Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Лазер чи ліки?

Варіантів лікування артрозу багато. В мене питання, чи заміняє лазер ліки. Задача підтримати суглоби, щоб вони не руйнувались. Є багато ліків, багато вже перепито. Зараз хочу спробувати процедури, але хочу знати, наскільки вони дієвіші за ліки

Комментарии

  • Мені ліки не дуже допомогли. Лазер і ультразвук при шпорі допомогли.

  • Лазер, лазер і ще раз лазер. І не тільки лазер. Комбінуйте апарати.

  • @Роман написал:
    Я бы не стал выбирать что то одно. Ведь вся суть в том, чтобы скомбинировать лечение так, чтобы оно было максимально эффективным. Если взять например лазер, то он преимущенственно воспаление снимает, электротерапия больше на мышечный спазм влияет, а диатермия питает хрящ. Упражнения тоже питаю хрящ, микроволны возобновляют нормальные механизмы репарации. То есть влияние многосторонее, в это то и вся суть.

    Зараз можу точно сказати, що можна обійтись одним лазером. Я маю на увазі без ліків. Спочатку суміщала, зараз зовсім відмовилась. Адже можу судити по результату, що він добре знімає запалення і працює як хондрозахист.

  • Рани добре лікувати лазером, особливо трофічні язви, які погано лікуються. Головне хочу сказати, щоб не запускати, якщо свіжу язву лікувати, то за днів десять можна вилікувати, а якщо довго у вас язва то може і півроку знадобитись.

  • @Katy1982kk написал:
    В лікуванні артрозу не вибирають щось одне. Має бути комплексний підхід. Тут і ліки і фізіотерапія і гімнастика і можливо наколінники тейпи устілки. Але краще зверніться до лікаря, рекомендую Кононенко Тамару Віталіівну. Наша родина дуже задоволена її консультаціями.

    В мене є проблема я так розумію з артрозом, не зовсім хочу ліки приймати, маю бажання лікування фізіотерапією. А скільки коштує такий копмлексний підхід. Ви ж розумієте, війна, життя вже не те що раніше.

  • Понятно, что если нужны лекарства, то надо принимать. Смотря какие. Но к сожалению одних лекарств недостаточно, особенно в случаях когда нужно обойтись например без гормонов, а воспаление присутствует. Тогда, однозначно лазер.

  • @Абрам написал:
    Знаєте, а я не можу сказати що ж все таки краще. Мені здається залежить від того, що саме лікуєш. Я маю на увазі не ділянку болю, а причину болю. Бо, наприклад, якщо в мене артроз та подагра вкупі, то для артрозу звісно що лазер, але ж і при подагрі без ліків ніяк....

    Згоден на всі 100 відсотків. Можна звісно без ліків при подагрі, але дієта має бути дуже жорстка. А лазер то потрібен як засіб від болю та запалення, а також як попередження розвитку артрозу, бо при подагрі артроз дуже швидко розвивається.

  • У моєму випадку і те і друге. Маю ревматоїдний артрит, тому без ліків бути не можу, але лазер значно покращив стан моїх суглобів. Після курсу лазера набряк зійшов і більше такий як був раніше не з'являвся.

  • Коли сильно запалювались суглоби були апарати, але ліки зараз приймаю. Хоча при артрозі більше упор на апарати робляться. В мене подагра зруйнувала частково суглоби, тому щоб вони далі не нищились лікую всіма можливими засобами.

  • Я бы не стал выбирать что то одно. Ведь вся суть в том, чтобы скомбинировать лечение так, чтобы оно было максимально эффективным. Если взять например лазер, то он преимущенственно воспаление снимает, электротерапия больше на мышечный спазм влияет, а диатермия питает хрящ. Упражнения тоже питаю хрящ, микроволны возобновляют нормальные механизмы репарации. То есть влияние многосторонее, в это то и вся суть.

  • Считаю, что неправильно в лечении выбирать что то одно, и игнорировать другие методы лечения. Использовать нужно все что есть, только тогда будет результат. Это как на войне.

  • Я в свій час стільки ліків напилась, що бачити їх не хочу. Лікуюсь апаратно, мені добре після апаратів. Але одного разу на рік мало, лікуюсь щопівроку.

  • А это зависит от того что лечить. Артроз однозначно лазер, инфекцию однозначно лекарства.

