Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Дякую Вам, лікарю! Хочу щиро подякувать за людяність та професіоналізм Галині Дмитрівні Циц ! Дуже приємно зустрічати у своєму житті таких лікарів .Галина Дмитрівна завжди шукає істину причину хвороби , вона не просто дає ліки аби зменшити біль та залікувати ! Вона дійсно хоче допомогти .Дякую Вам, дорога Галина Дмитрівна за гарне відношення та людяність . Міцного здоров'я ,Божої допомоги та благословення у Вашій нелегкій роботі ! Ви дійсно лікар за покликанням душі і серця !
Комментарии
Були з чоловіком на консультації та на лікуванні в лікаря -невролога Циц Галини Дмитрівни. Дуже вдячні за професіоналізм і людяність, уважне ставлення до пацієнта.
Галина Дмитрівна! Ми зустрічалися з Вами всього двічі , поки що Ви мене консультували , направляли мене на обстеженення, переглядали результати моїх обстежень та надавали мені своє заключення невролога. Я Вам вдячна за час, що ви мені преділили! За увагу! За повагу! Ви не тільки гарний лікар! Ви щира, чуйна людина. Ви дійсно лікар, який хоче допомогти людині. До зустрічі з Вами в мене вже досвід звернення до приватних лікарі у нашому місті Хмельницький. На жаль негативний. Я зверталася в свою поліклініку . На жаль там мені нічим не змогли допомогти . Потім я зверталася в центр Міламед , де лікар прийняв із затримкою аж на 40 хв. Його огляд був дуже поверхневий.Діагнозу мені не поставили. Направлення на аналізи і рекомендації до подальшого обстеження...Мовчу .Це просто жах . Медсестра зробила дуже багато помилок у медичній документації, починаючи від мого імʼя, закінчуючи помилками у анамнезі. Прикро вразили недоречні жарти персоналу...Просто коли ти платиш гроші за консультацію-хочеться отримати якісну послугу та банально просте-елементи людського ставлення
Галина Дмитрівна! Я обовязково приїду на лікування до Вас у Медпрактику Здоров"я!
Я також зверталаася до невролога Галини Дмитрівни, мене сильно боліла голова.Навіть інколи головокружіння було Вона мене обстежила, аналізи, холестерин , УЗД судин голови та шиї.. Виявилося ,холестерин в мене майже 8, судини мають схильність до утворення бляшок. В мене шок був від таких новин.Я почала своє лікування. Пройшла 2 курса акупунктури у Галини Дмитрівни, отримала ліки ...Потім паралельно підлікували мій шийний остеохондроз з вираженим спазмом м"язів шиї.. Я змінила спосіб життя як рекомендувала лікар, зменшила італійський сир, масло та яйця. споживаю броколі та оливкову олія . Вага -мінус 5 кг. Я дуже задоволена таким розвитком подій. Регулярно роблю вправи для шиї .Звертайтеся, лікування голками дає дуже гарний результат.Головне знайти хорошого лікаря!