Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

невралгія після герпесу лікування

Мав опоясующий герпес , після нього довго болі були.Пекло під ребрами, викручувало.Вся висипка пройшла, а воно викручує. Мені порадили до Галини Циц обратитися, кажуть що вона розбирається по лікуванню голками і знає все по процедурах ,щоб менше тих лікарств було.Мені герпевір дуже на желудок дав .Свої проблеми були. Пройшов 10 днів їхнього крутого лазера високой інтенсивності і курс лікування голками. Мені Галина Дмитрівна поставила діагноз Постгерпетична невралгія . Це тоже самоє що міжреберна невралгія , тільки міжреберна після сквозняка получається, а моя після герпеса вийшла . Мене дуже удівило, що в апараті лазера є мій діагноз- кажу що таке буває. Лікар каже, що зараз така апаратура, називаєш діагноз- апарат сам тобі дає лікування. Дорого. 600 гривень за сеанс. Но вже після 3 дня мені добре стало.Вночі спав, не просинався,коли повертався. Вдень, миєшся,кашляєш, чистиш зуби ,нахиляєшся-нічого не тре, не пече, не викручує. Воно помагає

Комментарии

• @ДіанаЛітвак написал:

@olesya написал:
    Я перехворіла на міжреберну невралгію після герепесу.Дуже погана хвороба, спочатку цей пекучий сверблячий висип, потім дуже неприємне відчуття повзання мурах по шкірі, одежа заважає...ВСе вже позаду. Скажу коротко- ефективно лікує акупунктура це лікування голками. Я від них добре спала і мене не пекло між ребрами .Також високоінтенсивний лазер -це невролог Галина Дмитрівна призначає на перший курс лікування. Може бути 7 днів, може бути 10 днів. На другий курс лікування вона призначає замість лазера електротерапію.Оскільки на місце висипки цю процедуру робити не можна. Ця електротерапія за 3 сеанси майже всі відчуття повзання мурах мені забрала.

Якщо пройшло вже більше 2 тижнів , висипки нема, но є сильний біль, мені таке лікування щось поможе?

ну звісно допоможе
    Апарати суперові , якщо в комплексі + голки (акупунктура) спробуйте
    Я дуже задоволена

• @olesya написал:
    Я перехворіла на міжреберну невралгію після герепесу.Дуже погана хвороба, спочатку цей пекучий сверблячий висип, потім дуже неприємне відчуття повзання мурах по шкірі, одежа заважає...ВСе вже позаду. Скажу коротко- ефективно лікує акупунктура це лікування голками. Я від них добре спала і мене не пекло між ребрами .Також високоінтенсивний лазер -це невролог Галина Дмитрівна призначає на перший курс лікування. Може бути 7 днів, може бути 10 днів. На другий курс лікування вона призначає замість лазера електротерапію.Оскільки на місце висипки цю процедуру робити не можна. Ця електротерапія за 3 сеанси майже всі відчуття повзання мурах мені забрала.

Якщо пройшло вже більше 2 тижнів , висипки нема, но є сильний біль, мені таке лікування щось поможе?

• @ОстапчукKatya написал:
    У мене висипка між ребрами справа .Маю оперізуючий герпес .Приймаю Віростат 300, обробляю фукарцином, герпевіром мащу.На ніч капсули Лінбаг 50 і зранку максібаланс . 5 день хвороби. Була на прийому у Поліщука С Й, порекомендував добавити таблетки іносед 2 р/д на тиждень.І потім прийти повторно. У мене біль, то він порекомендував мені фламідез і галара 150 мг. А галара я прочитала , той самий прегабалін що у лінбаг тільки доза в 3 рази більша.Не хочу і не буду його приймати.Там така побочка.Коли можна на голки і на фізіотерапію?

Я проходила тут лікування акупунтурою, це метод лікування голками. Лікувала мене Галина Дмитрівна. Вона призначала мені високоінтенсивний лазер . Там є спеціальний режим лікування .Гарно знімає біль. Спробуйте, має допомогти

• У мене висипка між ребрами справа .Маю оперізуючий герпес .Приймаю Віростат 300, обробляю фукарцином, герпевіром мащу.На ніч капсули Лінбаг 50 і зранку максібаланс . 5 день хвороби. Була на прийому у Поліщука С Й, порекомендував добавити таблетки іносед 2 р/д на тиждень.І потім прийти повторно. У мене біль, то він порекомендував мені фламідез і галара 150 мг. А галара я прочитала , той самий прегабалін що у лінбаг тільки доза в 3 рази більша.Не хочу і не буду його приймати.Там така побочка.Коли можна на голки і на фізіотерапію?

