Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Мала проблему з карпальним каналом, це той самий канал запястя, або як пишуть багато -той самий карпальний тунельний синдром.Проходила тут лікування у невролога. Сподобалося лікування методом акупунктури, є покращення стану. Сподобалася сама лікар Галина Дмитрівна. Помітно одразу -фахівець своєї справи. Сучасні апарати, мені чергували магніт і електротерапію, робили аквафорез .Апарати мають спеціальні схеми лікування за діагнозом пацієнта. Магніт мені робили-сама бачила у програмах свій діагноз-тобто карпальний тунельний синдром. Аквафорез -аналогічно ! У кожного хворого своя індивідуальна карта, кожному відмічено зони відпуску процедури. Все фіксується. Персонал все знає і чітко виконує. Вразила уважність медсестри Світлани, заслуговує на велику повагу .Я їй персонально дякую. Гарний заклад, привітний персонал !
Комментарии
Дякую Вам за таку швидку відповідь, зверталася.Дуже приємне враження після консультації.Лікарка уважна, такий огляд скурпульозний, все мені пояснила. Процедури розписала, обов"зково буду в неї лікуватися.
я платила по 1750 грн за день. Консультація в Циц Галини Дмитрівни 650 гривень. Звертайтеся , дуже хороша лікар
Добрий день, ситуація похожа на вашу. ЦІна лікування?
У мене була невропатія малогомілкового нерва .Мені тут дуже допомогли!
Була нагода звернутися в медпрактику здоров"я, доводилося лікувати полінейропатію у невролога Циц Галини Дмитрівни. Є гарний результат, допомогло лікування голками. В мене нормалізувався тиск і цукор . Також були сеанси електротерапії , хороший апарат , сучасний .Звертайтеся, приємна людина і дуже хороший спеціаліст. Персонал дійсно тут дуже привітний , добрі люди .