Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Була в лікаря перед новим Роком. Почало боліти коліно, обстежилась, лікар поставив діагноз артроз. Сказав що це не лікується і потрібно змиритись. Всю ніч не могла заснути, переживала, плакала. Але подруга порадила ще пошукати ради, не може одна людина перекреслювати все майбутнє життя. Подивилась в інтернеті, виявляється це одна із розповсюджених хвороб, думаю, не може бути щоб не неї не було ради. Бачу тут на форумі багато людей, частина з них теж з артрозом. Хочу від вас заспокоєння, чи насправді все так погано?
Комментарии
Багато чого не виліковне, а що з того. Маємо з цим жити і лікувати потрібно. Ось в сестри ревматоїдний, він теж не виліковний, але вона постійно лікується, ходить на роботу, вдома все робить, має двоє дітей, живе своє життя. Зараз у мене артроз діагностували, сказили що це назавжди, теж планую лікуватись, я хочу нормально жити.
З вами погоджуюсь на всі 100 відсотків. Артроз варто лікувати, якщо ні то розрущення хряща відбувається дуже швидка, а при лікування сповільнюється цей процес, болит менше і гнеться краще. Я особливо перші три місяця після лікування бігаю, і по сходах і по рівному. Ліків, до слова, не вживаю взагалі. Тільки і тільки процедури.
Може і неможливо повністю вилікувати артроз. Але це не означає що не потрібно нічого робити. Але якщо робити, то те, що насправді має ефект. Приймала таблетки та уколи, вони нічого мені не дали, коли почала лікуватись за допомогою апаратів, тоді одразу відчула, що боліти стало менше, більше можу пройти, раніше сідала на лавку і відпочивала, зараз ні. Коліно погано згиналось, зараз гнеться добре і майже не болить.
Если разобраться то это не так важно. Важно чтобы чувствовать себя здоровым. Главное искусство врача при нынешних болезнях сделать так чтобы болезнь не мешала жить сегодня и в перспективе.
Если разобраться то у нас сейчас все невылековное. Так что, ничего не делать? Все равно надо лечить болезни. Доказано же, если с болезнью не бороться она швыдше прогрессирует, а если ей противостоять то может и затормозить!!!!!!!
Как всегда, правда находится где-то посредине от того, что "это не лечится" и "это чепуха - лечится на раз". Артроз лечится и чем меньше стадия заболевания, моложе больной и правильно выполняет лечебные рекомендации, тем легче идет восстановление сустава, хрящя и устранение артроза. Главное - понимать причину возникновения этого заболевания, чем, к сожалению не все врачи могут этим похвастаться. А причина в основном одна - отсутствие движения. Мышцы атрофируются, перестают закачивать в сустав полезные вещества, кровь. Сустав, сухожилия и связки полнокенно перестают питаться, начинается дистрофия хрящя, сопровождающаяся его разрушением - дегенерация. Вот вам и дегенеративно-дистрофическая природа развития артроза. Чтобы устранить первопричину заболевания достаточно заставить мышцы работать. Но не так все просто. Мышцы не просто так перестали работать. На то были причины. Они были зафиксированы нашим организмом. И теперь, чтобы их запустить, необходимо устранить эти причины. Это процесс специфический, требующий глубоких знаний анатомии. При помощи специальных техник в нашем центре за один сеанс устраняется боль и восстанавливается биомеханика суставов. Можете на нашем Ютюб канале посмотреть массу отзывов пациентов. Вот один из них.
Наш телефон 0688543808
Та нічого по своїй суті не виліковне. Але це не значить що лікуватись не потрібно. Ось в мене і подагра і артроз, обидва невиліковні, але я лікуюсь і почуваю себе здоровим. А якби нічого не робив вже напевно і вкалічів би. Але ж невиліковні хвороби маю. Лікуйтесь і буде вам добре.
Багато чого невиліковне,але то не означає що не слід лікуватись. Як не лікуватись то без суглобів можна залишитись, а при правильному лікуванні користуватись своїми. Повірте, ніяке штучне і після операції не краще за своє.
Був у декількох лікарів перед тим як піти на апаратне лікування. четверо з пяти рекомендували апарати та робити вправи, один придурок сказав міняти. Я і сам розумію що 2 стадія не міняють. Решта казали що артроз одними ліками не лікується. Тому я за апарати.
Головне щоб не турбувало і не вело до інвалідності. А так то нехай собі хвороба буде. В мене от шпора на пяті, є і є. Коли не болить то не заважає. Біль до речі найкраще знімає лазер.
Что касается болезней суставов мне кажется не совсем корректно говорить об полном выздоровлениее. Это касается и артроза и РА. Задача стоит в том, чтобы предупредить развитие последствий заболевания, не давать развиваться болезни.
Да, невиліковний, я таке чув. Ну і що? Головне щоб не розповсюджувався. Чув що фізіотерапією краще лікувати, щоб цього не сталось, а також біль знімає добре.
Также как и со шпорой. Долго меня мучила, потом як как следует пролечилась, она не растет, не болит, но никуда не делась.
Ну и что. Какая вам разница. Если лечение помогает улучшить вашу жизнь, уменьшает боль и дает нормально двигаться, значит лечитесь. А философию оставьте философам.
Я так бачу що не тільки артроз невиліковний. Це стосується і подагри, і підвищеного тиску. Принаймні мені так пояснили.
Наверное все таки, артроз это навсегда, и если ничего не делать, то очень больно навсегда. Все хочет внимания, артроз тоже. Но хочу заметить что мне хватает лечения раз в три года...
Може і невиліковний, але це не значить що не треба лікувати. Він же стадії має, то кращи затримати прогресування, інакше операція замаячить на горизонті.
А яке це має значення, виліковний він чи ні. Головне, щоб приносив менше шкоди і сидів тихенько і не рипався. Так, і не прогресував...
Согласен. Может артроз и не вылечивается, но успешно лечится. Главное что? Чтобы не болело и чтобы оперировать сустав не надо было. А диагноз пожизненно, ну и что? Это как остеохондроз.
Років десять як лікую артроз. БУло набагато гірше, зараз болю немає, хіба трохи хрупають суглоби. Я не знаю, вилікувався я чи ні, головне знаю точно, що коли почав лікуватись він мене (артроз) припинив мучати.
Таки ні, не виліковний. Важливо попередити хворобу, бо треба буде операцію робити. Я казала мені Тамара Віталіївна, важливо вчасно поставити діагноз і робити все, щоб хрящ в суглобі був збережений. Таке можливе, а ось зробити так, щоб хрящ відновився, то неможливо. Тому порада тим хто має схильність до артрозу (хвороби у кровних родичів) і якщо вам більше 35 років, негайно чухайте до лікаря, якщо артрозу немає, то добре, а якщо є то одразу починайте лікування.
Правда только отчасти. Да, полностью избавиться от артроза нельзя, но это не значит, что надо запустить болезнь и позволить ей развиваться. Артроз надо лечить, и как можно на более раннем этапе. Это единственный способ сберечь сустав. На самом деле, это очень распространенное заболевание, но не все у которых артроз инвалиды. А среди тех кто занимается своим здоровьем их нет.