Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Мав опоясующий герпес , після нього довго болі були.Пекло під ребрами, викручувало.Вся висипка пройшла, а воно викручує. Мені порадили до Галини Циц обратитися, кажуть що вона розбирається по лікуванню голками і знає все по процедурах ,щоб менше тих лікарств було.Мені герпевір дуже на желудок дав .Свої проблеми були. Пройшов 10 днів їхнього крутого лазера високой інтенсивності і курс лікування голками. Мені Галина Дмитрівна поставила діагноз Постгерпетична невралгія . Це тоже самоє що міжреберна невралгія , тільки міжреберна після сквозняка получається, а моя після герпеса вийшла . Мене дуже удівило, що в апараті лазера є мій діагноз- кажу що таке буває. Лікар каже, що зараз така апаратура, називаєш діагноз- апарат сам тобі дає лікування. Дорого. 600 гривень за сеанс. Но вже після 3 дня мені добре стало.Вночі спав, не просинався,коли повертався. Вдень, миєшся,кашляєш, чистиш зуби ,нахиляєшся-нічого не тре, не пече, не викручує. Воно помагає
Комментарии
ну звісно допоможе
Апарати суперові , якщо в комплексі + голки (акупунктура) спробуйте
Я дуже задоволена
Якщо пройшло вже більше 2 тижнів , висипки нема, но є сильний біль, мені таке лікування щось поможе?
Я проходила тут лікування акупунтурою, це метод лікування голками. Лікувала мене Галина Дмитрівна. Вона призначала мені високоінтенсивний лазер . Там є спеціальний режим лікування .Гарно знімає біль. Спробуйте, має допомогти
У мене висипка між ребрами справа .Маю оперізуючий герпес .Приймаю Віростат 300, обробляю фукарцином, герпевіром мащу.На ніч капсули Лінбаг 50 і зранку максібаланс . 5 день хвороби. Була на прийому у Поліщука С Й, порекомендував добавити таблетки іносед 2 р/д на тиждень.І потім прийти повторно. У мене біль, то він порекомендував мені фламідез і галара 150 мг. А галара я прочитала , той самий прегабалін що у лінбаг тільки доза в 3 рази більша.Не хочу і не буду його приймати.Там така побочка.Коли можна на голки і на фізіотерапію?
Я перехворіла на міжреберну невралгію після герепесу.Дуже погана хвороба, спочатку цей пекучий сверблячий висип, потім дуже неприємне відчуття повзання мурах по шкірі, одежа заважає...ВСе вже позаду. Скажу коротко- ефективно лікує акупунктура це лікування голками. Я від них добре спала і мене не пекло між ребрами .Також високоінтенсивний лазер -це невролог Галина Дмитрівна призначає на перший курс лікування. Може бути 7 днів, може бути 10 днів. На другий курс лікування вона призначає замість лазера електротерапію.Оскільки на місце висипки цю процедуру робити не можна. Ця електротерапія за 3 сеанси майже всі відчуття повзання мурах мені забрала.
Зверталася з мамою, мали ми таку проблему.Пролікували нас в Славуті, більше місяця пройшло ,всі прищики пройшли, а біль під ребрами справа дуже сильно турбував, пекла шкіра, зуділо. Звернулися до Галини Дмитрівни, лікувала вона нас голками, була електротерапія і високоінтенсивний лазер. Два курса лікування нам назначила лікар, ми 2 курса пройшли, покращення значне вже було на 5 день лікування. Після лікування голками мама почала значно краще спати .Тиск нормалізувався. Другий курс ще більше покращив стан. Дихати мама стала нормально, а то ні глибоко дихати, ні кашляти не давало. Одежа не мішає. Зуд пройшов майже повністю. Дякую величезне Вам Галина Дмитрівна і всьому персоналу медпрактики Здоров"я. Дуже ви всі добрі.
Лікував ту неврит лицевого нерва,проходив курс лікування голками це та акупунктура, яку всі хвалять. Лікувала мене невролог Галина Дмитрівна Циц.Є гарний результат. Коли я проходив голки і високоінтенсивний лазер, то поряд хворий був після висипання під ребрами.Я навіть не думав що є такі хвороби від цього герпеса, бачив таке тільки на губах. Йому Галина Дмитрівна теж ставила голки, призначала високоінтенсивний лазер. Я бачив, дорогий апарат , там є мій діагноз парез лицевого нерва.Там є діагноз постгерпетична невралгія .Той хворий значно краще себе почував після лікування, бо ми разом починали і разом закунчували лікуваня.Кому треба , звертайтеся. Помагають тут людям.
Хворіла міжреберною невралгією після герпеса двічі.Перший раз у 2020 році
після "корони ".Другий раз у 2023 р .Проходила у Галини Циц курс лікування акупунтурою і високоінтенсивний лазер.Перший курс 10 днів. Процентів на 50 покращення настало. Але прожовжував турбувати зуд та пекучийс біль між ребрами справа де була висипка. Це правда, що висипка проходить, а проблема болю надовго може лишитися .Тому ми вирішили повторити курс лікування .Другий курс був через 3 тижні.На цей раз він продовжувався 7 днів і складався з акупунтури. і електротерапії. Там електротерапія має спеціальну програму ,мені дуже добре зменшила біль між ребрами. Вночі біль перестав турбувати. Голки дуже добре покращили мені роботу шлунку і я стала добре спати. Гарний метод лікування
Знаю цю хворобу, приємного мало.Висипка пройшла у мене за тиждень, а з болем більше 2 місяців намучилася, Мені ці голки знайомі порадили. Я звернулася, То мені невролог теж цей лазер призначила. Мені допомогло.!0 сеансів лікування голками і 10 сеансів лазера.Не дешево,Але результативно