Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Лікування ревматоїдного артриту у лікаря Кононенко Т.В.

Тамара Віталіївна, хочу вам подякувати за те, що врятували мої коліна. Сподіваюсь ви читаєте форум. Дякую за те, що вилікували коліна, я памятаю що трапилось зі мною півроку тому. Розпухли, боліли страшенно, не міг ходити, хвороба почала переходити і на руки. Це при тому, що одне коліно було травмоване і опероване. Але старі травми мене вже не турбували, а це зявились нові неймовірні болі, сильно мене злякали. Я згадав про свою давню лікарку і повернувся до вас, Тамара Віталіївна. Ви мене вдруге врятували, дуже ВАМ ДЯКУЮ за те що так добре пролікували мою нову хворобу ревматоїдний артртит, розумію, ви казали його не вилікувати, але зараз мені дуже добре, так як до хвороби!!!

Комментарии

• Так, мені дуже сподобалось лікування у Кононенко Тамари в Хмельницькому. Дуже сильний мала біль в кульшовому суглобі, ніхто і нічого не допомагало, поки не звернулась до Тамари Віталіївни, тоді поставили діагноз остеонекрозу головки стегнової кістки. Діагноз невтішний, але наскільки мені стало простіше, коли я дізналась чому в мене болить стегно і що з цим робити. Зараз проблему вирішено, а Тамарі Віталіївні подяка.

• Так, я одна з тих, про кого ви пишете. З України, але живу в Польші. Кожне літо приїзжаю в Україну, щоб перевірити суглоби на УЗД та пролікуватись. Я лікуюсь в Тамари Віталіївни. Насправді, це зробити в Україні набагато простіше, ніж у Польші. Там дуже дуже довго чекати треба на аудієнцію лікаря, а в Медпрактику приїзждаю як додому. Я і не хочу змінювати лікаря, мене все влаштовує в Тамарі Віталівні і в клініці.

• Я дізналась про клініку від своєї хрещеної. Вона від знайомої. Хрещена тільки закінчила лікування, дуже задоволена. В мене теж біль в суглобах, не зверталась нікуди, проходить швидко. На понеділок вже записалась до ревматолога клініки. Треба ж перевіритись. Виявляється в ФБ велика спільнота фанів медпрактики здоровя, а я Хмельничанка і не знала, хоча щодня їду повз на маршрутці. Таке теж буває.

• @Vitaliy написал:
    Извините за русский, сейчас на стадии изучения языка. Лечил свою мать в клинике несколько лет назад от ревматоидного артрита. Узнал о клинике з Киевского форума. Клиника хорошая, по качеству обслуживания не уступает не уступает Киевским, возможно даже лучше. Отношение тоже очень хорошее. Единственное, очень хотелось бы чтобы они обеспечивали проживание, мама старенькая, ей тяжеловато ходить, там жилье недалеко но 300 м все же надо пройти. И, на самом деле, с подключением в схему лечения аппаратов, состояние у мамы значительно улучшилось.

Я Украинка, хотя полжизни прожила в Крыму, сейчас покинула полуостров, переехала жить в Чехию. Теперь без проблем добираюсь в Украину, а значит и в Хмельницкий, возобновила лечение в Медпрактике здоровья. Как приятно попасть в знакомое место и увидеть знакомые лица, не все, правда, к сожалению. Есть новые, но достойные. Аппараты появились другие, современные, когда я лечилась, набор аппаратов был иначе. Тамара Витальевна та же, хотя раньше УЗ диагностику суставов она не делала, сейчас у нее аппарат под рукой. В первый же день просканировала мои суставчики. Оказалось, что болезнь берет свое, если не лечить как следует... Пересекаюсь с другими пациентами в клинике, украинцами, которые поправляют свое здоровье в Хмельницкой клинике, хотя проживают за границей (Польша, Ирландия, Израиль). Можно сказать что клиника стала таким себе хабом медицинского туризма.

• Извините за русский, сейчас на стадии изучения языка. Лечил свою мать в клинике несколько лет назад от ревматоидного артрита. Узнал о клинике з Киевского форума. Клиника хорошая, по качеству обслуживания не уступает не уступает Киевским, возможно даже лучше. Отношение тоже очень хорошее. Единственное, очень хотелось бы чтобы они обеспечивали проживание, мама старенькая, ей тяжеловато ходить, там жилье недалеко но 300 м все же надо пройти. И, на самом деле, с подключением в схему лечения аппаратов, состояние у мамы значительно улучшилось.

• Я також з фейсбуку потрапила в клініку, просто пройшла за посиланням на сайт де дізналась про телефони, передивилась прогуглила всі апарати, якими вони користуються. Зайшла навіть на сайт виробника апаратів. Мій ревматоїдний дуже погано піддавався лікуванню до того, як я почала використовувати апарати. До речі, хочу сказати що УХТ не дуже ефективна при РА, але в клініці її не використовують. Там більше лазер, електротерапія, магніт і т.д. Ці апарати якось різко і помітно повернули мене до одужання, ну... звісно не зовсім до одужання, а до ремісії. В фейсбуку справді дуже велика спільнота хворих на ревматоїдний артртит, хоча тут на самому форумі не всі діляться інформацією на жаль.

• @Irana написал:
    Добрий день. В мене теж болять суглоби, одні кажуть що в мене ревматоїдний, інші заперечують. Я вже 5 ревматологів була. Побачила групу на Фейсбуку, там багато говорять про клініку і про результати лікування. Я ще не зверталась до лікаря Кононенко, хоча планую. Хочу трошки дізнатись під таких як я про клініку, як там?

Я там скоро буду. Давно лікуюсь в Тамари Віталіївни, так як і ви з першу інформацію та клініку знайшов у фейсбуку. Просто побачив як лікарка описувала процедури які використовує, розповідала про клініку. Вже не памятаю скільки точно років, час від часу їду на процедури, ліки трохи приймаю, але то вже значно менше. Лише мінімум приймаю. А спочатку теж були проблеми з діагнозом, не зразу мені поклали ревматоїдний артрит. Всякі діагнози були, поки не потрапив в клініку. Можливо побачимось, я через тиждень планую на лікування в клініку.

• Добрий день. В мене теж болять суглоби, одні кажуть що в мене ревматоїдний, інші заперечують. Я вже 5 ревматологів була. Побачила групу на Фейсбуку, там багато говорять про клініку і про результати лікування. Я ще не зверталась до лікаря Кононенко, хоча планую. Хочу трошки дізнатись під таких як я про клініку, як там?

• Приєднуюсь до вашої думки. В мене також ревматоїдний, давно хворію. Вже не переживаю з приводу діагнозу, тим більше що зараз хвороба притухла на фоні лікування. Змирилась з фактом, що лікуватись потрібно довічно. Але вже той факт що лікування є і воно ефективне, що можна нормально без того болю жити, себе доглядати і ще й працювати насправді надихає. Я теж лікуюсь в Тамари Віталіївни, ви також на процедури ходите?

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.