Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Хвороба Осгуда Шлаттера лікування

У сина діагноз Осгуда Шлаттера. Сказали, що потрібна фізіотерапія. Рекомендують різне, не знаю що вибрати. Трохи розгубилась. Можливо на форумі порадите, що найкраще допомагає при цій хворобі.

Комментарии

  • В мене остеонекроз голівки стегнової кістки після ковіду. Читав багато, пишуть що допомагає лазер. Якщо лазер добре допомагає при хворобі Осгуда Шлаттера, та і при моїй хворобі має допомогти, адже некроз кістки присутній в обох випадках. Я так собі думаю, чи може я не правий?

  • В мого теж таке було. Цікаво, чому лише у хлопців? Дівчата теж ростуть та бігають. Не дозволяла сину бігати, довго сидів на лавці на фізкультурі, півроку. Тоді його сильно прихватило. Ходив на лазер, тільки був простий собі лазер та ультразвук, пив кальцій. Стало краще аж через півроку. Потів відновив тренування, зараз вже виріс, але періодично в тому місці болить, але вже не так сильно.

  • В мого сина теж така хвороба. Футболом заробив. Водив на електрофорез і ультразвук. Поки болить. Наступного тижня в платній клініці покажу лікарю, може ще щось порадять.

  • А у дорослих чоловіків може бути така хвороба?

  • Так, більше нічого не лишається. Просто це хвороба, коли навантажувати коліно по мінімуму. Якщо дитина на спорті то забирайте, місяця на три. Процедури туди входить ультразвук, і лазер і електро добре, але допомагає не одразу. Сину аж через місяць добре стало. Це ще та болячка.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.