Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Шукав невролога , оскільки мав дуже велику проблему з правою рукою. Я всіх питався , може хтось підкаже чим вилічити неврит нерва , бо погано працює права рука . Висяча рука ніби в мавпи. Я пройшов капельниці, уколи, 10 процедур елєктрофорезу в поліклініці .Все стоїть на місці. Що робити! Мені казали шукай толкового невролога , знакомі порадили зввернутися в Медпрактику , кажуть там толковий невролог Галина Циц. Звернувся до неї на лікування .Галина Дмирівна ретельно проконсультувала мене і взяла на лікування. Вона ставила мені голки , призначила електротерапію і той лазер високої інтенсивності, за який мені люди казали. я пройшов 2 курса лікування. Перший курс 10 днів .Другий курс 7 днів , но другий курс було лікування голками і електротерапія, там є протокол що робить стимуляцію мишц. Мені дуже сильно помогло. Після першого курсу процентів на 50, а після другого на всі 80. Дуже серйозна апаратура. В лазера є режим по востаноленню нерва, електротерапія має стимуляцію. Після цих процедур в мене почали спочатку працювати пальці руки, а потом вся кість.
Кому треба консультація невролога ,толкового, звертайтеся до Циц Галини Дмитрівни.В неї і консультація невролога , і лікування голками -все на високому рівні
Комментарии
Приходила на консультацію, потім залишилася на лікування.Сподобалося.Маю гарний результат, мені значно краще.Приємна і уважна.Рекомендую.
Мала потребу в консультації невролога.Сильно боліла голова. Порадили звернутися до Циц Галини в Медпрактику на Кам"янецькій .Звернулася.Дуже сподобалася консультація. Приємно здивував швидкий ефект мого лікування. Рекомендую. Тут багато різних процедур, дуже сподобалися голки в Галини Дмитрівни. І ще тут просто суперовий масаж.Наташа спасибі велике окремо тобі.
Зверталася моя мама ще у 2021 році, двічі тут лікувалася у невролога Циц, потім зверталася я.І консультація невролога , і лікування -все дуже якісно! Головне ,що і в мене і мами є гарний результат лікування .Рекомендую
Дякую Вам! Зверталася.Ви були праві-приємне враження про лікарку!
Я її знайшла на фейсбуці, а працює вона в медпрактиці здоров"я , ось вам номер тел 0989971709 це адміністратор Віка, вона запише на прийом до невролога .Маю особистий номер Галини Дмитрівни, но без дозволу надати не можу. Звертайтеся.Мені вона дуже помогла.Я збиралася їхати в санаторій, мені навіть радили Медобори, але вирішила звернутися в медпрактику, тут сучасні апарати, дуже сподобалася невролог і саме лікування.
контакти цього лікаря?
Це Лікарка від Бога, уважна ,приємна , завжди привітна. Десять днів лікувала мене Галина Дмитрівна, кожен день оглядала, цікавилася як моє самопочуття. Призначила мені процедури і лікування методом акупунтури. Після лікування голками в мене покращилося самопочуття, я почала добре спати, зменшилися припливи жару.Те що голки змешують біль я давно чула.А от мої припливи зменшилися, пітливість-це мені дуже сподобалося.В мене шия сильно боліла, на руку віддавало, грижа защемила корінець нерва . Мене в поліклініці капали, уколи, таблетки за 3 тижні лікування все було, а покращення не наставало. Тут з 3 дня після електротерапії , магніту і лазера я стала почуватися краще, пройшов нестерпний біль, зменшилося затерпання в пальцях.Стало легше повертати шию. Мене все цікавило , як це лазер високої інтенсивності за кілька хвилин процедури зменшує біль у шиї .Мені Світлана показала ,все пояснила про цей апарат.Лікування тут не з дешевих, але результат вартує того. Дуже привітний і уважний персонал, дівчата я всім вам дякую.
ТАКОГО ДЕТАЛЬНОГО ОГЛЯДУ ЛІКАРЯ В МЕНЕ ЩЕ НЕ БУЛО! КОМУ ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ НЕВРОЛОГА- ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО ЦИЦ ГАЛИНИ, РЕКОМЕНДУЮ
ДЯКУЮ ! СУПЕР ЛІКАР!
Я також зверталася.І мені лікар ця дуже сподобалася.Взагалі гарне враження в мене про медпрактику
Медпрактика здоров"я 0989971709 запис невролога
Консультація невролога 650
Де приймає лікар? Ціна консультації? Скільки коштує день лікування?
Фахівець по акупунтурі суперовий. В Хмельницькому рівних не знайти.
Галина Дмитрівна лікувала мені полінейропатію. Є гарний результат, допомогло лікування голками. В мене нормалізувався тиск і цукор . Назначала мені сеанси електротерапії , хороша апаратура у них .Звертайтеся, приємна людина і дуже хороший спеціаліст.
Мене ця лікар лікувала голками від міжреберної невралгії після герпесу. Дуже мені допомогла .
Обращалась к Галине Дмитриевне. Беспокоил тройничный нерв.Результатом довольна.Приятная , очень красивая женщина и отличный невролог.
