Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Проехал из Днепра в Хмельницкий а потом в Старкон (Староконстантинов) ужасная боль в шее. У себя в Старконе семейная ,невролог и травматолог бегло посмотрели, нате вам кейдекс, анальгин с димедролом в попу на ночь у дорсум. От дорсума сумасшедшая тошнота . Я его сразу отбросил. Проколол этот кейдекс и анальгин с димедролом -боль не уходит. В добавок начались сильный боли в правой руке. Что делать, к кому обращаться. В Старконе искать помощи по ходу бесполезно
Комментарии
Щось від болі візьміть, німесил чи солпадеїн .Гель знеболюючий чи діклофенакову мазь напевно треба і йдіть на прийом до сімейного або краще зразу на консультацію до невролога
Обращайтеся до невролога Циц Галини Дмитріївни,дуже хороший врач.Мені ставила голки і назначала процедури-дуже помагає Медпрактіка здоров"я
Після поїздки з кондиціонером сильно болить і не повертається шия! ЩО РОБИТИ?
Обращайтесь к Цыц Галине - врач офигенный ! Просто все ее лечение прямо в точку. Быстро смотрит, все четко, МРТ на шею. Я офигел,когда на МРт сказали, чувак все там у тебя грыжи. Я в шоке был. Все мол приехали.Ничего, она спокойненько вот вам укольчики, вот вам иголочки, и эти аппараты конечно.Лазер этот крутой, я конечно извиняюсь, ни фига его не ощущал.Но мне как показалось, от него всеравно чтото там происходит.А электротерапия с иголками-помогает круто. Походил 10 дней-и все как огурчик.Хотя я в это совсем не верил, сам не знаю,как повелся .Видно от боли остался на лечение.А оно вон как. Эти процедуры оказывается офигенная штука.
Спасибо Вам ludmilaKoval, врач обалденный. Просто все лечение прямо в точку, Все чики пики, посмотрела, МРТ на шею,я офигел, там грыжи. Я в шоке. Все мол приехали.Ничего, она спокойненько вот вам укольчики, вот вам иголочки, и эти аппараты конечно.Лазер этот крутой, я конечно извиняюсь, ни фига его не ощущал.Но мне как показалось, от него всеравно чтото там происходит.А электротерапия с иголками-помогает круто. Походил 10 дней-и все как огурчик.Хотя я в это совсем не верил, сам не знаю,как повелся .Видно от боли остался на лечение.А оно вон как. Эти процедуры оказывается офигенная штука.
Болит шея от затылка и вся правая рука.Уже такое было в прошлом году после занятия в зале.Помог тогда сильно Вольтарен. Уколола сейчас уже 3 укола-как то не очень, шея болит и плохо поворачивать. боль на правую руку пошла.Что делать ?
Провірте шию. Обратіться в клініку Пілюйка. Там є невролог врач Галина Дмитрівна . В мене дуже боліла і погано поверталася шия, віддівала на праве плече і всю руку, терпла рука.Болі булі дуже сильні. Радили знайомі клініку Пілюйка .Я вагалася,бо в них трохи дорого.Приймала капельниці і процедури в поліклініці , травматолог лічив плечелопаточний періартріт . Толку не було .Мені радили іглоукаловання .По фейсбуці я найшла Циц Галину-мені давно казали за цього лікаря. Лікар мене обстежила, як положено на МРТ направила. В мене вся шия в грижах дисків, мені поставили діагноз .В мене Шийна радікулопатія ,правобічний С5-С6 корінцевий , МТСД НДСД- це я з виписки переписала, по простому -шийний радикуліт і грижі дисків.Мені Галина Дмитрівна за 7 днів сняла болі і запалення ,процентів на 80 мені стало краще вже на 3 день лікування.А лікували мене процедурами Лазер високої інтенсівності плюс електротерапія і Галина Дмитрівна ставила мені голки.Дуже голки мені помогли.Я почала нормально спати, нема серцебиття , не скаче тиск.Я дуже благодарна і Галині Дмитрівні і Свєточці-така добряща сестричка .Віка мені воротнік Шанца помогла ромір підібрати, гімнастіку для шиї мені показала. Дуже гарне лікування
Циц Галина ,0989971709 хмельницький
В мене болі були дуже сильні після перевантаження , я сильно промерзла. Все через переохолодження. Стався дуже гострий біль в попереку , дуже крутило ліву ногу. Я схильна до алергії. Була кропивниця на лідокаїн і висипання після олфену 3 роки тому. Тому я ліків побоююся. Моя сімейна порадила 3 дні проколоти дексаметазон. Я зробила але значного покравщення не відчула. Мені порадили невролога Циц Галину Дмитрівну щоб пройти у неї курс лікування голками. Кажуть що у нашому місті це найращий лікар по голках і по нервовій системі. Я звернулася, мене обстежила Галина Дмитрівна, ми зробили МРТ , там протрузії невеличкі. Швидше за все зіграло роль переохолодження. Я пройшла курс лікування голками, лазером і електротерапію. Мені вистачило 10 днів щоб відчути значне покращення стану. Я відчувалав покращення вже з 3 дня лікування коли мені Галина Дмитрівна ставила і прогрівала голки на поясниці і на нозі-дуже відчувається покращеня. Мені дуже помогло таке лікування. В кого є схожі проблеми -звертайтеся. Є гарний результат лікування
У мене був гострий біль в поясниці і в нозі .В мене було перевантаження і сильно промерзла. Мені дуже допомогла невролог ГД ЦИЦ
В них є електротерапія і лазер високої інтенсивності -дуже добре знімає боль
Галина Дмитрівна Циц невропатолог з медпрактики здоровьє