Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

МЕДПРАКТИКА ЗДОРОВ"Я НЕВРОЛОГ ВІДГУКИ

Галина Дмитрівна! Ми зустрічалися з Вами всього двічі , поки що Ви мене консультували , направляли мене на обстеженення, переглядали результати моїх обстежень та надавали мені своє заключення невролога. Я Вам вдячна за час, що ви мені преділили! За увагу! За повагу! Ви не тільки гарний лікар! Ви щира, чуйна людина. Ви дійсно лікар, який хоче допомогти людині. До зустрічі з Вами в мене вже досвід звернення до приватних лікарі у нашому місті Хмельницький. На жаль негативний. Я зверталася в свою поліклініку . На жаль там мені нічим не змогли допомогти . Потім я зверталася в центр Міламед , де лікар прийняв із затримкою аж на 40 хв. Його огляд був дуже поверхневий.Діагнозу мені не поставили. Направлення на аналізи і рекомендації до подальшого обстеження...Мовчу .Це просто жах . Медсестра зробила дуже багато помилок у медичній документації, починаючи від мого імʼя, закінчуючи помилками у анамнезі. Прикро вразили недоречні жарти персоналу...Просто коли ти платиш гроші за консультацію-хочеться отримати якісну послугу та банально просте-елементи людського ставлення
Галина Дмитрівна! Я обовязково приїду на лікування до Вас у Медпрактику Здоров"я!

Комментарии

• Невролог Галина Дмитрівна - гарний фахівець своєї справи, компетентна та досвідчена ❤️ Сподобалося її лікування методом голкотерапії

• @AnnaAn написал:
    Була потреба в консультації невролога, турбувало головокружіння. Мені порадили невролога Галину Дмитрівну Циц і я звернулася. Мене приємно вразила консультація лікаря! Детальний огляд, план обстеження, рекомендації по лікуванню .Все дуже чітко, все по суті .Я проходила сеанси акупунктури , електротерапії, полегшений масаж , були ліки. Галина Дмитрівна дуже компетентна , вона дуже досвідчений фахівець з акупунктури . В нас у Хмельницькому найкращий фахівець . Мені сподобалася акупунктура. Дуже сподобався масаж. Взагалі, приємні враження про колектив та Медпрактику Здоров"я.

Галина Дмитрівна дуже хороша лікар! ЇЇ багато людей хвалять і радять своїм знайомим або родичам.Я сама проходила в неї курси акупунтури, фізіотерапію , також батьки мої в неї лікувалися. Всім нам вона дуже допомогла !

• Я дуже рада, що в нашому місті знайшовся такий хороший медичний центр .Доступні ціни, кваліфікований невролог-Галина Дмитрівна, вона також лікар рефлексотерапевт-фахівець з методу голкотерапії. Галина Дмитрівна , дякую за таку турботу та компетентність 🙏🏻 Наша мама завжди з радістю приходить сюди і задоволена виходить. З її проблемою полінейропатії, болями пекучими та затерпаннями в ногах Ви і Ваші процедури дуже допомогли)Дівчатка медсестрички Таня і Наташа-мама казала що ваш масаж ніг це обособливе лікування.У вас золоті руки)Всім величезне наше дякую🙏🏻🙏🏻

• Хочу щиро подякувати неврологу Циц Галині за професійну допомогу під час мого лікування . Завдяки її підходу, уважності,грамотному обстеженню та кваліфікованому лікуванню я швидко пішла на поправку.Лікар дуже добре розбирається в апаратах та фізіопроцедурах і лікуванні голками. Швидко підібрала мені необхідне лікування . Лікар уважна, щодня оглядає, корегує лікування по потребі . А ще вона неабияк мене підтримувала, відповідала на всі запитання й давала цінні поради. Я мала неврит лицевого нерва, сильно із-за цього переживала . Але ця лікар мені дуже допомогла. Видно, що вона дійсно піклується про своїх пацієнтів. Дуже вдячна Вам Галина Дмитрівна за турботу, компетентність і людяність. Рекомендую Вас як висококласного спеціаліста ,добру та щиру людину!

• Мала проблеми з головними болями та болями в шиї. Куди не зверталася-результату не було . Знайомі порадили невролога з Медпрактики Здорова"я .Теперя я дякую моєму лікарю Галині Дмитрівні Циц за її детальний підхід до мої проблеми, за її уважність і величезну наполегливість!

