Как оказалось в моем случае, иглоукалывание -эффективное лечение головной боли, которая меня просто достала! .Имею личный положительный опыт лечения методом иглоукалывание в клинике Вячеслава Пилюйко город Хмельницкий.Кроме того, что практически пропала головная боль ,у меня значительно улучшилось состояние кожи, исчез зуд и периодические высыпания, которые несколько последних месяцев появлялись после красного вина и , острой пищи и шоколада /я сладкое просто обожаю/,мой терапевт утверждала , что это или пищевая аллергия или нейродермит. Но впрочем для меня это теперь не столь важно.Важно то. что иглоукалывание, которое я раньше очень скептически воспринимал, лечит головную боль и проблемы кожи! Это вам не таблеточки глотать!
Комментарии
Лікувалася в неї, хороший лікар !
Зверталася з мамою до цієї неврологині- прекрасна жінка.Це кращий лікар по неврології яких нам доводилося зустрічать .Все детально, все по полочках: огляд, призначення лікування, її підхід до лікування голками. Ми приємно вражені . Ще більше вражені результатом, у Вінниці маму хотіли оперувати, але то у неї права рука. Галина Дмитрівна допомогла нам уникнути операції. Звертайтеся, в кого карпальний синдром -тут дуже гарне лікування !
Лікувала мені неврит лицевого нерва- гарний результат .
Дуже гарна людина ця Циц Галина Дмитрівна, доступно все розкаже, пояснить .Якщо комусь треба фахівця з акупунтури ( лікування голками)-це до Циц. Вона найраще все знає і вміє ! Лікар від Бога
Галина Дмитрівна суперовий врач .І як людина і як спеціаліст в сфері іглоукалованія -самий кращий врач , якого довелося зустрічати .
Після акупунтури у Галини Дмитрівни мене не турбують прояви функціональної диспепсії, мене не турбує важкість та переповнення в шлунку. І мої нерви в порядку.
Після акупунтури у Галини Дмитрівни мене не турбують прояви функціональної диспепсії, мене не турбує важкість та переповнення в шлунку. І мої нерви в порядку.
Захворіла раптово, було перевантаження та переохолодження. Стався дуже гострий біль в попереку , дуже крутило ліву ногу. Я схильна до алергії. Була кропивниця на лідокаїн і висипання після олфену 3 роки тому. Тому я ліків побоююся. Моя сімейна порадила 3 дні проколоти дексаметазон. Я зробила але значного покравщення не відчула. Мені порадили невролога Циц Галину Дмитрівну щоб пройти у неї курс лікування голками. Кажуть що у нашому місті це найращий лікар по голках і по нервовій системі. Я звернулася, мене обстежила Галина Дмитрівна, ми зробили МРТ , там протрузії невеличкі. Швидше за все зіграло роль переохолодження. Я пройшла курс лікування голками, лазером і електротерапію. Мені вистачило 10 днів щоб відчути значне покращення стану. Я відчувалав покращення вже з 3 дня лікування коли мені Галина Дмитрівна ставила і прогрівала голки на поясниці і на нозі-дуже відчувається покращеня. Мені дуже помогло таке лікування. В кого є схожі проблеми -звертайтеся. Є гарний результат лікування
Цитата
Цю клініку знаю дуже давно, ще з 2015 року.Мене тут поставили на ноги буквально. Були грижі в поперековому відділі дуже великі, було защемлення нервів на нозі, терпла і боліла ліва нога. Мені робили багато різних процедур , в тому числі лікування голками. Мене по сьогоднішній день поперек майже не турбує. Але до невролога привела інша проблема- почала турбувати права рука , з ліктя до мізинця так било током , погано розгиналися пальці. Невролог відразу глянувши сказала ,у вас неврит ліктьового нерва. Мені призначили електротерапію, звичайно ж лікування голками, бо мене Галина Дмитрівна саме за допомогою голкотерапії на ноги поставила. І ще, вона порекомендувала мені лікування лазером високої інтенсивності. При моєму першому лікуванні такої апаратури тут тоді ще не було . За 12 днів мого лікування відсотків на 85-90 мені стало краще.Через 3 тижні ми повторили ще курс лікування голками і все- моя рука працює, головне-током не пробиває. Супер все. Рекомендую
100%
невролог Циц ГД. плюс прекрасно знає все по голктерапії. Медпрактика здоров"я 0989971709
Галіна Дмітріївна СУПЕР ВРАЧ! Результат після її акупунтури СУПЕР.
Я на сайті знайшла пораду звернутися до цього лікаря. Спочатку проконсультувалася, потім пролікувалася у Галини Дмитрівни.Маю гарний результат. Всім рекомендую
Прекрасно знаю Галину Дмитрівну. Багато хорошого люди пишуть про цього лікаря. Всім рекомедую . Після її акупунури маю гарний результат
очень действенно.. при условии что делает действительно спец..
у знакомого только иглоукалыванием остановили падение зрения в детстве..до этого они и в одессе были и в москве в офтальмологии... у свекра защемление в спине убрали..боли были адские.. жаль что специалист,который делал,дедушка-китаец, умер уже..
Я ходила на иглоукалывание - не помогло.
Массаж помог, но нужен хороший массажист. Я попала сначала к женщине одной - так кружилась голова и скакало давление, а нашла девочку , так я после сеансов расслаблялась и спала.
И еще помогло плавание.
Вы лечили методом иглоукалывания грыжу диска? Интересует эффективность метода при межпозвоночной грыже
А как на счет головной боли?
Доброго дня,а де в Хмельницькому можна записатися на голковутерапію