Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Я мав дуже велику проблему з правою рукою. Я всіх питався , може хтось підкаже чим вилічити неврит нерва , бо погано працює права рука . Висить мені моя клешня ніби в мавпи. Я пройшов капельниці, уколи, 10 процедур елєктрофорезу в поліклініці .Все стоїть на місці. Висяча кисть.Що робити! Мені казали що допомагає лазер що є в клініці Пілюйка, бо люди ним лічились і їм помогло. Мені голки радили пройти .Я звернувся в цю клініку. Мене лікувала невролог Галина Циц, ставила мені голки , призначила електротерапію і той лазер високої інтенсивності, за який мені люди казали. я пройшов 2 курса лікування. Перший курс 10 днів .Другий курс 7 днів , но другий курс було лікування голками і електротерапія, там є протокол що робить стимуляцію мишц. Мені дуже сильно помогло. Після першого курсу процентів на 50, а після другого на всі 80. Дуже серйозна апаратура. В лазера є режим по востаноленню нерва, електротерапія має стимуляцію. Після цих процедур в мене почали спочатку працювати пальці руки, а потом вся кість.
Комментарии
Этот лазер высокой интенсивности отлично снимает боль в шее
https://medshop.com.ua/fizioterapiya/magnitoterapiya/elektromagnitnyy-apparat-btl-6000-tr-therapy-el
https://medilife.com.ua/ua/storz-medical-shveycariya.html
Я отримувала цю процедуру високоінтенсивного лазера та ще сеанси голкотерапії у Галини Дмитрівни. Цей апарат має протокол лікування неврит лицевого нерва.З сеансами голкотерапії мені гарно допомогло
Отримувала цей лазер ,було защемлення сєдаліщного грижа була 8.5 мм
Хорошо знімає біль.І ще, рахую що мені гарний ефект дала акупунтура (голкотерапія). Невролог Циц Галина Дмитріївна .Дуже хороший лікар. Все пояснить, покаже, розкаже. Лишнього тут не назначають (хоча процедур дуже багато) ,Люди тут все розуміють ... Дякую Вам всім
Мала шум у вухах через проблему з шийним остеохондрозом і судинами. Робила УЗІ судин голови і шиї і мені лікар з міської лікарні порадила звернутися до невролога Циц Галини, пройти в неї лікування голками.Я звернулася. Спочатку було лікування голками, сеанси лазера високої інтенсивності, я пила кавінтон і магнікор. Потім через 3 тижні лікар дозволила масаж , знов були голки і лазер високої інтенсивності. маю гарний результат. Восени треба знов все повторити.
Я проходила сеансы этой высокоинтенсивной лазеротерапии. Эсть результат. Я довольна .
Я проходила цю процедуру.Беспокоїв сідаліщний нерв на правій нозі. Я дуже довольна , біль з 3 дня лікування значно менший став .
Мені високоінтенсивний лазер допоміг при міжреберні невралгії після герпесу. Там є спеціальний режим чи протокол правильно буде сказати для лікування невралгії після герпесу. Є результат.
Мені поставили діагноз неврит сідничного нерва.Дуже болить ліва сідниця, бедро і вся нога.Скільки коштує цей лазер і скільки сеансів треба пройти щоб сняти боль ?Дуже сильно болить
Турбував сідничний нерв.Порадили невролога Циц та лікування у неї голками. Пройшла 2 курси акупунктури у Галини Дмитріївни.Покращення гарне.Перший курс лікарка назначала мені високоінтенсивний лазер і електротерапію.Другий курс поряд з голками був магніт .Задоволена.Звертайтеся .Рекомендую
Була велика грижа диска, сильно защемила сідничний нерв правої ноги.Було сильне запалення і страшний біль.Стояло питання про операцію. Знайомі порадили клініку Пілюйка і невролога Циц Г Д. Сказали що вони грижі дисків найраще лікують без операції. Звернулася.Мені дуже допомогло лікування. Спочатку була консультація невролога.Дуже сподоболася. Потім проходила лікування: була акупунктура -це голкотерапія, високоінтенсивний лазер,електротерапія і магніт.Апарати сучасні.Біль знімають швидко.Затерпання теж.Результат дуже гарний.Обійшлося без операції
Доброго дня! 10 сеансів курс високоінтенсивного лазера плюс 10 сеансів акупунктури .Планую повторити у травні. Не боляче . Звертайтеся, є гарне покращення
доброго дня! Lera, скільки сеансів ви пройшли щоб покращився стан? Яка ціна на високоінтенсивний лазер і акупунктуру ?це боляче?
Лікувала у Галини Дмитрівни неврит лицевого нерва.Проходила сеанси акупунктури і високоінтенсивний лазер. Сучасний апарат фізіотерапії. Є спеціальний режим Відновлення лицевого нерва. У мене погано закривалося око. Трошки боялася цього лазера. Але не варто, одягають спеціальні окуляри на процедуру. Пройшла курс в 10 сеансів.Результат дуже гарний.
Мала гострий біль в поясниці який дуже сильно віддавав на ліву ногу.Пройшла 7 сеансів електротерапії, цього високоінтенсивного лазера і 2 курса акупунтури у Галини Дмитрівни. Лазер робили на поясницю, там де найбільше боліло.Електротерапію медсестра Світлана Юрівна ставила на поясницю і по лівій нозі. Голки почергово ставила Галина Дмитрівна на різні точки рук, ніг, і на поясницю. Були ще точки на вухах. Своєрідні відчуття .Але результат вражає. Рекомендую цю клініку і цього лікаря.Дуже душевна людина
Обратіться до невролога.Лікар всьо сама назначить.Галина Дмитрівна Циц 0989971709
Беспокоит онемение пальцев на стопах. Этот лазер может мне помочь ?
