Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

УЗД суглобів

Півроку болить коліно, робила УЗД нічого не показало, КТ теж нічого не показало, тілько незначний артроз.
Артрон пропила, толку не дало, через день пю ортофен. Пішла знову на УЗД в клініку, Тамара Віталіївна зробила УЗД, виявила надрив меніска. Ось так. Метод хороший і недорогий, КТ заплатила вдвічі більше і нічо не побачили, головне в УЗД хто робить, одна людина не побачила, а друга побачила. Це недолік. Але ж наскільки дешевше і без рентгену. УЗД суглобів раджу, ідіть в клініку до Пілюйка.

Комментарии

  • Скажіть будь ласка як часто можна робити УЗД суглобів, чи це не шкідливо?

  • От мені цікаво знати, для чого посилають робити МРТ суглобів, коли можна зробити УЗД, це безпечніше і дешевше.?

  • Так, мені також в клініці побачили всі зміни, які відбулись з суглобами. Власне в клініці мене і вивела Тамара Віталіївна в ремісію. Це я гадаю величезний плюс, що вона є ревматологом, яка сама обслежує пацієнтів на УЗД,

  • Это в Украине дешево УЗИ стоит. Если за свои деньги в Польше это весьма дорого. Я еду в Украину чтобы сделать. Мне как надо было за границей сделать, то я чуть не обалдела. Это жах. Да, у нас в Украине все намного дешевле, и у Тамары Витальевны еще и качественно.

  • @Fatiq написал:
    Считаю УЗ одним из оптимальных методов для диагностики болезней суставов, состояний после травм. Недорого, неопасно,быстро, есть на месте. Бываю, конечно случаи когда надо МРТ, но это не часто. Мне для диагностики хватило узи, и анализы понадобились. А я уже хотел сам на МРТ идти, только бы деньги потратил, хорошо что сначала догадался на консультацию к Тамаре Витальевне, она сказала, что не нужно. А анализы понадобились, и УЗИ понадобилось.

    Так, дійсно лікар добре дивисться, а головне це дає можливість економити, я цікавився скільки коштує МРТ одного суглоба. А мені дивились три пари суглобів...

  • @Reno написал:
    Добре на УЗД видно плечовий бурсит. Коли почало боліти плече, зробив рентген, написали норму. Пішов на УЗД все прояснилось. Думав на МРТ спочатку іти, але потреба відпала. Іформативно і недорого.

    Де ви робили УЗД плеча. В мене теж болить плече, хочу УЗД зробити. Чи узіст дає якісь рекомендації по лікуванню?

  • Добре на УЗД видно плечовий бурсит. Коли почало боліти плече, зробив рентген, написали норму. Пішов на УЗД все прояснилось. Думав на МРТ спочатку іти, але потреба відпала. Іформативно і недорого.

  • Удобный способ наблюдать за шпорой. Делаю УЗИ раз в год, увеличивается со скоростью 1 мм в два года. Врач говорит что не так уж плохо.

  • Для плечевых суставов это вообще идеальный вариант. Я перед УЗИ делала МРТ... Не очень хорошее впечатление осталось. УЗИ намного лучше, по крайней мере для меня.

  • Моя лікар казала, що є специфічні ознаки подагри, які можна побачити на УЗД. Але я так і не зрозумів. Короче кажучи, я вірю своїй лікарці, тому вони є, тобта за УЗД методом можна визначити подагру і без аналізів.

  • УЗД це добре, але потрібен ще лікар, щоб вірно інтерпретував. Мені раз зробили такий висновок, що нічого спільного з реальним захворюванням не мав. Я ходжу до перевірених лікарів, вірніше до лікаря.

  • Мне нравится УЗИ из-за возможности отследить эффективность лечения. Особенно при ревматоидном артрите степень воспаления хорошо отслеживается. Вот у меня например еще четыре года назад были опухшие колени, жидкости было много, а сейчас норма. Хрящ поражен не был, и сейчас нормален. А у знакомого, солей стало больше, он ничего не делает, чтобы они не откладывались.

  • Підкажіть, наскільки часто можна робити УЗД. Я розумію, що це не дуже шкідливо, але є ж якийсь ліміт? І взагалі, щоб різницю побачити?

