Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Помогите мне советом - грыжа и протрузия

2»

Комментарии

• Мені потрібна допомога.Поможіть мені розібратися з мою проблемою.Ситуація в мене така -я хворію 2 місяці.Спочатку болів хребет, потім поперекк, потім права нога.Лікували мені воспалєніє ускладнене ущемлєнієм сєдаліщного нерва. На томографіі /тобто на КТ/ 3 мм протрузія між 4 -3 позвонком поперекового відділу і грижа диска на 8 мм між 5 1 4 позвонками того ж поперекового відділу..КАпали мені ліків дуже багато , блокади аж 3 з діпроспаном зробили.Ефекту 0. Послали до нейрохіргів .Тим не сподобалось, що я прийшов з тою томограмою,що КТ.Кажуть що вона неточна і треба іменно МРТ. Ладно,пішов я зробив МРТ. То по тому МРТ в мене протрузія 6 мм, а та що грижа- то не 8 а вже 11 мм і плюс вона сєквестрірована ,і сєквестр той 3 мм ущемив мені нєрний корєшок. То що получається -мене не від того лікували? Ніяке в мене не воспалєніє сєдаліщного нерва? Бо нейрохірурги мене бігом хотять оперірувати.ТО що мені порадите робити?
  • Консультацию вертебролога или невропатолога.А как вы вообще после аварии решились на мануалку?
  • После аварии постоянно болит спина.регулярно прохожу массаж и мануальщика но в последнее время после сеансов только хуже.Что мне можно посоветовать?
Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.