Як ми лікуємо сколіоз у Медпрактиці здоров'я?\r\n\r\nЛікування викривлення хребта починають із комплексної діагностики. Потрібно з"ясувати чи мова йде про сколіотичну поставу чи про сам сколіоз. Перш за все - це огляд спеціаліста. Треба сказати, що не завжди потрібні в дитячому віці обстеження ренгену та МРТ. Коли діагноз не викликає сумнівів, не потрібно шкідливих обстежень. Зовнішні ознаки сколіозу чітко демонструються батькам дитини для іх розуміння того, що відбувається, а також використовується візуалізація на моделях. Після цього наші фахівці розробляють курс лікування сколіозу індивідуально для кожного пацієнта. Цей курс лікування включає декілька процедур із переліку: лікувальний масаж, магнітну терапію й електротерапію, фонофорез, КВЧ , акупресуру, тракції та інші види фізіотерапії.\r\nНадзвичайно важливим ми вважаємо індивідуальне навчання дитини разом з матір'ю вправам лікувальної гімнастики. У нашому залі зеркальна стеля та стіни. Це допомагає краще орієнтуватись при навчанні вправ. Бажаю здоров'я Вам та Вашим діткам! 0673829987 або 0936388042
Комментарии
Вітаю, пане Вячеславе! Фото зі Львова виставив. Щоб у Вас був приємний спогад про візит до нас у місто. У Лесі все добре. Найщиріші вітання Вам та Вашому колективу. Я всім у Львові розповідаю про Вашу клініку. здоров'я Вам і наснаги до хворих людей. Терпіння і гарних слів від тих, хто одужав