  • Считаю УЗ одним из оптимальных методов для диагностики болезней суставов, состояний после травм. Недорого, неопасно,быстро, есть на месте. Бываю, конечно случаи когда надо МРТ, но это не часто. Мне для диагностики хватило узи, и анализы понадобились. А я уже хотел сам на МРТ идти, только бы деньги потратил, хорошо что сначала догадался на консультацию к Тамаре Витальевне, она сказала, что не нужно. А анализы понадобились, и УЗИ понадобилось.

  • Уже пять лет хожу на УЗИ контроль и лечусь в клинике у Тамары Витальевны. Хороший доктор, лечение и диагностика на уровне. Главное, все в одном месте, и стоять в очередях не нужно. Стоял вопрос делать МРТ или УЗИ, УЗИ оказалось информативнее.

  • RiaRia

    Слідкую за суглобами що півроку. Маю шпору, на УЗД вона є, але не збільшується, слава Богу. Запалення того що було немає. Коліна теж спостерігаю, бо там артроз є, також погіршення немає. Хрящ на місці, хіба трохи стерся, солі припинили відкладатись. Лікування. хоч не систематичне, але допомагає.

  • УЗД дуже добрий метод щоб оцінити результат лікування ревматоїдного артриту або ж іншого артриту. Часом по болю важко сказати, а ось запалення добре на УЗД оцінити. Також видно чи суглоб руйнується чи ні.

  • Мені теж робили УЗД колін і стоп, коли я лікувався в клініці. Стільки всього понаписувала Тамара Віталіївна, що страх бере. Я і не підозрював що при псоріазі така біда з суглобами може статись. Але добре що можна зробити УЗД, подивитись на стан суглобів. Обстеження недороге и не шкідливе, можна часто робити.

  • УЗД це добре, але дещо недоступне для нього. Кістку УЗ не бачить. Мені важливо було кістку подивитись, чи є запалення чи пухлина. Побачили лиш поверхню. Що стосується звязок та хряща, то насправді добре видно.

  • Хороший лікар, добре дивиться УЗД. Важливий і той момент, що вона і лікує і є ревматологом. Здається це правильно що ревматолог сам дивиться на УЗД, адже за кордоном це звичайна практика, а ми бігаємо від одного спеціаліста до іншого. Ось і у нас маленький закордон.

  • А скільки коштує УЗД колінних суглобів. І які саме суглоби роблять в клініці?

  • Рентген вобще делать не стоит. Если сравнивать цена и информативность, то однозначно УЗИ. Хорошо видно и хрящ, и связки, и мениски. Единственное, можно хрестоподобные связки упустить, тут уж МРТ надо, а в целом отличный метод при хорошем враче, который смотрит.

  • Метод на самом деле отличный, никакой радиации и недорого. Считаю, что каждый должен проходить УЗИ суставов, даже если не беспокоит. Опыт из жизни, мою подругу не беспокоили колени, а в один день ни с того ни с сего разболелось не на шутку. Сделала УЗИ, а там хрящ полностью разрушился. И разрушаться он начал давно. Если бы раньше сделала УЗИ, могла бы спасти колено, а теперь сказали что только операция.

  • Також робила УЗД, тільки в себе в поліклініці. Поставили діагноз адгезивного капсуліту. Я подумала, може ще МРТ зробити?

  • Так, погоджуюсь. Метод насправді недорогий і можна побачити проблему. Але важливо щоб той лікар, що робить УЗД зміг її побачити. Мене теж Тамара Віталіївна дивилась, їй вдалось визначити мою проблему. За це їй дуже дякую.

  • Цікаво знати якщо в мене псоріаз та болять коліна, чи можна буде побачити якісь зміни в колінах на УЗД. Бачу в клініці проводиться таке обстеження, чи роблять такі обстеження всім хто приходить, чи якось вибірково. Я б хотів щоб подивилась лікар мої коліна, якщо приїду на лікування. Не знаю чи просити, чи записуватись, чи лікар дивиться по замовчуванню?

  • Подібна і в мене ситуація була. Довго ходила з розпухшим коліном, поки Тамара Віталіївна на УЗД діагностувала розрив. Перед УЗД робила КТ нічого не побачили. Я за УЗД суглобів у Пілюйко

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.