Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Физиотерапия при язве желудка

У друга язва. Рекомендовали физиотерапию. Я был несколько удивлен таким назначением. И еще другой вопрос, где найти подходящую. Больше известна физиотерапия при проблемных суставах, а о желудке как то мало информации. Какие процедуры рекомендованы при язве желудка?

Комментарии

• В мене теж була виразка, не хотіла довго гоїтись, ліків багато пив, і народну медицину використовував, постійна дієта, ніяк не проходила. Брали біопсію, думали що пухлина, нічого не знайшли. Через порушення кровопостачання не хотіла гоїтись. Аж тільки після того як пролікувався мікрохвилями разом з магнітом вдалось загоїти ту виразку, більше не відкривається, хоча гастрити по сезону маю.

• @Stasik написал:
    Если сразу язва не вылечивается, сложно с ней справиться. После того, как мне не помогли антибиотики, я перешел на микроволновую терапию, йоговские упражнения, электротерапию с протоколом заживления. Только после такого мне стало легче. Уже четыре года без обострений, зонд не глотал, но боли нет. Раз в год хожу только на микроволновую терапию, в качестве профилактики.

Язва желудка точно так же как и язвы ног. Нада простимулировать заживление, и без разници нога это или желудок. На самом деле, электротерапия хорошо заживляет язву, и неважно где.

• Мені допомогло. Маю подагру лікував її. Не знаю що допомогло краще, зменшення ліків при фізіотерапії коли лікував подагру, бо перед продедурами дуже багато приймав щоб загасити біль, потім пішов на фізіотерапію, лікував суглоби і деякі процедури дали і на виразку, бо відкрилась. То вона загоїлась. В будь якому випадку апаратне лікування це добре.

• MacMac

Так, це правда, хороший метод. Теща так доприймалась ліків, що відкрилась виразка. В клініці ліки відмінили, призначили процедури, і добре памятаю що призначили цю мікрохвильову терапію, щоб вилікувати шлунок. Допомогло і на суглоби і на шлунок. Хоча зовні апаратик зовсім непримітний.

• Если сразу язва не вылечивается, сложно с ней справиться. После того, как мне не помогли антибиотики, я перешел на микроволновую терапию, йоговские упражнения, электротерапию с протоколом заживления. Только после такого мне стало легче. Уже четыре года без обострений, зонд не глотал, но боли нет. Раз в год хожу только на микроволновую терапию, в качестве профилактики.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.