Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
У моєї мами пекли боліли стопи, підошви, німіли пальці рук , було серцебиття, пітливість, тиск стрибав .Але більше всього турбувало заніміння особливо ніг, більше вночі. У мами цуукровий діабет 2 типу майже 9 років, ми на глюкофажі 1000 двічі на добу . У лікарні ми періодично проходили курс крапельниць. Але суттєвого покращення не помічали.На місяць другий болі і печія притуплювалися , потім знов все верталося. Нам порадили лікування методом акупунктури ,порадили одразу невролога Циц Галину Дмитрівну, сказали що по нашому місту найращий невролог і найкраще розбирається у лікуванні голками. Так ми зверталися до Галини Дмитрівни, пройшли 2 курси лікування по 10 днів .Нам значно краще.Після першого курсу лікування значно порідшали приступи серцебиття.Нормалізувався тиск .мама зараз на мінімальній дозі ко пренеси.Глюкофаж збільшувати дозу не прийшлося. Вночі печія в ногах суттєво зменшилася після 2 курсу акупунктури та електротерапії. Галина Дмитрівна, дякую Вам за все. Мама значно краще спить. До речі. Всім Вас наразі рекомендую
Комментарии
Звертались з мамою до лікаря Галини Циц за порадою знайомих. Турбувала маму низка скарг та проблем по здоров'ю. Нас приємно вразила якість консультації лікаря, ми не вагаючись залишились на лікування .Галина Дмитрівна -це Лікар від Бога,чуйна привітна, надзвичайно доброзичлива .Тиких лікарів зараз рідко зустрінеш.Сподобалося те ,що мамі Галина Дмитрівна призначила лише необхідне .Не було у нас великого переліку препаратів ,які так люблять назначати багато лікарів .Нам вдало поєднала Галина Дмитрівна ліки, акупунктуру, фізіотерапію .Мама отримувала магнітотерапію, електротерапію, через день аквафорез та високоінтенсивний лазер .Стосовно нашої основної проблеми -полінейропатії, ми отримали вичерпні поради та рекомендації .Одразу помітно,що це лікар з великим багажем знань.Таких лікарів та побільше.Дякуємо вам за все,будемо ї надалі до вас звертатись.Дуже допомогли,набагато краще стали себе почувати.У кого полінейропатія, цукровий діабет , болять та печуть ноги-звертайтеся. Вам тут обовязково допоможуть
Я в неї лікуюся з 2017 року. Мені дуже помагає
В них ще магнітотерапія є нова .Хтось пробував ?
В цю клініку я маму привозила. Нам її порекомендували куми, які у невролога Циц лікували защемлення сідничного нерва . Їм тут дуже допомогли, не прийшлося навіть операцію робити. Так ми сюди попали , так ми у Галини Дмитрівни лікуємося з 2019 року .Стараємося проходити курси лікування 2 рази на рік. Галина Дмитрівна дуже гарно розбирається у лікуванні голками , а цей метод голкотерапії наші мамі дуже допомагає.
Моя сестра отримувала тут лікування, 2 курси по 10 днів .Перший курс була акупунктура, Галина Дмитрівна ставила голки, є гарний ефект. Рекомендуємо. Були також сеанси електротерапії і високоінтенсивного лазера . Другий курс 10 днів були тільки сеанси акупунктури і масаж на стопи. Дуже гарно Таня а Наташа роблять масаж. У сестри значне покращення
В мене нема діабету, але Полінейропатія 2 ст є. То не обовязково щоб був діабет. Но лікування голками і електротерапія мені дуже помогли. І перший курс лікування мені Галина Дмитрівна назначала ще лазеротерапію на підколінні ямки . Воно тоже дає свій результат
Затерпнення та похолодання пальців на ногах було близько 3 років.Потом почалося затерпнення пальців на рукахі почалася біль в ногах .Звертався до сімейного, до сосудистого хірурга, прокапали мене тренталом, певний час приймав вазоніт ,магнікор, від болі кейдекс.Ситуація з покращенням на місяць другий і знов все починалося. Сосудистий дивився мене 3 рази , УЗІ на ногах в мене без бляшок і тромбів тому він порекомендував мені шукати толкового невропатолога бо своє він все що міг тей зробив. Мені порекомендували невропатолога з медпрактики здоров"я люди які у цього врача лікуються і мають результат. Я звернувся. Мене лікувала Галина Дмитрівна Циц, була акупунура, лазеротерапія, електротерапія-там протоколи є для лікуваня. Спеціально по твому дагнозу. Мені діагноз Галина Дмитрівна поставила Полінейропатія 2 ст. Робили мені масаж на 2 ноги, ступні. Перший раз мені лікування на 10 днів було. А вже другий курс повторно проходив без лазера, були і електротерапія. В мене нема того пекучого болю в ступнях вночі. Я нормально сплю. Не терпнуть пальці на руках і ногах. Лікування дороге.Більше 13 тисяч за 10 днів. Но воно варте
А Ви як думали! Циц Галина це круто! Лікаря осбисто давно знаю, дуже поважаю. Ви подивіться, що про неї пишуть, які відгуки.Лікарка статті пише ,по діабету доречі також ! Там серйозний підхід до кожного. Розсудлива, доброзичлива, дуже порядно відноситься до роботи і до людини