Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Ефективним лікуванням полінейропатії у цій клініці займається Циц Галина Дмитрівна .Дуже давно її знаю. Особисто у неї консультуюся та лікуююся з 2012 р .У мене цукровий діабет 2 типу середнього ступеня. Була на порозі 3 ступеня ,але дякувати Богу ! І Галині Дмитрівні звичайно. Регулярно прохожу у неї курс лікування методом акупунтури,голки дають дуже гарний ефект. Мені нормалізували рівень цукру , вони мають таку дію. Майже 10 років я на тій самій дозі Глюкофажу -500 по 2 р на день. Мені не треба ні збільшувати дозу глюкофажу ,ні приймати інсулін. Моя полінейропатія не прогресує. Так є печія, пашать , печуть вночі стопи, мерзну в пальці. Але я не спотикаюся. Мій легкий парапарез не прогресує. Я сама хожу в магазини, на базар , гарне тут лікування. Веду досить активний спосіб життя.Останні 2 роки тут нові апарати стоять. Останній курс мені ще магнітотерапію на ноги робили. Дуже гарне лікування .Всім рекомендую.
Комментарии
Перший курс 1600 гривень за день лікування, другий курс 1000.Результат хороший
Яка ціна такого лікування? Цікавить лікування голками, електротерапія і масаж
У мене полінейпопатія на фоні дисфункції щитовидної залози, лікуюся у ендокринолога Наталії Олегівни, періодично у міській лікарні.Мені налагодили роботу щитовидки ще у березні , але залишилося затерпання пальців рук, ніг, тремтіння в пальцях , і часте серцебиття, дуже неприємна для мене була пітливість долоней.Мала також проблеми зі сном.По 4-5 разів за ніч прокидалася. Мені порадили невролога Циц Галину Дмитрівну як дуже фахового лікаря з акупунктури. Я звернулася. Лікування дуже незвичне на перший погляд, особливо для тих хворих, що приходять з лікарні. Атмосфера дуже спокійна і доброзичлива, лікування голками і прогрівання сигарами з полином,це взагалі для мене щось магічне було спочатку. А потім я відчула, що це дуже позитивно впливає на мій організм. Спочатку мені покращився сон. Вкінці першого курсу лікування помітила ,що в мене менше тремтять пальці на руках і менше пітніють долоні. Найдовже проходило затерпання на ногах. Ми його подолали на кінець 2 курсу , думаю свою роль зіграла електротерапія . Мені ставили її почергово на китиці та стопи. На китицях всі симтоми ще на першому курсі лікування пройшли.
Наша мама лікується у Галини Дмитрівни з 2019 р.Є ефект від лікування, особливо від лікування голками.Стараємося курси лікування 2 рази на рік проходити .Допомагає також електротерапія .Результат очевидний.Кому є потреба лікувати полінейропатію при цукровому діабеті 2 типу можете звертатися .Тут реально є позитивний і тривалий результат
Так , це правда.Я мала потребу у консультації досвідченого невролога. Зверталася та Галини Дмитрівни неодноразово. У мене шалено пекли пальці стоп, підошви, на 6 поверх виходила з 3 зупинками. Лікарка відкорегувала моє лікування по медикаментах, зменшивши наполовину раціон всього що мені назначали раніше. Це справжнє жахіття було, до цього я приймала 8 препаратів на добу , 3 препарати з яких по 2 рази...Я лікуюся у Галини Дмитрівни з 2020 року.Ефект лікування дуже гарний.На мене благоприємно впливає акупунктура, я відчуваю покращення від електротерапії, дуже гарно в клініці роблять масаж на стопи. Я багато ходжу. Я схудла на 12 кг. Дотримуюся дієти, моє лікування по діабету наразі Сіофор 850 мг зранку та 500 мг ввечері, магнікор 75 мг .Все.Мій ендокринолог приємно здивована моїм станом. Не приховує задоволення моїм досягненням. Я теж задоволена.
Моя сестра отримувала тут лікування, 2 курси по 10 днів .Перший курс була акупунктура, Галина Дмитрівна ставила голки, є гарний ефект. Рекомендуємо. Були також сеанси електротерапії і високоінтенсивного лазера . Другий курс 10 днів були тільки сеанси акупунктури і масаж на стопи. Дуже гарно Таня а Наташа роблять масаж. У сестри значне покращення. Вам після консультації лікар складе план лікування і скаже на скільки днів розраховувати .
Чи достатньо моїй мамі з діагнозом Діабетична полінейропатія середнього ступеня дистальна симетрична змішаного типу 10 днів лікування, чи варто всі 15. Плануємо приїхати з Житомира
Чи достатньо моїй мамі з діагнозом Діабетична полінейропатія середнього ступеня дистальна симетрична змішаного типу 10 днів лікування, чи варто всі 15. Плануємо приїхати з Житомира
У мене проблеми були з щитовидкою, як наслідок полінейропатія 11 ст, пекли терпнули пальці на руках, ониміння кистей більше всього вночі. Я давно чула про метод акупунтури .Давно хотіла спробувати. Проконсультувалась із своїм ендокринологом, вона підтримала мою думку про альтернативні методи лікування -санаторії, фізіотерапія, акупунтура. Мій вибір зупинився на Галині Дмитрівні Циц. Багато чула про цю лікарку , знайомі лікувались. Я проходила лікування процедурами електротерапії , лікування лазером, безумовно акупунтуру ма масаж кистей і стоп. Мені значно краще. На осінь планую повторити курс. Дуже сподобалося лікування голками та масаж. Гарний заклад. Галина Дмитрівна дуже гарний фахівець. Зверніться до неї. Вона і обстежить сама, і якщо треба то на аналізи які точно треба направить. Дуже гарний лікар