Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Звернувся до Галини Дмитрівни Циц за порадою друзів.Турбував перекос обличчя, погано закривалося око. Лікування у лікарні ефекту майже не дало. Тому пішов у приватну установу .Пройшов 10 днів лікування голками і високоінтенсивний лазер. На 4 день почало закриватися око процентів на 50, на 7 день -повністю.Повільніше, але всеодно вирівнювалося лице. Галина Дмитрівна, по людськи Вам велизне ДЯКУЮ
Комментарии
Мала неврит лицевого нерва, дуже із-за цьго переживала. Мене лікувала невролог Циц Галина , ця лікар дуже добре розбирається в апаратах фізіопроцедурах і лікуванні голками. Швидко підібрала мені необхідне лікування магніт , голкотерапію і високоінтенсивний лазер. Я швидко пішла на поправку і зараз пройшло вже кілька місяців, а від невриту майже нічого не залишилося . Всім рекомендую!
Лікувалася тут у медпрактиці . Неврит лицевого нерва дуже неприємне захворювання.Для жінки просто жах . Варто ретельно шукати лікаря невролога та обирати заклад для лікування. Мені знайомі порадили і я дуже рада,що попала на лікування саме до Галини Дмитрівни. Лікар чуйна та привітна.Дуже легко та дуже вміло ставить голки.А це ж обличчя! Мені дуже допромогли тут ! Вона знає все по апаратах, всі ці лазери, магніти, всі протоколи лікування.Кому яка програма, що куди назначати ...Галина Дмитрівна Просто Топ Невролог у місті Хмельницький
Звернулася до цього лікаря у квітні, стався неврит лицевого нерва зліва.Пройшла курс акупунктури-це лікування голками і високоінтесивного лазера. Після першого курсу лікування вирівнялась усмішка, піднявся кут рота, стало краще закриватися око. Вкінці травня пройшла другий курс лікування.Ефект дуже гарний. Залишилися дрібниця, трішечки гірше піднімається ліва брова.Та це просто дрібниці в порівнянні з тим жахіттям ,що було напочатку. Звертайтеся.Реком ендую. Галина Дмитрівна чуйна, доброзичлива і дуже порядна людина.Шикарний фахівець.
Мене турбує невралгія трійничного нерва, шукаю ефективне лікування .А Ви тут лікувалися з проблемою обличчя. Це лікування голками, про нього дуже багато пишуть що є гарний результат .Це страшно ? На обличчя Вам ставили? Дуже больно? І ще, ви отримували сеанси високоінтенсивного лазера.Одні пишуть що він гарно біль знімає, інші пишуть що він погано впливає на очі.Що Ви на це скажете.