Вилічила мені защемлення сідаліщного нерва грижою диска, це перше,за що я благодарна Галині Дмирівні.Потім привела в порядок мій тиск, своїм лікуванням голками забрала мені приступи частого серцебиття .Я гарно сплю.Спасибі Вам Галина Дмитрівна величезне
Обращалася до невропатолога Циц Галини Дмитрієвни. Дуже хороша врач.
Мені порекомендували звернутися до Галини Дмитрівни лікарі з МРТ центру де я обслідувала голову. Мене боліла голова і періодично були запаморочення. Часто тиск скакав, приступи серцебиття були. Я звернулася. Дуже здивувалася, коли ця лікар після консультації сказала, що мені треба зробити МРТ на шию і УЗІ судин голови і шиї. Але послухала, пішла і зробила. Все що лікар підозрювала-все 100 % правда, бо все показало МРТ- грижі в шийному відділі і зміщені 2 позвонки, і проблема з судинами шиї, вони трохи пережимаються .Я була під дуже великим враженням. Лишалася в той же день на лікування. Пройшла курс лікування голками.Не думала навіть що голки мають такий ефект.Галина Дмитрівна крута в цьому плані. В неї повно хворих на лікування голками. Сама бачила !Були ще фізіопроцедури, лазер високої інтенсивності, магніт мені робили. А вже на 2 курс я ходила тільки на голки і вже був масаж. Дуже гарний результат.Тиск в нормі, серцебиття приступи всі пройшли.Голова перестала боліти.Я перестала нервувати . Обращайтеся .Дуже гарне обслуговування.Дуже гарний масаж. Спасибі Галині Дмитрівні за моє лікування.
Моя мама -постійний пацієнт Галини Дмитрівна, після лікування акупунтурою є дуже гарний результат .Я зверталася з гострим болем у шиї і руці, покращення просто з перших днів лікування, Дуже детальна консультація у Галини Дмитрівни. Всі її підозри повністю підтвердило МРТ моєї шиї. Вчора зверталася моя подруга за моєю рекомендацією-просто вражена .
Турбував сильний біль у шиї, терпли пальці на правій руці, боліла сильно рука. Порадили невролога з медпрактики здоров"я. Звернулася і не пошкодувала , Дуже гарний огляд, лікар запідозрила мені грижу диска в шиї і направила на МРТ шиї, де все підтвердили.До цього лікарі травматолог, ревматолог і семейна лікували мені артроз плеча 11 ст. А у мене по МРТ грижа С5-С6 3.2 мм яка тисне на корінець нерва правої руки. Хороший лікар .Рекомендую
Зверталася.Дуже сподобалася лікар і її лікування голками.
Була вчора з мамою тут на прийомі у невролога Циц Галини Дмитрівни.Дуже сподобалася лікар 0989971709 це адміністатора номер , вона веде запис до лікарів
Обслідування краще наперед не робіть. Лікар огляне і сама направить . Ми так з мамою теж думали, зробили КТ , а виявилося, що треба робити МРТ на шию.Коли зробили МРТ шиї-знайшли грижі дисків і звуження канала. Через це у нас проблеми.
Доброго дня. Беспокоїть шийний біль і затерпання рук.Як попасти на консультацію невролога? Які обслідування робити?
Турбував головний біль, запаморочення, шум у вухах. Порадили звернутися на консультацію невролога у Медпрактику Здоров"я .Звернулася. Сподобалася консультація.Залишилася на лікування. Також сподобалося.! Є результат .Рекомендую. Дуже допомагає лікування голками. Галина Дмитрівна покращила мій сон, перестав турбувати головний біль, нормалізувався тиск.Значно зменшився шум у вухах.Рекомендую. Дуже ввічливий персонал.
Цікавить консультація невролога-коли можна попасти на прийом ?Яка ціна лікування? Є МРТ за січень 2024 р -підійде? Що входить в лікування? Дуже сильні болі в нозі і впоясниці
У мене велика грижа диска, сильно защемила сідничний нерв правої ноги.Було сильне запалення і страшний біль.Стояло питання про операцію. Знайомі порадили клініку Пілюйка і невролога Циц Г Д. Сказали що вони грижі дисків найраще лікують без операції. Звернулася.Мені дуже допомогло лікування. Спочатку була консультація невролога.Дуже сподоболася. Потім проходила лікування: була акупунктура -це голкотерапія, високоінтенсивний лазер,електротерапія і магніт.Апарати сучасні.Біль знімають швидко.Затерпання теж.Результат дуже гарний.Обійшлося без операції . Якісне лікування.Дуже гарне ставлення персоналу до пацієнтів .
Маю постійний біль в поясниці .В грудні дуже сильне загострення було .Було лікування у стаціонарі, блокада в Камянець-Подільському.Там ще у нейрохірургів була консультація.Рекомендували операцію Грижа Л5-С1 10.8 мм .Ліва нога сильно боліла. В принципі вона і зараз болить.Є МРт за грудень .Підійде, чи треба нове робити.Яка ціна на послуги в цьому центрі?
Гарний лікар,допомогла мені вилікувати грижу диска в попереку і защемлення нерва правої ноги.Всім рекомедую
Дуже гарний фахівець. Лікувала у Галини Дмитрівни головокружіння, високий тиск ,головний біль,проходила курс акупунтури .Дуже гарний результат