Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Подагра уходи

Знаете, нет сил, такая боль. Знаю о ней все, сижу на диете, только на Новый год позволит немного виски, и сразу же на следующий день радость, палец распух, стать не могу на ногу. Подскажите, что делать, чтобы эти проклятые обострения не появлялись, иначе я уже с ума сойду. Понимаю что это на всю жизнь, но я же весь год ничего такого не кушал, и здрасьте... Помогите, как нормально жить и время от времени все же позволять себе слабости, и чтобы ничего потом за это небыло. Есть же на свете такие?

Комментарии

  • Єсть такі. Я он довго мучився, продовжував лікуватись. Тільки вперто лікуватись нада. Болить, а ви продовжуйте, тоді будете результат мати. Я думаю, що мені дуже мікрохвильова терапія допомогла.

  • Так, в мене теж лікоть запалився. Думали прото так, хотіли різати, але виявилось що подагра стала причиною запалення в лікті. Мало того, зняти запалення в суглобі, важливо іще лікувати подагру. Найкраще місце це цим займаються це у Тамари Віталіївни в медпрактиці здоров'я. Там апарати хороші, саме при подагрі.

  • @Andriy написал:
    Не хвилюйтесь, знайдіть собі нормального ревматолога і лікуйтесь. Ось наприклад, ідіть до Тамари Віталіївни, вона поставить вас на ноги. Полікуєтесь, може і сто грам вип'єте.

    Я знаю Тамару Витальевну. Она там же работает, как она принимает. Очень нуждаюсь в ее консультации.

  • @Andriy написал:
    Не хвилюйтесь, знайдіть собі нормального ревматолога і лікуйтесь. Ось наприклад, ідіть до Тамари Віталіївни, вона поставить вас на ноги. Полікуєтесь, може і сто грам вип'єте.

    Згоден. Переживати немає чого, лікуватись треба. Нас багато з подагрою, ви не один, не переживайте все буде добре.

  • Неважливо яка хвороба, кожна з них не несе нічого доброго її володарю. І легко сказати хворобі іти під три чорти, але сумніваюсь що це допоможе. З хворобою слід боротись , тобто її лікувати, тоді лише буде результат. Звісно лікування вимагає ресурсу і психічного і матеріального, що ж це виклик, нам слід його прийняти, інакше бути не може. Бажаю всім успіху у цій справі.

  • Хотів би я мати подагру. Невже так складно дотриматись дієти випити таблетку і пройти курс фізіотерапії. Маєте чудового лікаря Тамару Віталіївну, то дотримайтесь рекомендації. Я теж маю чудового лікаря, але непросту хворобу. Ми справляємось, але нам набагато складніше ніж вам, повірте.

  • Не хвилюйтесь, знайдіть собі нормального ревматолога і лікуйтесь. Ось наприклад, ідіть до Тамари Віталіївни, вона поставить вас на ноги. Полікуєтесь, може і сто грам вип'єте.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.