Была ужасная боль в шее и правой руке .Обращался к Цыц Галине - врач оказалась просто супер . Просто все ее лечение прямо в точку. Быстро смотрит, все четко, МРТ на шею. Я офигел,когда на МРт сказали, чувак все там у тебя грыжи. Я в шоке был. Все мол приехали.Ничего, она спокойненько вот вам укольчики, вот вам иголочки, и эти аппараты конечно.По поводу этого крутого лазера , который высокоинтенсивный у них или как там -я конечно извиняюсь, ни фига его не ощущал когда мне его делали . Но мне как показалось, от него всеравно чтото там происходит.А электротерапия с иголками-помогает круто. Походил 10 дней-и все как огурчик.Хотя я в это совсем не верил, сам не знаю,как повелся .Видно от боли остался на лечение.А оно вон как. Эти процедуры оказывается офигенная штука.
Яка вартість -цікавить все і лазер і лікування голками і електротерапія? Скільки треба сеансів .МРТ чи КТ самому робити ?
мені цей лазер дуже поміг від невралгії після герпеса.Мені Галина Дмитрівна поставила діагноз Постгерпетична невралгія.Що я вже намучився.Світер мішає, футболка тре, шкіра пече, сверлить.Дихати негоден.Так в цьому апараті є спеціальний режим Постгерпетична невралгія.Я собі записав, що запомнити, бо таке не кожен день чуєш. О це я понімаю лікування. На тобі діагноз, на тобі лікування.Все як книжка пише. Помогла сильно
Була у цього врача. Зробила Галіна Дмітривна мені призначення, пройшла голки, уколи і електротерапію.Насчитала мені Віка на вході за 10 день лазера 6 тисяч .думаю як не поможе остальне то прийдется брати ще той лазер. Но мені голки і електротерапія помогли. Свєточка ставила на шею і на руку. 10 сеансів.плюс іголки Мені понравилося. за ті 10 тисяч що я заплатила я осталася довольна
Я мав дуже велику проблему з правою рукою. Я всіх питався , може хтось підкаже чим вилічити неврит нерва , бо погано працює права рука . Висить мені моя клешня ніби в мавпи. Я пройшов капельниці, уколи, 10 процедур елєктрофорезу в поліклініці .Все стоїть на місці. Висяча кисть.Що робити! Мені казали що допомагає лазер що є в клініці Пілюйка, бо люди ним лічились і їм помогло. Мені голки радили пройти .Я звернувся в цю клініку. Мене лікувала невролог Галина Циц, ставила мені голки , призначила електротерапію і той лазер високої інтенсивності, за який мені люди казали. я пройшов 2 курса лікування. Перший курс 10 днів .Другий курс 7 днів , но другий курс було лікування голками і електротерапія, там є протокол що робить стимуляцію мишц. Мені дуже сильно помогло. Після першого курсу процентів на 50, а після другого на 80. Спасибі Вам шановна Галина Дмитрівна. За все спасибі Вам весь персонал медпрактіки.
Мені тут дуже помогло лікування. Ви до лікара зверніться. Вам назначать що лучше
У мене були страшні болі та затерпання пальців правої руки, це моя основна робоча рука і мій заробіток. Мене лікували моя сімейна врач, невролог, ревматолог з міської лікарні , нарешті доліковував мене травматолог ...Ефекту ноь. Фантазії-повний НОЛЬ! Коли я потім переглядала листочки з їх призначенням -ревматолог призначала ревмоксікам , перед тим невролог призначала ксефокам і дексалгін , а травматолог-кейвер плюс мелбек .Воно й потім мені і не дивно стало ,що нема у мене покращення. Я загуглила все-ліки тож ті самі вони назначають І Я була в шоці. Люди, я близько місяця бігаю по врачах, які призначають то саме і навіть не читають попереднє нанзначення. Ті самісінькі лікарства , но по другому називаються.
У фб я чисто випадково натрапила на невролога Циц Галину Дмитрівну, вірніше на її пост про КІН-компресійно-ішемічні невропатії-я відразу звернулася. Зразу видно -уровень врача ! Я чомусь їй дуже повірила.Підхід до лікування, Акупунтура-лікування голками у ней -це щось унікальне .Плюс процедури . Мені помогло лікування .! Супер. Врач як спеціаліст -просто супер .Як людина -взагалі- я такого відношення не зустрічала. Лікування дороговартісне. Але того варте бо результат є. Дуиаю розраховуйте днів на 10. Голки 350 гривень, електротерапія і лазер високої інтенсивності по 600 гривень. Результат від лікування відчувається вже по ходу лікування .Я дуже задоволена
беріть і те і друге
Мені вистачило 10 сеансів лікування голками , лазером 7 днів і електротерапії 10 днів . Є гарний результат
Візьміть в комплексі лазер високої інтенсивності і лікування голками або електротерапію і лікування голками.Результат буде, бо апаратура серйозна. Плюс лікування голками в Галини Дмитрівної дає результат. Дуже багато довольних людей після лікування в цій клініці
Якщо є ущєлення нерва шиї-цей лазер високої інтенсивності щось поможе. Я вже передивилася, тут пишуть що їм помагає лікування голками і електротерапія. Я вже думаю що краще з процедур собі взяти щоб був результат чи ту електротерапію чи цей лазер
мені тут лікували невропатію великого гомілкового нерва. Галина Дмитріївна призначала мені електротерапію, акупунтуру і лазер високої інтенсивності. Лікування дуже допомагає