. Я звернувся. Мене лікувала Галина Дмитрівна Циц, була акупунура, лазеротерапія, електротерапія-там протоколи є для лікуваня. Спеціально по твому дагнозу. Мені діагноз Галина Дмитрівна поставила Полінейропатія 2 ст. Робили мені масаж на 2 ноги, ступні. Перший раз мені лікування на 10 днів було. А вже другий курс повторно проходив без лазера, були і електротерапія. В мене нема того пекучого болю в ступнях вночі. Я нормально сплю. Не терпнуть пальці на руках і ногах. Лікування дороге.Більше 13 тисяч за 10 днів. Но воно варте
Акупунтура і електротерапія .Медпрактика здоров"я невролог Циц ГД рекомендую
Після сна погано працює ліва рука , затепли пальці .Що робити. Німесил і ібупрофен принімаю 3 дні, сімейна врач призначила нейробіон. толку пока не бачу До кого звертатися?????
Медпрактіка Здоров"я Невролог Циц ГД
Медпрактіка Здоров"я Невролог Циц ГД
Звичайно.! Галина Дмитрівна фахівець дуже сильний. Маю особистий досвід лікування у неї. Лікування голками вона дуже добре знає. До неї з різних міст люди їздять постійно на лікування .Звертайтеся
В мене проблема з променевим нервом правої руки після ДТП.Мені в цій клініці цей лікар Циц про яку ви всі тут пишите реально щось поможе?
Медпрактика здоров"я ,консульуйтеся у Галини Дмитрівни Циц.
У мене були стріляючі болі у правій руці, затерпали пальці і током било від ліктя.Більше 3 місяців. Я звертався до нас у 4 поліклініку, у травматолога був дважди, у невропатолога. Потім мене направляли до вертебролога, пробували на шиї різні манипуляциї. Мені не було лучше. Я у ФБ найшов невролога Циц, потім побачив, що дуже люди її хвалять, пишуть що лікування голками чи та акупунтура у неї дуже помагає. Я пішов на прийом. Як вияснилося, моя проблєма не в шиї, в мене компресіонна нєвропатія , сіндром кубітального канала правої руки. Мені Галина Дмитрівна робила лікування акупунтурою, голками-мені це особенно помогло. І І робили мені елєктротерапію. через 3 сеанси-процентів на 40 стале краще. На 10 день -я сам не вірив що таке буває.
Спасибі величезне всім хто порадив звернутися в Медпрактику здоров"я до невролога Циц Галини Дмитрівни. Була на консультації, потім пройшла курс лікування ,акупунтура, електротерапія і лазер.Є гарний результат!!!
Циц Галина Дмитрівна невролог із медпрактики Здоровья. ЇЇ акупунтура всім помагає. Дуже грамотний врач
Я маю довгу історію хвороби ще з 2016 року. В мене терпли руки , мерзли руки, особливо пальці, пекли на трошки синішали на морозі . Я давно цікавилася чи допоможе мені лікування методом голкотерапії позбутися затерпання рук? І ще, чи допоможе мені лікування методом голкотерапії якщо в мене є біль.. Мені всі казали ,що це від грижі в шиї. Але я перевірялася .Грижа міжхребцевого диску в мене відсутня. Проблема не вирішилася до того часу , поки я не звернулася до невролога Циц Галини. Єдина лікар яка мене вислухала, детально обстежила , поставила мені діагноз вегетативні розлади Сд Рейно . Я пройшла з того часу кілька курсів лікування, в основному акупунтура-те лікування голками що мене давно цікавила та інфрачервоний лазер . Потім в клініці зявилася нова апаратура і вже з 2019 року я періодично прохожу голки і електротерапію. Результат дуже гарний. Руки не болять та майже не терпнуть. Пальці не печуть і не синіють як раніше. Я дуже задоволена резульатом мого лікування
Яка вартість такого лікування. В мене щитовидка нормальна. Но є болі в шиї і дуже часто терпнуть руки
