Болела шея,потом немного немела рука,пролечилась у невролога ,помогло,но не очень. Невролог направила на КТ,обнаружили две протрузии шейных дисков по 3 мм каждая.Доктор с КТ сразу направила к киевскому консультанту ,доктору нейрохирургу.Тот взглянув с порога на КТ однозначно сказал оперироваться или пить мовалис. Зазвучало как приговор! Мне 48 лет,веду здоровый образ жизни,энергична.Я совсем не хочу и даже очень боюсь этой операции.Может ее можно избежать.Подскажите, пожалуйста.
Комментарии
Тепер це відомо по всій Україні. Тут у Медпрактиці устаткування дозволяє лікувати без операції . Тому і приїжджають у Хмельницький. Я із Сум. Буду рекомендувати знайомим так, як і мені порекомендували
Це все добре. Але чим лічити? У Пілюйка якесь новітнє лікування. Останні апарати щол в світі, що в нього. Читав, але хотів би , щоб побільше відгуків від реальних людей. Якщо можна мені в особисті повідомлення або на електронку chervatyukMI@gmail.com
Не розповідайте людям цю брехню. Ваші центри- це обман кремлівського клоуна. Ваш Бубновський навіть не лікар. Це Кашпіровський номер 2
Тут дело не столько в опыте,сколько в здравом смысле!
Как у Вас мало жизненного опыта