Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Потягнув звязки в колінному суглобі підчас гри в футбол. Травматолог сказав, що треба тейпуватись підчас наступної гри, інакше грати зовсім не зможу. Не міг знайти місце, де добре тейпують. Я з району. Перезвонив, сказав що так. Затейпувала Тамара Віталіївна, добре. Але мені зараз потрібно постійно кожні три дні тейпуватись. Чи можна залишати тейп хоча б на тиждень? Не маю змоги так часто їздити. Забу у лікаря запитати?
Комментарии
Коли пошкоджений меніск і потрібно давати навантаження, то кінезіотейпування незамінне. Звісно, воно не заміняє фізіотерапію та артроскопію, але як проміжний засіб то непоганий. Тому, рекомендую.
Не нехтуйте кінезіотейпуванням, насправді дієва штука, головне не обмежує рухів. Робив після курсу апаратного лікування, ставив на навантаження пару раз, коли робиш навантаження з тейпами ( а я змушений навантажуватись) відчуття болю дуже малі, як для порівняння. Набагато краще. Завжди ставлю перед тим, як маю вантажити плечі.
Играл в футбол, травмировал колено. Спортивного врача у нас нет, травматолог сказал, что тренировки можно через месяц и только в тейпах. Не знаю, где найти человека, чтобы тейпироваться. Тут вы пишете в клинике можно, вопрос, нужно тейпы свои покупать и где их покупать, или у них свои. И еще, на МРТ не посылали, сделал рентген,там переломов нет. Надо УЗИ сделать, можна там же в клинике сразу сделать?
А где такое можно сделать?
Кинезиотейпирование при артрозе показано, но это не значит что можно не лечиться только протейпируясь. Должен быть системный процесс лечение, если цель действительно добиться результата.
После травмы это то что надо. Никаких ортезов, которые сковывают движения, можно спортом заниматься и в то же время разгрузка сустава.
Вы знаете, не пробовал, хотя видел, как из кабинета летом молодые люди выходити, может при артрозах не очень рекомендуют. Заинтригован, спрошу обязательно по случаю.
Мені теж певний час робили тейпування, коли їхала в гори, то протейпували. Коли вдома,то не нейпують. Дуже допомогло. Я спеціально в гори не ходила, але знаходилась в гористій місцевості, давала багато небажаної нагрузки на коліна. Для профілактики затейпувалась.
Можна, але краще поміняти бо він віддирається, тоді толку від нього мало. Я зараз постійно тейпуюсь, коли іду на футбол, менісків немає, то не є нормально, суглоби берегти треба. Тейпування допомагає.