• Я перехворіла на міжреберну невралгію після герепесу.Дуже погана хвороба, спочатку цей пекучий сверблячий висип, потім дуже неприємне відчуття повзання мурах по шкірі, одежа заважає...ВСе вже позаду. Скажу коротко- ефективно лікує акупунктура це лікування голками. Я від них добре спала і мене не пекло між ребрами .Також високоінтенсивний лазер -це невролог Галина Дмитрівна призначає на перший курс лікування. Може бути 7 днів, може бути 10 днів. На другий курс лікування вона призначає замість лазера електротерапію.Оскільки на місце висипки цю процедуру робити не можна. Ця електротерапія за 3 сеанси майже всі відчуття повзання мурах мені забрала.

• @petrolavrenyuk написал:
    Мав опоясующий герпес , після нього довго болі були.Пекло під ребрами, викручувало.Вся висипка пройшла, а воно викручує. Мені порадили до Галини Циц обратитися, кажуть що вона розбирається по лікуванню голками і знає все по процедурах ,щоб менше тих лікарств було.Мені герпевір дуже на желудок дав .Свої проблеми були. Пройшов 10 днів їхнього крутого лазера високой інтенсивності і курс лікування голками. Мені Галина Дмитрівна поставила діагноз Постгерпетична невралгія . Це тоже самоє що міжреберна невралгія , тільки міжреберна після сквозняка получається, а моя після герпеса вийшла . Мене дуже удівило, що в апараті лазера є мій діагноз- кажу що таке буває. Лікар каже, що зараз така апаратура, називаєш діагноз- апарат сам тобі дає лікування. Дорого. 600 гривень за сеанс. Но вже після 3 дня мені добре стало.Вночі спав, не просинався,коли повертався. Вдень, миєшся,кашляєш, чистиш зуби ,нахиляєшся-нічого не тре, не пече, не викручує. Воно помагає

Зверталася з мамою, мали ми таку проблему.Пролікували нас в Славуті, більше місяця пройшло ,всі прищики пройшли, а біль під ребрами справа дуже сильно турбував, пекла шкіра, зуділо. Звернулися до Галини Дмитрівни, лікувала вона нас голками, була електротерапія і високоінтенсивний лазер. Два курса лікування нам назначила лікар, ми 2 курса пройшли, покращення значне вже було на 5 день лікування. Після лікування голками мама почала значно краще спати .Тиск нормалізувався. Другий курс ще більше покращив стан. Дихати мама стала нормально, а то ні глибоко дихати, ні кашляти не давало. Одежа не мішає. Зуд пройшов майже повністю. Дякую величезне Вам Галина Дмитрівна і всьому персоналу медпрактики Здоров"я. Дуже ви всі добрі.

• OSKOSK

Лікував ту неврит лицевого нерва,проходив курс лікування голками це та акупунктура, яку всі хвалять. Лікувала мене невролог Галина Дмитрівна Циц.Є гарний результат. Коли я проходив голки і високоінтенсивний лазер, то поряд хворий був після висипання під ребрами.Я навіть не думав що є такі хвороби від цього герпеса, бачив таке тільки на губах. Йому Галина Дмитрівна теж ставила голки, призначала високоінтенсивний лазер. Я бачив, дорогий апарат , там є мій діагноз парез лицевого нерва.Там є діагноз постгерпетична невралгія .Той хворий значно краще себе почував після лікування, бо ми разом починали і разом закунчували лікуваня.Кому треба , звертайтеся. Помагають тут людям.

• @NinaRuda написал:
    Знаю цю хворобу, приємного мало.Висипка пройшла у мене за тиждень, а з болем більше 2 місяців намучилася, Мені ці голки знайомі порадили. Я звернулася, То мені невролог теж цей лазер призначила. Мені допомогло.!0 сеансів лікування голками і 10 сеансів лазера.Не дешево,Але результативно

Хворіла міжреберною невралгією після герпеса двічі.Перший раз у 2020 році
    після "корони ".Другий раз у 2023 р .Проходила у Галини Циц курс лікування акупунтурою і високоінтенсивний лазер.Перший курс 10 днів. Процентів на 50 покращення настало. Але прожовжував турбувати зуд та пекучийс біль між ребрами справа де була висипка. Це правда, що висипка проходить, а проблема болю надовго може лишитися .Тому ми вирішили повторити курс лікування .Другий курс був через 3 тижні.На цей раз він продовжувався 7 днів і складався з акупунтури. і електротерапії. Там електротерапія має спеціальну програму ,мені дуже добре зменшила біль між ребрами. Вночі біль перестав турбувати. Голки дуже добре покращили мені роботу шлунку і я стала добре спати. Гарний метод лікування

• Знаю цю хворобу, приємного мало.Висипка пройшла у мене за тиждень, а з болем більше 2 місяців намучилася, Мені ці голки знайомі порадили. Я звернулася, То мені невролог теж цей лазер призначила. Мені допомогло.!0 сеансів лікування голками і 10 сеансів лазера.Не дешево,Але результативно

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.