Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Галина Дмитрівна! Ми зустрічалися з Вами всього двічі , поки що Ви мене консультували , направляли мене на обстеженення, переглядали результати моїх обстежень та надавали мені своє заключення невролога. Я Вам вдячна за час, що ви мені преділили! За увагу! За повагу! Ви не тільки гарний лікар! Ви щира, чуйна людина. Ви дійсно лікар, який хоче допомогти людині. До зустрічі з Вами в мене вже досвід звернення до приватних лікарі у нашому місті Хмельницький. На жаль негативний. Я зверталася в свою поліклініку . На жаль там мені нічим не змогли допомогти . Потім я зверталася в центр Міламед , де лікар прийняв із затримкою аж на 40 хв. Його огляд був дуже поверхневий.Діагнозу мені не поставили. Направлення на аналізи і рекомендації до подальшого обстеження...Мовчу .Це просто жах . Медсестра зробила дуже багато помилок у медичній документації, починаючи від мого імʼя, закінчуючи помилками у анамнезі. Прикро вразили недоречні жарти персоналу...Просто коли ти платиш гроші за консультацію-хочеться отримати якісну послугу та банально просте-елементи людського ставлення
Галина Дмитрівна! Я обовязково приїду на лікування до Вас у Медпрактику Здоров"я!
Комментарии
Невролог Галина Дмитрівна - гарний фахівець своєї справи, компетентна та досвідчена ❤️ Сподобалося її лікування методом голкотерапії
Галина Дмитрівна дуже хороша лікар! ЇЇ багато людей хвалять і радять своїм знайомим або родичам.Я сама проходила в неї курси акупунтури, фізіотерапію , також батьки мої в неї лікувалися. Всім нам вона дуже допомогла !
Я дуже рада, що в нашому місті знайшовся такий хороший медичний центр .Доступні ціни, кваліфікований невролог-Галина Дмитрівна, вона також лікар рефлексотерапевт-фахівець з методу голкотерапії. Галина Дмитрівна , дякую за таку турботу та компетентність 🙏🏻 Наша мама завжди з радістю приходить сюди і задоволена виходить. З її проблемою полінейропатії, болями пекучими та затерпаннями в ногах Ви і Ваші процедури дуже допомогли)Дівчатка медсестрички Таня і Наташа-мама казала що ваш масаж ніг це обособливе лікування.У вас золоті руки)Всім величезне наше дякую🙏🏻🙏🏻
Хочу щиро подякувати неврологу Циц Галині за професійну допомогу під час мого лікування . Завдяки її підходу, уважності,грамотному обстеженню та кваліфікованому лікуванню я швидко пішла на поправку.Лікар дуже добре розбирається в апаратах та фізіопроцедурах і лікуванні голками. Швидко підібрала мені необхідне лікування . Лікар уважна, щодня оглядає, корегує лікування по потребі . А ще вона неабияк мене підтримувала, відповідала на всі запитання й давала цінні поради. Я мала неврит лицевого нерва, сильно із-за цього переживала . Але ця лікар мені дуже допомогла. Видно, що вона дійсно піклується про своїх пацієнтів. Дуже вдячна Вам Галина Дмитрівна за турботу, компетентність і людяність. Рекомендую Вас як висококласного спеціаліста ,добру та щиру людину!
Мала проблеми з головними болями та болями в шиї. Куди не зверталася-результату не було . Знайомі порадили невролога з Медпрактики Здорова"я .Теперя я дякую моєму лікарю Галині Дмитрівні Циц за її детальний підхід до мої проблеми, за її уважність і величезну наполегливість!
Через тривалу сидячу роботу почалися болі у спині та шиї. Я спочатку самостійно намагалася розім'яти м'язи, але ниючий біль не відпускав. Потім почала почуватися гірше ,добавилися головні болі. Це був неабиякий аргумент щоб мені звернутися по допомогу до невролога в Медпрактику здоров"я. Лікар Галина Дмитрівна мене обстежила, ми зробили УЗД судин голови і шиї і рентгенографію. В мене виявили нестабільність хребців в шиї , проблеми з спазмом судин голови та шиї. МРТ в попереку виявили 2 грижі. Це аргументувало мене зайнятися своїм станом здоров"я. В МП Здоров"я пройшла 2 курси лікування, перший у лютому, другий вкінці літа 2025 р . Були апарати фізіотерапії високоінтенсивний лазер, електротерапія, магніт. Були сеанси акупунктури у Галини Дмитрівни і масаж . За все щиро хочу подякувати! Мене не турбує головний біль.Чесно кажучи, навіть збільшилася працездатність Дуже рекомендую таке лікування .Тепер я для себе зрозуміла, що не потрібно терпіти біль, краще вчасно звернутися й відчувати себе якнайкраще. Тепер надалі курси лікування буду проходити регулярно.
https://medilife.com.ua/ua/storz-medical-shveycariya.html
Справжній фахівець своєї справи невролог і вона ж лікар рефлексотерапевт Галина Дмитрівна Циц. Зверталася з невритом лицевого нерва.Маю гарний результат лікування.Рекомендую.Загалом скажу коротко-чудовий, комфортний медичний центр із кваліфікованими спеціалістами.Молодці
Дякую величезне колективу медичного центру Медпрактика Здоров"я, лікарю невропатологу Циц Галині Дмитрівні за її допомогу, чуйність і доброту.Ваше лікування голками мене поставило на ноги.