• Через тривалу сидячу роботу почалися болі у спині та шиї. Я спочатку самостійно намагалася розім'яти м'язи, але ниючий біль не відпускав. Потім почала почуватися гірше ,добавилися головні болі. Це був неабиякий аргумент щоб мені звернутися по допомогу до невролога в Медпрактику здоров"я. Лікар Галина Дмитрівна мене обстежила, ми зробили УЗД судин голови і шиї і рентгенографію. В мене виявили нестабільність хребців в шиї , проблеми з спазмом судин голови та шиї. МРТ в попереку виявили 2 грижі. Це аргументувало мене зайнятися своїм станом здоров"я. В МП Здоров"я пройшла 2 курси лікування, перший у лютому, другий вкінці літа 2025 р . Були апарати фізіотерапії високоінтенсивний лазер, електротерапія, магніт. Були сеанси акупунктури у Галини Дмитрівни і масаж . За все щиро хочу подякувати! Мене не турбує головний біль.Чесно кажучи, навіть збільшилася працездатність Дуже рекомендую таке лікування .Тепер я для себе зрозуміла, що не потрібно терпіти біль, краще вчасно звернутися й відчувати себе якнайкраще. Тепер надалі курси лікування буду проходити регулярно.

• Справжній фахівець своєї справи невролог і вона ж лікар рефлексотерапевт Галина Дмитрівна Циц. Зверталася з невритом лицевого нерва.Маю гарний результат лікування.Рекомендую.Загалом скажу коротко-чудовий, комфортний медичний центр із кваліфікованими спеціалістами.Молодці

• Дякую величезне колективу медичного центру Медпрактика Здоров"я, лікарю невропатологу Циц Галині Дмитрівні за її допомогу, чуйність і доброту.Ваше лікування голками мене поставило на ноги.

• Медпрактика Здоров"я-чудова кдініка! Мені сподобався прийом одразу, як то кажуть, з порога закладу! Зустрічають з усмішкою та доброзичливістю. Завітала до кабінету невролога, лікар Галина Дмитрівна Циц провела мені консультацію на найвищому рівні, спокійно, розважливо, дуже ретельний в неї огляд невролога ! Розписала лікування, зробила назначення на процедури. Я отримувала сеанси акупунтури.Лікування голками у Галини Дмитрівни це щось особливе-дуже сподобалося. В мене перестала боліти голова, я стала гарно спати, шлунок почав нормально працювати. Мені робили масаж, сеанси магнітотерапії і електротерапії. Всім моя найвища оцінка! Записала на прийом свою тітку та сестру , думаю, все буде так само чудово!

• Zemits PressMio

• Дуже хороший невролог. Всім рекомендую. Дуже приємні дівчата тут працють. Терплячі, вічливі. Сподобався масаж, фізіопроцедура магніт , електротерапія.Дуже помогла акупунтура у Галини Дмитріївни. Гарний центр .

• Хочу поділитись своїм досвідом консультації та лікування у невролога Циц Галини Дмитрівни . Високий професіоналізм та якість консультації.Коли лікувалася-огляд невролога в Медпрактиці був щодня . Дуже великий результат отримала після лікування голками у Галини Дмитрівні. ЇЇ знання та підхід по лікуванні акупунтурою -це щось особливе.Мені зняла біль в шиї і головний біль ! Навіть після закінчення лікування у Медпрактиці ця лікар завжди на зв'язку. Я дзвонила кілька разів, були питання - завжди отримувала слушні поради . Вражає уважність цього лікаря !Дякую, рекомендую і всім здоров'я!

• Дуже приємно вражена якістью консультациї невролога і самим обслуговуванням персоналу в Медпрактиці Здоровья . Особливо хочу подякувати і порекомендувати лікаря-невролога Галину Дмитріївну Циц, яка є професіоналом своєї справи і чуйною людиною. Рекомендую!!!

• @KatyaKuhar написал:
    Галина Дмитрівна! Ми зустрічалися з Вами всього двічі , поки що Ви мене консультували , направляли мене на обстеженення, переглядали результати моїх обстежень та надавали мені своє заключення невролога. Я Вам вдячна за час, що ви мені преділили! За увагу! За повагу! Ви не тільки гарний лікар! Ви щира, чуйна людина. Ви дійсно лікар, який хоче допомогти людині. До зустрічі з Вами в мене вже досвід звернення до приватних лікарі у нашому місті Хмельницький. На жаль негативний. Я зверталася в свою поліклініку . На жаль там мені нічим не змогли допомогти . Потім я зверталася в центр Міламед , де лікар прийняв із затримкою аж на 40 хв. Його огляд був дуже поверхневий.Діагнозу мені не поставили. Направлення на аналізи і рекомендації до подальшого обстеження...Мовчу .Це просто жах . Медсестра зробила дуже багато помилок у медичній документації, починаючи від мого імʼя, закінчуючи помилками у анамнезі. Прикро вразили недоречні жарти персоналу...Просто коли ти платиш гроші за консультацію-хочеться отримати якісну послугу та банально просте-елементи людського ставлення
    Галина Дмитрівна! Я обовязково приїду на лікування до Вас у Медпрактику Здоров"я!

