Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Знаете, нет сил, такая боль. Знаю о ней все, сижу на диете, только на Новый год позволит немного виски, и сразу же на следующий день радость, палец распух, стать не могу на ногу. Подскажите, что делать, чтобы эти проклятые обострения не появлялись, иначе я уже с ума сойду. Понимаю что это на всю жизнь, но я же весь год ничего такого не кушал, и здрасьте... Помогите, как нормально жить и время от времени все же позволять себе слабости, и чтобы ничего потом за это небыло. Есть же на свете такие?
Комментарии
Так, бо я планую трошки розслабитись на Свята. Думаю, що трошки вже можна, вже давно без болю, і сечова кислота в нормі.
Довго не було болю в суглобах. Подагра, здавалось, відступила. Трохи боліли суглоби в колінах, казали що артроз. Там він насправді є артроз. Десять днів після доброго навантаження ще зночі почало боліти коліно, та так сильно, що раніше нічого подібного не відчував. Це жах. Знеболюючі не допомагали, потім поступово прошло. Лікар діагностувала подагру. Господи, як же це больно.
Єсть такі. Я он довго мучився, продовжував лікуватись. Тільки вперто лікуватись нада. Болить, а ви продовжуйте, тоді будете результат мати. Я думаю, що мені дуже мікрохвильова терапія допомогла.
Так, в мене теж лікоть запалився. Думали прото так, хотіли різати, але виявилось що подагра стала причиною запалення в лікті. Мало того, зняти запалення в суглобі, важливо іще лікувати подагру. Найкраще місце це цим займаються це у Тамари Віталіївни в медпрактиці здоров'я. Там апарати хороші, саме при подагрі.
Я знаю Тамару Витальевну. Она там же работает, как она принимает. Очень нуждаюсь в ее консультации.
Згоден. Переживати немає чого, лікуватись треба. Нас багато з подагрою, ви не один, не переживайте все буде добре.
Неважливо яка хвороба, кожна з них не несе нічого доброго її володарю. І легко сказати хворобі іти під три чорти, але сумніваюсь що це допоможе. З хворобою слід боротись , тобто її лікувати, тоді лише буде результат. Звісно лікування вимагає ресурсу і психічного і матеріального, що ж це виклик, нам слід його прийняти, інакше бути не може. Бажаю всім успіху у цій справі.
Хотів би я мати подагру. Невже так складно дотриматись дієти випити таблетку і пройти курс фізіотерапії. Маєте чудового лікаря Тамару Віталіївну, то дотримайтесь рекомендації. Я теж маю чудового лікаря, але непросту хворобу. Ми справляємось, але нам набагато складніше ніж вам, повірте.
Не хвилюйтесь, знайдіть собі нормального ревматолога і лікуйтесь. Ось наприклад, ідіть до Тамари Віталіївни, вона поставить вас на ноги. Полікуєтесь, може і сто грам вип'єте.