У мене полінейропатія 11 ст. на фоні проблем з щитовидкою. Мене пекли і терпнули пальці на руках, ониміння кистей більше всього вночі. Я давно чула про метод акупунтури .Давно хотіла спробувати. Проконсультувалась із своїм ендокринологом . Вона зразу підтримала мою думку про альтернативні методи лікування -санаторії, фізіотерапія, акупунтура. Мій вибір зупинився на Галині Дмитрівні Циц. Багато чула про цю лікарку , знайомі лікувались. Я проходила лікування процедурами електротерапії , лікування лазером, безумовно акупунтуру ма масаж кистей і стоп. Мені значно краще. На осінь планую повторити курс. Дуже сподобалося лікування голками та масаж. Гарний заклад. Галина Дмитрівна дуже гарний фахівець. Дуже гарний масаж кистей та стоп .Всім рекомендую
Маю з дитинства проблему з щитовидкою, останніх 2 роки мені було погіршення стану. Лікувалася у Наталії Володимирівної в міській ендокринології .Мені відкорегували Еутирокс , зараз щоранку отримую 75 мг. Нарешті підібрали дозу. Так я втомилася вже, бо 50 мг мені було замало а 100 мг забагато.В мене терпнули пальці на руках та ногах, часто тремтіли пальці та була пітливість і почашчене серцебиття. Мені ще у лікарні крім щитовидки виставлено було діагноз дизгормональна поліневропатія. Приписали вітаміни групи В, адаптол 300 мг і порадили звернутися до Галини Дмитрівної Циц у клініку Медпрактика здоров"я. Я проходила два курса лікування у Галини Дмитрівної. Перший раз 10 днів у жовтні, мені робили сеанси електротерапії і Галина Дмитрівна ставила мені голки.Другий курс були лише голки 7 днів . Але мені затерпання майже всі пройшли. Нема пітливості , нема серцебиття. Мені дуже сподобалося таке лікування
Маю з дитинства проблему з щитовидкою, останніх 2 роки мені було погіршення стану. Лікувалася у Наталії Володимирівної в міській ендокринології .Мені відкорегували Еутирокс , зараз щоранку отримую 75 мг. Нарешті підібрали дозу. Так я втомилася вже, бо 50 мг мені було замало а 100 мг забагато.В мене терпнули пальці на руках та ногах, часто тремтіли пальці та була пітливість і почашчене серцебиття. Мені ще у лікарні крім щитовидки виставлено було діагноз дизгормональна поліневропатія. Приписали вітаміни групи В, адаптол 300 мг і порадили звернутися до Галини Дмитрівної Циц у клініку Медпрактика здоров"я. Я проходила два курса лікування у Галини Дмитрівної. Перший раз 10 днів у жовтні, мені робили сеанси електротерапії і Галина Дмитрівна ставила мені голки.Другий курс були лише голки 7 днів . Але мені затерпання майже всі пройшли. Нема пітливості , нема серцебиття. Мені дуже сподобалося таке лікування
Дуже розумній лікар.Приємна людина.Знавець своєї справи
Вітаю.А ви сумнівалися.
Мені радили шукати "терплячого" невролога, пройти курс лікування методом голкотерапії. Я знайшла . Я попала до Галини Дмитрівни Циц .Вона мене вилікувала . У мене зовсім не терпнуть пальці рук, я спокійна, немає тривоги.Я добре сплю Акупунтура у Галини Дмитрівни дуже гарно допомагає. І якщо на початку лікування я ставилася до цього скептично- то наразі я палкий прихильник акупунктури . Галина Дмитрівна -ДЯКУЮ
0989971709 Медпрактика здоровьє невролог Галина Дмитріївна Циц
Класний лікар! Вам поможе.
Невролог Циц Галина Дмитрівна Медпрактіка Здоровья Вам точно поможе цей лікар.Дуже грамотно і дуже якісно лікує, метод акупунтури це лікування голками-то Галина Дмитрівна цими голками 100 процентно поможе
В мене терпнуть руки давно,що я не робила.В районі капалася , пентоксифілін, трентал, Кавінтон, лізин, обезболювальні різні -помагає дуже мало .Що робити до кого звертатися
мене вилічила невропатолог Циц Галина. Обратіться до неї. Дуже гарно вміє ізнає як лікувати голками. Дуже розбирається в діагнозах. Вам поможе.Питайтеся за електротерапію