Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Меня беспокоил тройничный нерв .Появилась стреляющая, сверлящая боль в правой половине лица, вроде как зубы. Стоматологов троих достала. Все мне 100 проверили, зубы мои в полном порядке .Посоветовали пойти к неврологу.Начала искать толкового врача и тут мне мои друзья врачи кстати, посоветовали обратиться к неврологу Цыц Галине, попробовать иглоукалывание.Обратилась. Попробвала.Был еще магнит и лазер. Результат впечатлил, равно как и подход доктора Цыц Галины к моей проблеме .Мне понравилось. Я довольна
Комментарии
Лікулася тут,у невролога.Галина Дмитрівна дійсно дуже уважний лікар . Моє лікування поєднувало магнітотерапію, акупунктуру та Hilt лазер , звісно ліки.Є гарний результат. Ліки оримую в половину менше як до лікування .Сподобалося ставлення лікаря і персоналу.Уважні, ввічливі . Лазер дійсно роблять в окулярах- все виконується . Можна не хвилюватися. Моя невралгія , вірніше трійничний нерв заспокоївся. Вірю, що надовго .
IrinaKushnir ! Дякую Вам ! Це для мене так важливо було почути !
IrinaKushnir ! Дякую Вам ! Це для мене так важливо було почути !
Иглоукаливание -голки -не больно.Врач опытная ! Я уже знала заведомо, что пападаю в руки отличного специалиста в этом плане.Галина Дмитриевна по иглоукалыванию просто супер врач! Да есть ощущения, не могу сказать что из приятных, но это терпимо.По сравнению с моим тройничным нервом-это вообще ничего. На лицо конечно же ставила Галина Дмитриевна.Не страшно, отвечаю.Относительно лазера, я проходила сеансы высокоинтенсивной лазеротерапи, Думаю, Вас этот лазер интересует.Да на глаза там есть побочка. Я тоже об этом наслышана .НО И МЕДСЕСТРА СВЕТА, И Я ВО ВРЕМЯ СЕАНСА ЛАЗЕРОТЕРАПИИ ОДЕВАЛИ СПЕЦИАЛЬНЫЕ ЗАЩИТНЫН ОЧКИ.Так что бояться нечего.
Доброго дня! Яке це лікування , я про голки ? Це больно ? Куди їх ставили Вам ? На обличчя? Ну магніт це зрозуміло .А от відносно лазера , як це виглядає взагалі, Я чула що лазер на очі погано впливає
Дуже хороший лікар ! Я проходила у неї два курса лікування . Перший раз 10 днів мені робили сеанси електротерапії і Галина Дмитрівна ставила мені голки. Другий курс були лише голки 7 днів .У мене дизгормональна полінейропатія , на тлі проблем з щитовидкою. Сильно терпли пальці. Так от мені затерпання майже всі пройшли.Після лікування голками пройшли всі сімптоми дистонії, я не маю пітливості і частого серцебиття. Потім я тітку свою з Луцька привозила, у неї невралгія трійчастого нерва , вона теж тут була на лікуванні. Там проблема після ковіда вийшла.Галина Дмитрівна також ставила їй голки, також були сеанси магніта і лазера високої інтенсивності. Нічого, справилися. Вона дуже задоволена. Всім рекомендую, звертайтеся до Галини Дмитрівни.