Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

головна біль кт чи мрт

турбує головна біль вже більше 2 років. Лікуююся в сімейного, прокапуюся кавінтоном і церебролізіном. но ефект не такий якби хотілося .Що краще для голови з обслєдованій КТ чи МРТ

Комментарии

• @lenaKovalska написал:
    турбує головна біль вже більше 2 років. Лікуююся в сімейного, прокапуюся кавінтоном і церебролізіном. но ефект не такий якби хотілося .Що краще для голови з обслєдованій КТ чи МРТ

мені здається мрт точніше

• коли болить голова то ккраще мрт чи кт покаже причину болі? Що мені краще робити?

• Краще почати з консультації невролога. Мене лікарка на ренген шиї і УЗД судин голови та шиї направляла. МРТ чи КТ мені не треба було робити,хоча в мене була проблема головної боли.Як виявилось-все через шию

• Якщо головний біль турбує вас вже тривалий час, важливо виключити причини, які можуть бути пов’язані як зі структурою головного мозку, так і з судинами. Мій вибір це - МРТ бо вона детальніше відображає м’які тканини головного мозку, зміни після тривалих головних болів, стан судин, наявність новоутворень чи запальних процесів. Саме при хронічному головному болю лікарі найчастіше рекомендують починати саме з МРТ (без контрасту, це важливо, бо він тільки з направленням від лікаря)

Тому у вашому випадку, з огляду на тривалість симптомів, доцільніше зробити МРТ головного мозку. Це допоможе отримати більше інформації для подальшого лікування, раджу записатися на обстеження і залишити заявку ось тут - https://center-marii.com/mrt-golovnogo-mozku

• @EvgeniyaE написал:
    Сильно болить голова , шум є у вухах і в голові. УЗІ судин голови робила в серпні ,показало спазм судин. Шукаю методи лікування.Одні кажуть пробувати крапельниці, інші кажуть робить томограму. Що мені краще КТ чи МРТ голови робити ? Хтось підкаже?

в мене похожа ситуація була, но мене невролог на ренген шиї направляла.Там знайшли мені нестабільність позвонків. То мене голова і шия від цього боліла. Мені дуже помогли процедури лазера на шию, невролог мені голки ставила і назначала масаж .Зараз болі не беспокоят. Може до врача сходіть?

• Сильно болить голова , шум є у вухах і в голові. УЗІ судин голови робила в серпні ,показало спазм судин. Шукаю методи лікування.Одні кажуть пробувати крапельниці, інші кажуть робить томограму. Що мені краще КТ чи МРТ голови робити ? Хтось підкаже?

• @lenaKovalska написал:

Слід звернутися до невролога. Досвідчений лікар скаже, який метод обстеження Вам необхідно зробити!

• @lenaKovalska написал:

У мене був головний біль, було запаморочення, шум у вухах. Була консультація невролога у Медпрактика Здоров"я, так от невролога Галина Дмитрівна направляла мене на МРТ голови і судин.

• @lenaKovalska написал:

МРТ плюс я бы еще сделала ангиографию. Это можно сделать если аппарат тянет на 1.5 Т. Контраста не надо. Себе делала в Евромеде .Все четко

• @lenaKovalska написал:

Є головна боль, часом підтошює і маю похитування. Робила 3 роки тому УЗі сосудів голови, отримувала цінарізін , капалася в 2 поліклініці 3 рази , ефект є але дуже малий. Через тиждень другий вертається головна боль.Останній місяць терпнуть руки. Яку томографію мені краще робити щоб мені всьо показало від чого мені болить голова ?

• @lenaKovalska написал:

Консультація невролога !

• Острая боль в шее, уже болит правая рука. Где сделать томограму. Какая лучше мне КТ или МРТ чтобы точно знать есть ли у меня грыжа диска

• @lenaKovalska написал:

Консультація невролога. Може обстеження судин голови ? робили? Начніть з невролога

• обратіться до Циц ГД толковий врач

• може хай невропатолог подивиться , лікарі лучше знают шо краще робити

• @lenaKovalska написал:

Невролог консультація Циц ГД Медпрактика здоровя
    консультує, обстежує, приписує лікування. Точно скаже робити чи КТ чи МРТ.

• @lenaKovalska написал:

А що у Вас з головой? Яка причина болі? Вас кроме сімейного ще хтось
    дивився? МСоже вам до невролога обратиться спочатку.?Я прекрасно знаю що таке головна боль. Все пройшла. У мене давня історія головной болі .Я давно лікувалася у Києві, акупунктура помагала , мені ставала краще. Через останні події ми переїхали пока у Хмельницьку область, дітям в школу і все таке інше... Я freelance work, можу працювати де завгодно. У себе Києві я знала уда іти і що робить.А тут розігралася моя головна боль, куда іти , кого шукати. Нічого, мої знайомі мені порекомендували Галіну Дмітріївну, вони у неї постоянні клієнти. Ви знаєте, після двох курсів акупунктури з головою все в порядку. Я не знаю наскільки ми тут затримаємося . Но похоже невролог і спеціаліст по акупункутурі у мене тут свій уже є.Попробуйте обратитися. Хороший лікар

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.