Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Остеонекроз голівки стегна

Маю проблему, після ковіду розвинувся остеонекроз голівки стегнової кісти, півроку казали що в мене артроз, вже пізніше поставили правильний діагноз. Хотіли робити операцію, потім відмовились, сказали лікуватись ліками та апаратами, травматолог наголошував на лазері, каже що добре знімає біль та не дає розповсюджуватись некрозу.
Читаю, що лазер насправді має гарні результати, але більше при лікуванні інших хвороб повязаних з суглобами, в мене питання чи лазер насправді такий хороший і чи може є ще щось крім лазера.

Комментарии

  • А чим закінчується остеонекроз? Я розумію що це руйнування. Мені от потрібно шпору зруйнувати а вона не руйнується. Кажете, у вас після гормонів... А яких саме?

  • У меня та же проблема. У меня после гормонов в больших дозах развился некроз. Вовремя не поставили диагноз, думали что причина в ревматоидном артрите, как его проявление. Потом оказалось, что некроз. Гормоны пришлось отменить. Мне назначали кроме лазера еще ультразвук, электротерапию и массаж, удалось остановить разрушение кости. Считаю, что если лечить, то надо не только лазер, а нужно использовать разные методы с разными путями воздействия. Остановить разрушение кости не так уж просто.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.