https://medilife.com.ua/ua/storz-medical-shveycariya.html
    Welcome to work together

• @KatyaKuhar написал:

https://medshop.com.ua/fizioterapiya/magnitoterapiya/elektromagnitnyy-apparat-btl-6000-tr-therapy-elite.html

• @KatyaKuhar написал:

Я рідко залишаю відгуки де-інде, таку маю особливість.Проте, до написання цього відгука мене спонукало відчуття вдячности та поваги до лікаря невролога Галини Дмитрівни Циц. Моєю проблемою головного болю хто тільки не займався Я була в обласній лікарні у Бальжик, у невролог+ Білань, Маріяfamily , у своїй другій поліклініці,маса призначень на папірцях, купа зданих аналізів, кт,мрт, судин узд ( у невролог+ на це обстеження не варто ходити).Єдиним неврологом ,хто мене дійсно детально оглянув, ознайомився з результатами попередніх досліджень була саме Галина Дмитрівна. Діагностичний пошук, тести на мігрень, головний біль напруги, додаткові досдідження.У мене грижі в шиї великі, малий діаметр лівої хребетної артерії ( у невролог+ цього не побачили), нестабільність 3 шийних хребців-все це мені виявила Галина Дмитрівна .До речі ренгенографію дуже професійно робить центр Ультрадіагностика .Правда я більше 3 годин чекала.Але все ж таки ,у мене знайшли причину головного болю. Я пройшла лікування у центі Медпрактика Здоров"я.Галина Дмитрівна проводила сеанси акупунктури, була також апаратна фізіотерапія магнітотерапія і сеанси електротерапії. Був масаж. Я отримала 2 курси такого лікування і забула про головний біль. Я роблю вправи для шиї, одягаю ортез шийний коли сиджу за компютером, я придбала аплікатор Ляпка. Я все це виконую більше 3 місяців і мене ще жодного разу не боліла голова . Галина Дмитрівна-я дякую Вам!

• Обращалася у цю клініку для лікування полінейропатії. Тут цією хворобою займається Циц Галина Дмитрівна .Це невролог , вона також займається лікуванням голками, акупунтура .Дуже давно її знаю. Лікуюся у неї та періодично консультуюся ще з 2012 р .У мене цукровий діабет 2 типу середнього ступеня. Вже майже 3 ступень була , но дякувати Богу і Галині Дмитрівні цього не сталося Я тепер регулярно прохожу у неї курс лікування методом акупунтури, мені голки дають дуже гарний ефект. Вони мені нормалізували рівень цукру . Я вже більше 10 років принімаю Глюкофаж 500 по 2 р на день. Мені не треба збільшувати дозу глюкофажу і приймати інсулін, якого я дуже боялася Ця полінейропатія в мене не прогресує. Мене не печуть стопи, не мерзнуть пальці, я не спотикаюся.Мені виставляли парез -то він не прогресує і я сама все можу -і в магазин піти , і їжу приготувати. Веду активний спосіб життя. Хороша клініка, гарне лікування .Всім рекомендую, бо маю гарний результат лікування

• Дуже хороший лікар, приємна людина. Хочеться таому лікарю як Галина Дмитрівна подякувати за гарне відношення та людяність .А також за бажання допомогти хворому пацієнтові .

• Була потреба в консультації невролога, турбувало головокружіння. Мені порадили невролога Галину Дмитрівну Циц і я звернулася. Мене приємно вразила консультація лікаря! Детальний огляд, план обстеження, рекомендації по лікуванню .Все дуже чітко, все по суті .Я проходила сеанси акупунктури , електротерапії, полегшений масаж , були ліки. Галина Дмитрівна дуже компетентна , вона дуже досвідчений фахівець з акупунктури . В нас у Хмельницькому найкращий фахівець . Мені сподобалася акупунктура. Дуже сподобався масаж. Взагалі, приємні враження про колектив та Медпрактику Здоров"я.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.