Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Лікувалася тут у медпрактиці Здоров"я. Неврит лицевого нерва дуже неприємне захворювання.Для жінки просто жах . Варто ретельно шукати лікаря невролога та обирати заклад для лікування. Мені знайомі порадили і я дуже рада,що попала на лікування саме до Циц Галини Дмитрівни. Лікар чуйна та привітна.Дуже легко та дуже вміло ставить голки.А це ж обличчя! Мені дуже допромогли тут ! Вона знає все по апаратах, всі ці лазери, магніти, всі протоколи лікування.Кому яка програма, що куди назначати ...Галина Дмитрівна Просто Топ Невролог у місті Хмельницький
Комментарии
Хороший медичний заклад , приємно звертається до кожного персонал , чудово працює лікар невролог Циц Галина, вона дійсно топ невролог у нашому місті .
Все тут якісно 👌 Рекомендую
Проходила лікування в медпрактиці Здоров"я і дуже задоволена моїм результатом ! Персонал професійний і привітний, відчуваєш турботу до себе . Особлива подяка моєму лікарю Галині Циц – її компетентність і професійний підхід зробили моє лікування ефективним. Ця лікар завжди уважна , пояснила мені всі питання по моєму здодров"ю, я відчувала себе в надійних руках. Рекомендую, Медпрактика Здоров"я це відмінний невролог та якісне медичне обслуговування!
Уважна лікар, компетентна. Топ невролог - їй підходить .Знайома з клінікою і Галиною Дмитрівною давно. Маю проблему з грудним відділом хребта.Скільки не зверталася-завжди мала гарний результат лікування.Останній раз мала невралгію після герпесу, лікар мене швидко вилікувала.
https://zemits-homecare.com.ua/product/zemits-celltite
Хочу залишити відгук про лікаря невролога і рефлексотерапевта Галину Циц. Можу лише одне сказати, що ця лікар дуже розумна і може надати гарну консультацію та правильне лікування.Обмаль ліків,натомість лікування голками і процедури .Результат мого лікування - хороший. Раджу лікаря Галину Циц, звертайтеся, не пошкодуєте.
Маю гарний результат лікування у невролога Галини Дмитрівни Циц. Цей лікар невролог дійсно найкращий у місті Хмельницький. Або як тут пишуть- ТОП невролог у місті Хмельницький .Моє враження про лікування та якість обслуговування у Медпрактиці Здоров"я гарне .Чудовий медичний центр☺️. Привітний ,кваліфікований персонал. Гарне та якісне обслуговування 👍Всім рекомендую. Я задоволена
https://prom.ua/p1456916281-ultrazvukovoj-apparat-ultrashock.html
Топ невролог-це точно! Справжній професіонал.Рекомендую всім!
Дуже приємно вражена якістью консультациї невролога і самим обслуговуванням персоналу в Медпрактиці Здоровья . Особливо хочу подякувати і порекомендувати лікаря-невролога Галину Дмитріївну Циц, яка є професіоналом своєї справи і чуйною людиною. Рекомендую!!!
З могу досвіду топ невролог у нашому місті Хмельницький - Галина Дмитрівна Циц . Рекомендую
Я також зверталаася до невролога Галини Дмитрівни, мене сильно боліла голова.Навіть інколи головокружіння було Вона мене обстежила, аналізи, холестерин , УЗД судин голови та шиї.. Виявилося ,холестерин в мене майже 8, судини мають схильність до утворення бляшок. В мене шок був від таких новин.Я почала своє лікування. Пройшла 2 курса акупунктури у Галини Дмитрівни, отримала ліки ...Потім паралельно підлікували мій шийний остеохондроз з вираженим спазмом м"язів шиї.. Я змінила спосіб життя як рекомендувала лікар, зменшила італійський сир, масло та яйця. споживаю броколі та оливкову олія . Вага -мінус 5 кг. Я дуже задоволена таким розвитком подій. Регулярно роблю вправи для шиї .Звертайтеся, лікування голками дає дуже гарний результат. Головне знайти хорошого лікаря! Я свого знайшла! Тепер щаслива!
Хочу щиро подякувать за людяність та професіоналізм Галині Дмитрівні Циц ! Дуже приємно зустрічати у своєму житті таких лікарів .Галина Дмитрівна завжди шукає істину причину хвороби , вона не просто дає ліки аби зменшити біль та залікувати ! Вона дійсно хоче допомогти .Дякую Вам, дорога Галина Дмитрівна за гарне відношення та людяність . Міцного здоров'я ,Божої допомоги та благословення у Вашій нелегкій роботі ! Ви дійсно лікар за покликанням !
Звертались з мамою до лікаря Галини Циц за порадою знайомих. Турбувала маму низка скарг та проблем по здоров'ю. Нас приємно вразила якість консультації лікаря, ми не вагаючись залишились на лікування .Галина Дмитрівна -це Лікар від Бога,чуйна привітна, надзвичайно доброзичлива .Тиких лікарів зараз рідко зустрінеш.Сподобалося те ,що мамі Галина Дмитрівна призначила лише необхідне .Не було у нас великого переліку препаратів ,які так люблять назначати багато лікарів .Нам вдало поєднала Галина Дмитрівна ліки, акупунктуру, фізіотерапію .Мама отримувала магнітотерапію, електротерапію, через день аквафорез та високоінтенсивний лазер .Стосовно нашої основної проблеми -полінейропатії, ми отримали вичерпні поради та рекомендації .Одразу помітно,що це лікар з великим багажем знань.Таких лікарів та побільше.Дякуємо вам за все,будемо ї надалі до вас звертатись.Дуже допомогли,набагато краще стали себе почувати.У кого полінейропатія, цукровий діабет , болять та печуть ноги-звертайтеся. Вам тут обовязково допоможуть
Лікувала мене ця лікар , дуже мені допомогла. Мене спочатку в Нетішині лікували ,написали що в мене артрит суставів стопи.Травматолог дивився, ревматолог дивився, ліки прописували .Все приймав. А біль лишався.Знайомі порадили до Галини Дмитрівни Циц звернутися. Вона поставила правильний діагноз Невропатія великого гомілкового нерва. Зробила мені назначення: були фізіопроцедури і голки. Голками Галина Дмитрівна лікувала, а дівчата ставили апарати високоінтенсивний лазер, електротерапію .Апаратура вся сучасна .Все в комплексі і голки мені помогли. Маю гарний ефект від такого лікування.
Чудовий фахівець !У мене був неврит сідничного нерва .Мені його Галина Дмитрівна вилікувала за 2 курси Акупунтурою -це лікування голками , потім у ті точки вона мені колола спеціальні ліки -це фармакоАкупунтура здається називається , і ще електротерапія в залі. А у мене між іншим на аспірин, анальгін, парацетамол і всі діклофенаки алергія.Мій сімейний лікар з поліклініки №2 говорив ,що я вас не маю чим лікувати... Але ж Галина Дмитрівна знайшла спосіб як мені допомогти!