Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Путь к исцелению без лекарств

Всем привет. Меня зовут Павел, мне 48 лет. Если коротко, то у меня во всех отделах: анкилозирующий спондилоартрит, остеохондроз, протрузии, спондилез и тд и тп. За последние 5 лет ухудшения нет, лекарства не принимаю. И причина в том, что последние годы занимаюсь, помимо йоги и медитации, изучением философии о том, как работает Вселенная, о причинах и следствиях, о том, что все в жизни имеет свои причины и эта болезнь не исключение. Практикуя эту философию в жизни, я также поднял уровень отношений с женой, бизнес. Это не сказка и магия. Всё достаточно логично приходится. Тому, кто хочет попробовать жить в гармонии с окружающим миром, и с собой, приглашаю вас на свой телеграм канал, где мы вместе будем идти по пути радости к исцелению.
https://t.me/diamond_path_to_health

Комментарии

  • Пошкодила меніск, травматологи одні хотіли оперувати, інші сказали що непотрібно. РЕкомендували хорошу фізіотерапію. Пройшла, насправді суперові апарати. Біль зараз не турбує, раз на рік оглядаюсь на УЗД, погіршення в суглобі немає, артроз був незначний, так і залишився. Коліно теж не болить.

  • Так, можливо ліки і потрібні в деяких випадках. Але спочатку потрібно використати можливості безмедикаментозного лікування. Якщо лікар каже що потрібно кинути палити, то варто це зробити. Фізіотерапія має великий потенціал, чудову лікувальну дію. На собі випробував. Змінив життя, використовую електричні токи в якості лікування, маю гарний результат в лікуванні атеросклерозу ніг саме від електротерапії. Більше нічого не робив і не приймав.

  • Ну если без лекарств, хотя я очень сильно сомневаюсь, то есть и другие методы, например аппаратное лечение. Оно в некоторых случаях может заменить лекарства. Но при моей болезни, например, необходимо и то и другое.

  • Я згоден з тим, що люди повинні переосмислювати своє життя та задавати питання чому саме я захворів. Але важливо і те, що ми хочемо почути. У мене псоріатичний артрит, і відповідь чому я захворів лежить більше не в площині філософії, а генетичній схильності до хвороби. Чому я? Та такий весь мій рід. Моя задача, як боротись. Дякуючи розумним людям, зараз є можливості. Кожні 3-6 місяців проходжу курс реабілітації фізіотерапевтичної, мікрохвильова, лазер, постійно роблю вправи. Плюс приймаю лікі, і добре що не дуже багато грошей на все це витрачаю, бо мої родичі приймають занадто дороге лікування. Я завдяки різнобічному підходу до лікування витрачаю на лікування значно менше коштів, і знаю, що саме фізіотерапевтичний бік лікування запобіг більших витрат.

  • @Pavel1529 написал:
    Всем привет.мы вместе будем идти по пути радости к исцелению.
    https://t.me/diamond_path_to_health

    Я думав, що сектанти сюди не заходять. Вам і таким як ви тут нема що робити. Тут клініка, доказова медицина. А ви і такі як не розуміючи нічого в хворобах, пишете дурню безграмотну. І для вас не гріх і Бога не боїтесь

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.