  • Я теж голосую за лазер. Нічого мені так не допомогло, як лазер.

  • А які переваги лазеру перед ліками?

  • Помагають і ліки і лазер. Але лазер не має побічної дії, в мене на ліках і пронос і виращка дванандцятипалої кишки були. Від лазера нічого. Він зменшує сечову кислоту в суглобах.

  • Чи можна просто кінезіотейпування без лазеру, чи обовязково робити лазер перед накладанням тейпу?

  • То есть вы хотите сказать, что если лечиться лазером, то лекарств совершенно не надо никаких. Хорошо. Я согласен. Где такой лазер?

  • RiaRia

    Якщо лікувати шпору та суглоби то лазер краще. В моєму арсеналі досвіду є ліки і лазер. Ліки допопмагають короткочасно, сьогодні випив таблетку а завтра знову болить. А лазер надовго, я вже рік як робила, біль не повертається, хоча одразу біль не знімає, потрібно як мінімум пять разів. Але найкраще десять.

  • Питаєте що краще в лікуванні? Я впевнений і те і друге. Якщо є можливіть використати всі можливості, то використовуйте, якщо організм опирається прийому ліків, то можна і обійтись, є апаратне лікування, як наприклад той самий лазер. Дуже допоміжна штука. Додам іще, що він після травми суглобів і м'язів добре допомагає. Спортсменам це саме то. Ніщо так не гоїть розриви як лазер. Класно відновлює і після операцій.

  • Знаєте, а я не можу сказати що ж все таки краще. Мені здається залежить від того, що саме лікуєш. Я маю на увазі не ділянку болю, а причину болю. Бо, наприклад, якщо в мене артроз та подагра вкупі, то для артрозу звісно що лазер, але ж і при подагрі без ліків ніяк....

  • Якщо лікувати артроз,то однозначно лазер. Ну скільки ті ліки можна пити? Так я призначають, то це можна і печінку і нирки посадити. Апарати не впливають на них і добре допомагають. Звісно, все індивідуально, але я за апарати.

  • Лазер спробувала, адже якщо не спробуєш то як будеш знати. Якщо судити по болю, то після лазера не болить, але наскільки цей ефект не знаю. Згодом побачу. Але як мені лікар пояснила, лазер не тільки для того щоб біль зняти, він має захисну дію. Гадаю, що він заслуговує на увагу. Я спробувала,мені підійшов.

  • Однозначно лазер. Но есть один ньюанс, к сожалению эффект наблядается не сразу, но зато держится долго. Прекрасная возможность отдохнуть от лекарств.

  • @Zenja написал:
    Ну не знаю, я все таки скептик, но не могу не прислушиваться к людям, которые что то попробовали и имеют результат. Вероятно эффект зависит от того что лечить. Конечно артроз может хорошо поддаваться лечению лазером, но что касается сильного воспаления при ревматоидном артрите то тут у меня возникают некоторые сомнения. Есть ли на форуме те, которым лазер снял ооочень сильную боль?

    Так, мені зняв, дуже сильну біль. Спати не міг тиждень. Правда не одразу, трохи згодом. І біль більше не повертався.

  • Ну не знаю, я все таки скептик, но не могу не прислушиваться к людям, которые что то попробовали и имеют результат. Вероятно эффект зависит от того что лечить. Конечно артроз может хорошо поддаваться лечению лазером, но что касается сильного воспаления при ревматоидном артрите то тут у меня возникают некоторые сомнения. Есть ли на форуме те, которым лазер снял ооочень сильную боль?

  • А судини ваш лазер лікуе чи треба хірурга

  • Однозначно лазер, від ліків побічні від лазера немає.

  • Лазер однозначно, у меня другой вопрос. Может кто то из Германии пишет, подскажите, где можно найти аппаратное лечение лазером в Германии. Второй месяц ищу, нигде нет. Мне только лазер и еще несколько процедур помогаю. Надеюсь найти хотя бы лазер. Буду благодарна за любую информацию по Германии.

  • В лікуванні артрозу не вибирають щось одне. Має бути комплексний підхід. Тут і ліки і фізіотерапія і гімнастика і можливо наколінники тейпи устілки. Але краще зверніться до лікаря, рекомендую Кононенко Тамару Віталіівну. Наша родина дуже задоволена її консультаціями.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.