Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
В мене атеросклероз ніг 2 стадії. Коли ходжу болить,треба стати почекати потім стає краще. На щастя виразок немає. Дуже боюсь їх появи. Ліки періодично приймаю, плестазол і пентоксифілін. Покращення не відчув. Вже півроку не палю. Хочу спробувати лікування, але не таблетками, а апаратами. Мені сказали що добре допомагає. Хочу знати що, де, і як довго приймати.
Комментарии
Так, насправді це гарний метод лікування. Є тільки одна умова, що лікувати починати потрібно тоді коли тільки зявились симптоми, коли утворилась виразка, то теж можна лікувати, але результат буде гірший, і іще виразку потрібно гоїти. А це важко. Також умова, важливо починати лікувати, коли вона тільки утоворилась. І важливо правильно обирати апарати, вони є різні. Але якщо хочете результат то обирайте хороші апарати.
Ти ба, ніколи б не подумала що апаратами і судини лікувати можна. В мого дядька атеросклероз ніг, кажуть через те що палив багато, і зараз теж палить. Запишу його, бо ледве ходить.
Насправді якось мало хто знає про лікування атеросклерозу ніг, а ще менше про апарати. Ніхто і не цікавиться. А знаєте що магнітотерапія, електротерапія добре допомагають. Звісно, тоді коли іще немає виразок, їх і призначають щоб запобігти тим самим виразкам. Люди, починайте лікування коли не треба віднімати ногу. Апарати вам в поміч.