Медпрактика Здоров"я-чудова кдініка! Мені сподобався прийом одразу, як то кажуть, з порога закладу! Зустрічають з усмішкою та доброзичливістю. Завітала до кабінету невролога, лікар Галина Дмитрівна Циц провела мені консультацію на найвищому рівні, спокійно, розважливо, дуже ретельний в неї огляд невролога ! Розписала лікування, зробила назначення на процедури. Я отримувала сеанси акупунтури.Лікування голками у Галини Дмитрівни це щось особливе-дуже сподобалося. В мене перестала боліти голова, я стала гарно спати, шлунок почав нормально працювати. Мені робили масаж, сеанси магнітотерапії і електротерапії. Всім моя найвища оцінка! Записала на прийом свою тітку та сестру , думаю, все буде так само чудово!
Zemits PressMio
Дуже хороший невролог. Всім рекомендую. Дуже приємні дівчата тут працють. Терплячі, вічливі. Сподобався масаж, фізіопроцедура магніт , електротерапія.Дуже помогла акупунтура у Галини Дмитріївни. Гарний центр .
https://prom.ua/p1456916281-ultrazvukovoj-apparat-ultrashock.html
Хочу поділитись своїм досвідом консультації та лікування у невролога Циц Галини Дмитрівни . Високий професіоналізм та якість консультації.Коли лікувалася-огляд невролога в Медпрактиці був щодня . Дуже великий результат отримала після лікування голками у Галини Дмитрівні. ЇЇ знання та підхід по лікуванні акупунтурою -це щось особливе.Мені зняла біль в шиї і головний біль ! Навіть після закінчення лікування у Медпрактиці ця лікар завжди на зв'язку. Я дзвонила кілька разів, були питання - завжди отримувала слушні поради . Вражає уважність цього лікаря !Дякую, рекомендую і всім здоров'я!
Дуже приємно вражена якістью консультациї невролога і самим обслуговуванням персоналу в Медпрактиці Здоровья . Особливо хочу подякувати і порекомендувати лікаря-невролога Галину Дмитріївну Циц, яка є професіоналом своєї справи і чуйною людиною. Рекомендую!!!
https://medilife.com.ua/ua/storz-medical-shveycariya.html
Welcome to work together
https://medshop.com.ua/fizioterapiya/magnitoterapiya/elektromagnitnyy-apparat-btl-6000-tr-therapy-elite.html
https://medshop.com.ua/fizioterapiya/magnitoterapiya/elektromagnitnyy-apparat-btl-6000-tr-therapy-elite.html
Я рідко залишаю відгуки де-інде, таку маю особливість.Проте, до написання цього відгука мене спонукало відчуття вдячности та поваги до лікаря невролога Галини Дмитрівни Циц. Моєю проблемою головного болю хто тільки не займався Я була в обласній лікарні у Бальжик, у невролог+ Білань, Маріяfamily , у своїй другій поліклініці,маса призначень на папірцях, купа зданих аналізів, кт,мрт, судин узд ( у невролог+ на це обстеження не варто ходити).Єдиним неврологом ,хто мене дійсно детально оглянув, ознайомився з результатами попередніх досліджень була саме Галина Дмитрівна. Діагностичний пошук, тести на мігрень, головний біль напруги, додаткові досдідження.У мене грижі в шиї великі, малий діаметр лівої хребетної артерії ( у невролог+ цього не побачили), нестабільність 3 шийних хребців-все це мені виявила Галина Дмитрівна .До речі ренгенографію дуже професійно робить центр Ультрадіагностика .Правда я більше 3 годин чекала.Але все ж таки ,у мене знайшли причину головного болю. Я пройшла лікування у центі Медпрактика Здоров"я.Галина Дмитрівна проводила сеанси акупунктури, була також апаратна фізіотерапія магнітотерапія і сеанси електротерапії. Був масаж. Я отримала 2 курси такого лікування і забула про головний біль. Я роблю вправи для шиї, одягаю ортез шийний коли сиджу за компютером, я придбала аплікатор Ляпка. Я все це виконую більше 3 місяців і мене ще жодного разу не боліла голова . Галина Дмитрівна-я дякую Вам!
Обращалася у цю клініку для лікування полінейропатії. Тут цією хворобою займається Циц Галина Дмитрівна .Це невролог , вона також займається лікуванням голками, акупунтура .Дуже давно її знаю. Лікуюся у неї та періодично консультуюся ще з 2012 р .У мене цукровий діабет 2 типу середнього ступеня. Вже майже 3 ступень була , но дякувати Богу і Галині Дмитрівні цього не сталося Я тепер регулярно прохожу у неї курс лікування методом акупунтури, мені голки дають дуже гарний ефект. Вони мені нормалізували рівень цукру . Я вже більше 10 років принімаю Глюкофаж 500 по 2 р на день. Мені не треба збільшувати дозу глюкофажу і приймати інсулін, якого я дуже боялася Ця полінейропатія в мене не прогресує. Мене не печуть стопи, не мерзнуть пальці, я не спотикаюся.Мені виставляли парез -то він не прогресує і я сама все можу -і в магазин піти , і їжу приготувати. Веду активний спосіб життя. Хороша клініка, гарне лікування .Всім рекомендую, бо маю гарний результат лікування
Дуже хороший лікар, приємна людина. Хочеться таому лікарю як Галина Дмитрівна подякувати за гарне відношення та людяність .А також за бажання допомогти хворому пацієнтові .
Була потреба в консультації невролога, турбувало головокружіння. Мені порадили невролога Галину Дмитрівну Циц і я звернулася. Мене приємно вразила консультація лікаря! Детальний огляд, план обстеження, рекомендації по лікуванню .Все дуже чітко, все по суті .Я проходила сеанси акупунктури , електротерапії, полегшений масаж , були ліки. Галина Дмитрівна дуже компетентна , вона дуже досвідчений фахівець з акупунктури . В нас у Хмельницькому найкращий фахівець . Мені сподобалася акупунктура. Дуже сподобався масаж. Взагалі, приємні враження про колектив та Медпрактику Здоров"я.