Три года подряд лечился в Хмельнике. В итоге имею паралич стопы, уже полгода ежедневно вынужден бинтовать эластичным бинтом стопу и голень, иначе идти совсем не могу. Ни один из врачей, которые лечили мне радикулит и ущемление нерва, на ренген или томографию меня не направляли. Проконсультировался здесь в клинике доктором Цыц Галина Дмитриевна и послали на томограф, где доктор Дарманский Сергей (отчества не помню, который от Яценюка на бордах висит )установил "парамедіанна правобічна осифікована кила 9,8 мм з секвестром 1,4 мм каудальної локалізації. Виражений реактивний лігаментоз. Стеноз спинно-мозкового каналу на вказаному рівні". Мне обьяснили, что восстановить нерв уже нельзя. Вопрос? Что я лечил в Хмельнике? И стоит ли туда ехать другим? (єто не антиреклама, єто теперь моя жизнь)
Комментарии
мала проблему з болем у сідниці та нозі. Допомогло тільки лікування яке призначила невролог Галина Циц. Магнітотерапія, акупунтура і сеанси електротерапії. Хороший центр, звертайтеся, рекомендую. До цього була в 3 неврологів м Хмельницький, реабілітологів, відвідувала кінезітерапію. Покращення не наступало . Діагноз мені тільки тут поставили.
Мала запалення сідничного нерва. Лікувалася в цій клініці. Невролог Галина Дмитрівна .Звертайтеся кому треба.Поставила мене на ноги!
Мала схожу проблему .Була велика грижа диска, сильно защемила сідничний нерв правої ноги.Було сильне запалення і страшний біль.Стояло питання про операцію. Знайомі порадили клініку Пілюйка і невролога Циц Г Д. Сказали що вони грижі дисків найраще лікують без операції. Звернулася.Мені дуже допомогло лікування. Спочатку була консультація невролога.Дуже сподоболася. Потім проходила лікування: була акупунктура -це голкотерапія, високоінтенсивний лазер,електротерапія і магніт.Апарати сучасні.Біль знімають швидко.Затерпання теж.Результат дуже гарний.Обійшлося без операції
У мене грижа диска защемила сєдаліщний нерв на правій нозі, лікувалася у себе в Славуті, потом у неврології обласної лікарні.Дивився нейрохірург, казав що треба робити операцію. Я побоялася.Мені ще рекомендували Хмільник і клініку Пілюйка. Вибрала клініку Пілюйка. Попала на прийом до невролога Циц Галини Дмитрієвни. Вона предложила пробувати фізіотерапію і лікування голками на 5 днів. Сказала,пробуйте.Як стане краще, то залишимо вас на повний курс .Мені стало краще, лишилася на 10 днів. Що сказати: лікування таке як має бути.Це не капельниці, що мені назначали в лікарні 1 капельниця на день і лежиш цілий день просто так зря тєряш время. Це апаратура яка знімає боль з першого дня.Ефект чустується зразу від електротерапії, знімає боль магніт і лазер, хотя я так і поняла їх дію, бо самої процедури ти коли лежиш зовсім не чуствуєш. Дуже на нервну систему мені лікування голками помогло. Гроше немалі, почті 23 тисячі .Но зато який результат.Я дуже довольна
Консультація невролога І МРТ на поперек. Мені так виявили грижу диска.Після спортзалу.Прихопило поперек і почало стріляти в праву ногу і. Треба було швидко повернутися до робоЗвернулася до невролга Циц Галини Дмитрівни .Вона направила на МРТ ,паралельно я проходила електротерапію- на попереку ставили і по нозі.Плюс голки. Покращення значне після 3 дня лікування.Мені вистачило тижня щоб повернутися до роботи.Решта 3 дні лікування продовжувала , поєдуючи з роботою.РЕзультат хороший
ТАК ЦЕ МОЯ ВРАЧ ! ГАЛІНА ДМІТРІІВНА МЕНЕ НА НОГИ ПОСТАВИЛА, БЛАГОДАРЯ ЕЙ Я НОРМАЛЬНО ХОЖУ І БОЛІ ПРАКТІЧЕСКИ ВСІ ВОНА ИГЛОУКАЛИВАНИЕМ МЕНІ ВИЛІЧИЛА
медпрактика здоров"я в місті Хмельницький. Врача звати Галина Дмитріївна Циц-вона сама врач невролог плюс дуже давно успішно лікує голками.
Дуже тягне праву ногу, вже декілька днів. Що можете порадити?
100 %
Мені зняли біль голками та електротерапією. Результат настає вже з перших днів лікування. Чиста правда