Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Як правильно лікувати субакроміальний бурсит.

В мене субакроміальний бурсит. Не можу підняти руку в плечовому суглобі, довожу руку до 90 градусів нестерпний біль, далі не іде. Зробили УЗД і встановили такий діагноз. Лікар порадив зробити укол гормональний в плече, сказав що іншого способу зарадити хворобі немає. Але ж я поцікавилась, виявляється є і інші способи лікування бурситу. І інші ліки і фізотерапія. На цьому та інших сайтах ідеться про ефективність саме апаратів. АЛе мало інформації щоб прийняти рішення. Підкажіть чи варто витрачати час на такого типу лікування. І якщо варто, то що є найкращим у моєму випадку.

Комментарии

  • Саме правильне це лікування апаратами. А не труїтись ліками, скільки я вже їх випила раніше, толку не було. На апаратах відчула результат на третій день. І якби не перевантаження, думаю, що забула б за проблему. Але то таке зараз життя, мусиш працювати.

  • Коли просто бурсит, все Ок, можна легко апаратами лікуватись . Я теж вважав що в мене бурсит спочатку лікував одно плече, потім полізла болячка на інше. Якщо коротко, то виявилось що мій бурсит був лише початком ревматоїдного артриту, добре що попав до ревматолога, яка одназу мені про це повідомила, а потім і аналізи це підтвердили. Призначила приймати ліки, і лікування апаратами теж призначила, але не як бурситу, а вже як артриту. Хочу сказати, що завжди потрібно обстежуватись у спеціалістів, а не обмежуватись лише оглядом травматолога, як це було зі мною. Хвалити Бога, я в надійних руках. Пощастило.

  • Хорошо электротерапия при такого рода бурсите. У меня воспалилась сумка как следствие анкилозирующего спондилоартрита. Позволил себе побольше нагрузки и получил отдачу. Хотели укол делать местный. Решил подождать. После 5 лазеров и микроволн прошло.

  • Укол в плече зробіть обовязково, а потім можна лазер та електро. Добре ще ультразвук. І ніяких навантажень на плече.

  • Я бурсит лечила несколько лет назад, после лечения рецидива небыло, по этому могу судить что лечение было правильным. Был укол в плечо, врач сказала, что в сумку субакромиальную, потом уколы внутримышечно, далее таблетки и физпроцедуры, проходило двенадцать дней. Как сейчас помню. Помню также, что не очень хотела укол в плечо делать, но врач меня убедила, и ничего страшного, хватило одного укола, но мне сказали что это благодаря процедурам, которые я проходила, иначе могло все вернуться.

  • Я думаю, що спочатку можна без укола спробувати, є нестероїдні протизапальні, спочатку варто починати з них. Підкріпити їх дію лазером і електрикою, потім вправи. Я так робила, мені стало краще, контрольна УЗД показала зменшення сумки вдвічі. Імпіджмент пройшов, але випіт незначний залишився. Але то вже дрібниці. Я при псоріазі не роблю уколи, хоча травматолог пропонував, але мій ревматолог не дуже рекомендує таке робити. Ну, ось так.

  • @Владислав написал:
    Нічого страшного в тому уколі немає. Але один укол не вирішує проблему. Треба всебічний підхід. Якщо укол, то разом з ним вправи, процедури та інші ліки за потребою. Не відділяйте одне від одного, тоді бачитимете результат.

    Дякую. Насправді дослухалась до ваших слів, роблю все що можна, зробила укол в плече, його чомусь називають блокадою. Нещодавно закінчила курс апаратного лікування, плече майже не болить,сліди болю залишились коли піднімаю руку до гори.

  • Якщо причина травма, то добре допомагає кінезіотейпування. Перед тейпуванням рекомендують іще лазер і ультразвук днів сім походити, потім тейпування.

  • Нічого страшного в тому уколі немає. Але один укол не вирішує проблему. Треба всебічний підхід. Якщо укол, то разом з ним вправи, процедури та інші ліки за потребою. Не відділяйте одне від одного, тоді бачитимете результат.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.