Avatar

Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

vroslav

Подробная информация

Имя пользователя
vroslav
Присоединился
Посещений
0
Был на сайте
Группы
Member

Комментарии

  • Там можно договориться ходить только на одну ударно-волновую. Заплатить за нее и за жилье с питанием. Также можно устроиться на квартиру к местным, но дешевле не будет, это точно. А насчет только одной процедуры договориться можно.
    Раздел: Ударно-волновая терапия Комментарий от vroslav November 2011
  • Цены разные. Узнавайте цены там, где вы собираетесь ее проводить.
    Раздел: Ударно-волновая терапия Комментарий от vroslav October 2011
  • Ударно-волновая терапия абсолютно безболезненная процедура.
    Раздел: Ударно-волновая терапия Комментарий от vroslav October 2011
  • Ударно-хвильова терапія, це удар хвилі стисненого повітря, яка досить інтенсивна, щоб роздробити відкладення солей кальцію в суглобі.
    Раздел: Ударно-волновая терапия Комментарий от vroslav October 2011
  • Знаєте,шановні, не варто апелювати до прізвищ.Ті ж самі гормональні блокади робить чи не кожен другий травматолог або невролог.Основне,щоб з блокади не робили панацею "від всього".
  • Щось я не пригадую ,щоб доказова медична література друкувала результати про зменшення розмірів гриж при лікуванні іх карипаіном...Я маю неаби-яке відношення до медицини і звик оперувати фактами та доказами, а не припущеннями. Якщо такі обстеження …
  • Ви б ще лікування ГУНОЮ порадили .Радити треба обстеження !!! Перш ніж починати лікувати, треба знати що саме лікувати!
    Раздел: Седалищный нерв, ущемление Комментарий от vroslav October 2011
  • Шановні,погуляйте по різних сайтах і я впевнениий,що з десяток апаратиків для хребта і суглобів ви точно знайдете. Гасло "Реклама-двигатель торговли!"-досить актуальне саме завдяки таким як ви,шановні, і як переважна більшість украінців, здатних в…
    Раздел: артрофон -лучший выбор Комментарий от vroslav September 2011
  • Зарядку однаково на чому робити,головне щоб існувала система: певний набір вправ, які реально було б виконувати щодня. А дошку Євмінова навіть киівські нейрохірурги рекомендують майже всім хвоорим з прооперованим хребтом.
    Раздел: доска Евминова Комментарий от vroslav September 2011
  • Ефективний метод для лікування захворювань суглобів. Має конкретний механізм діі.Ефект триває довше,якщо досягнуте покращення закріплювати лікувальними вправами для конкретних суглобів.
    Раздел: Ударно-волновая терапия Комментарий от vroslav September 2011
  • Думаю,а вірніше впевнений,що це чергова рекламна провокація! Чим більше пишуть про швидку лікувальну дію та неперевершений ефект, тим швидше хотять на фармринку проштовхнути препарат. Напевно,що на початкових стадіях руйнування хряща він діє,як і бі…