Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Грижа диска защемила нерв лікування без операції

Велика грижа в поясниці защемила сідаліщний нерв лівої ноги.Було лікування в Нетішині, дивився невролог з обласної в Хмельницькому і нейрохірург.Но довіри до них ніякої нема.Бо одна читала тільки заключення з мого МРТ, а другий мельком глянув на знімок. Мене ніхто не дивився. Написали прокапати інфулган і ще купу ліків які вдома вже приймалися . Грижа в мене 9.8 мм.Стояло питання про операцію, консультував ортопед з Чернівців , їздили у Вінницю.У Вінниці порекомендували звернутися до невролога Циц Галини з Медпрактики Здоровья, пройти у неї курс лікування -фізіотерапію, голки в все таке. Сказали якщо таке лікування не поможе , то тоді тільки операція. Вирішили звернутися. Дуже гарний осмотр в цього лікаря ! Брали мене спочатку тільки на 5 днів.На магніт, голки, електротерапію і лазар високоінтенсивний. Мені ставало краще, почало відпускати пальці на нозі і менше боліло вночі. Ми вирішили пройти повний курс лікування на 10 днів.Результат дуже гарний.На пальці встаю, на пяту встаю.Нога поболює, трохи ще тяжко нахилятися вперед. Але обійшлося без операції, бо пройшло вже 3 місяці після лікування.Звертайтеся.Клініка хороша.Людське ставлення до людей .

Комментарии

  • @AllaNagorna написал:
    Підозрюю що маю грижу диска ,дуже болить права нога як защемленні сідалищного нерва Хто лікував таку проблему ? Яке лікування треба пройти ,щоб бігом зняти біль і зняти запалення ?

    Я лікував.Починайте з консультації невролога. Лікар огляне і все призначить. Мені так було ,звернувся до невролога сюди, то вона мені відразу сказала -99.9 що в мене грижа велика. Направила на МРТ ! МРТ все підтвердило. Брала мене Галина Дмитрівна спочатку на 5 днів лікування.Направляла до нейрохірурга .Нейрохірург сказав, пробуй, лікуйся.Має помогти.Як не поможе-прийдеш до нас.Грижа між 4-5 позвонками 11 мм. Велика. Невролог назначила мені процедури, була електротерапія, акупунтура, високоінтенсивний лазер -на поперек , і на ногу магніт ставили. Є Слава Богу гарний результат, через 5 днів ми побачили помітне покращення стану , продовжили ще всі процедури на 5 днів .Обійшлося без операції.

  • @AllaNagorna написал:
    Підозрюю що маю грижу диска ,дуже болить права нога як защемленні сідалищного нерва Хто лікував таку проблему ? Яке лікування треба пройти ,щоб бігом зняти біль і зняти запалення ?

    Голки, електротерапія , маєте гроші- то рекомендую ще лазер і магніт. Мені таке було!Був біль у лівій нозі, від паху віддавало на стегно. Хапало періодично поясницю, так що в очах темніло. Це по ходу часта ситуація , бачу. Знайомий травматолог з 2 поліклініки прописав мелбек.Як почув ,що було навантаження ,сказав що це я перегрузив связочний апарат сустава і направив УЗІ. УЗІ тазостегнового сустава нічого не показало.Ну попий німесил, каже, має все пройти.Пропив тиждень німесил, всеодно болить, сверлить, пече місцями.Сімейний направив на ренген.
    а там 2 тижні чекати. Плюнув на все, пішов в приватну медицину. Попав на консультацію невролога .Вона подивилася і направила на МРТ поясниці. Мене вже потихеньку почало хилити на бік .А МРТ показало грижу 7.5 мм між 3-*4 позвонками. Так що ніякий це не сустав, а грижа диска що защемила мій нерв
    лишився тут на процедури.Дорого.2200 за день.Результат нормальний.Відходив 5 днів. Лазер відмінили, бо боліти перестало. Лишили голки,магніт і електротерапію. Відходив ще 5 днів.Ефект є.

  • Мені КТ чи МРТ на поперек робити? Що лучше і точніше покаже чи є в мене грижа діска?

  • Підозрюю що маю грижу диска ,дуже болить права нога як защемленні сідалищного нерва Хто лікував таку проблему ? Яке лікування треба пройти ,щоб бігом зняти біль і зняти запалення ?

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.