Avatar

Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

Proud

Подробная информация

Имя пользователя
Proud
Присоединился
Посещений
2
Был на сайте
Группы
Member

Комментарии

  • Якщо є болі в суглобах (руки, ноги, щелепи), спині (шия, між лопатками, поперек, сідниці), мязах коротше кажучи у скелеті, тоді вам до ревматолога.
    Раздел: До якого лікаря звернутись Комментарий от Proud 11 May
  • Моя лікарка каже, що якщо просто хруст а болю немає, то це не завжди хвороба.
    Раздел: Хрустят колени Комментарий от Proud 11 May
  • Напухати коліно може при пошкодженні меніска. В мене таке було, хоча лікарка питала чи була травма, травми як такої я не памятаю, тільки періоди коли натруджувала ноги. Може тоді і пошкодилось. Зробити УЗД потрібно, щоб точно встановити
    Раздел: Напухло коліно Комментарий от Proud 11 May
  • Пошкодила меніск, травматологи одні хотіли оперувати, інші сказали що непотрібно. РЕкомендували хорошу фізіотерапію. Пройшла, насправді суперові апарати. Біль зараз не турбує, раз на рік оглядаюсь на УЗД, погіршення в суглобі немає, артроз був незна…
    Раздел: Путь к исцелению без лекарств Комментарий от Proud 10 Apr
  • Я проти таких ін'єкцій, але буває часто невідомо чому болить. НАприклад, коли пошкоджений меніск такі уколи тільки нашкодять, краще фізіотерапію давати, може не так швидко зніме біль, зате справжнє лікування, і біль знімає добре і безпечно.
  • Так, і я ходила до ТАмари Віталіївни, вона мені УЗД колінних суглобів дуже добре зробила. За результатами вказала на причину, коли КТ не вказало.Знаю, вона ще і ревматолог.
    Раздел: До якого лікаря звернутись Комментарий от Proud December 2022