Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Маю дуже довгий досвід болю в суглобах. Хочу наголосити, що постійно зверталась до лікарів з болем, але ніхто мої скарги всерйоз не сприймав, не знаходили нічого, дивились на мене як на несповна розуму. Суглоби в мене боліли, хоча змін зовнішніх ніхто не помічав. Аналізи були також в нормі. І так на другий рік поневірянь мені поставили діагноз лайм інфекції, здала аналізи і виявилась позитивна по всіх показниках. Допомогла мені Тамара Віталіївна з цим діагнозом, пролікувала я інфекцію, довго лікувала, від антибіотиків мало не вмерла, але біль в суглобах тримався, правда зменшився, але скутість та біль не проходили до кінця. Тоді мені Тамара Віталіївна призначили апаратне лікування з голками, і лише пісял тижня такого лікування біль потрохи почав відступати, а зовсім пройшов аж через місяць лікування. Приймала мікрохвильову терапію, лазел високої інтенсивності та магніт. Через місяць ліки вже відмінили. Ось така моя історія. Ніколи раніше не могла б подумати що причина болю в суглобах інфекція.
Комментарии
Даю вам іще дві причини артроз і подагра. Тільки глядіть не переплутайте. Можуть бути схожими одна на другу, і болять досить сильно в обох випадках.
Насправді питання складне, і вирішити має ревматолог, що саме маєте. Одна причина може стати наслідком декількох діагнозів, от наприклад як у мене все починалось з реактивного артртиту спричиненого інфекцією, навіть після лікування не вдалось позбутись болю, як вияснилось пізніше ця інфекція стала причиною розвитку ревматоїдного артриту в моєму випадку.
Мені лікарі довго не могли ставити діагноз. Спочатку ставили ревматоїдний артрит, хоч аналізи не показували цєї хвороби. Потім звернувся в клініку до Тамари Віталіївни, вона мене ще обстежила і виявили теж бореліоз. Я його пролікував, спочатку з суглобами стало добре, але десь через рік біль в суглобах повренувся, почали сильніше підпухати суглоби. Я знову звернувся до Тамари Віталіївни, вона мене повторно обстежила на ревматоїдний артрит, на цей раз аналізи підтвердили його. Лікарка каже що таке часто буває після бореліозу, навіть коли його вже немає.
А почему болит пятка, шпора не обнаружена?
Скільки хвороб на ті коліна. В мене коліна хворі через артроз. Хвороба старих, кажуть, хоча я не старий. Лікування більше ніякого нема нормального тільки як процедури, ліки приймав жменями зовсім результати не давали, а от апарати виявились ефективними. Тому, погоджуюсь з автором, що суглоби не ліками, а апаратами слід лікувати, якщо хочете щоб був результат.
Да, зараз щось багато цієї хвороби. Я теж перевірявся, в мене немає, дуже переживав. Це добре що ваш лікар звернув на це увагу, ато довго можна мучитись і не знати що робиться.