Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Як правильно лікувати субакроміальний бурсит.

В мене субакроміальний бурсит. Не можу підняти руку в плечовому суглобі, довожу руку до 90 градусів нестерпний біль, далі не іде. Зробили УЗД і встановили такий діагноз. Лікар порадив зробити укол гормональний в плече, сказав що іншого способу зарадити хворобі немає. Але ж я поцікавилась, виявляється є і інші способи лікування бурситу. І інші ліки і фізотерапія. На цьому та інших сайтах ідеться про ефективність саме апаратів. АЛе мало інформації щоб прийняти рішення. Підкажіть чи варто витрачати час на такого типу лікування. І якщо варто, то що є найкращим у моєму випадку.

Комментарии

• Хорошо электротерапия при такого рода бурсите. У меня воспалилась сумка как следствие анкилозирующего спондилоартрита. Позволил себе побольше нагрузки и получил отдачу. Хотели укол делать местный. Решил подождать. После 5 лазеров и микроволн прошло.

• Укол в плече зробіть обовязково, а потім можна лазер та електро. Добре ще ультразвук. І ніяких навантажень на плече.

• Я бурсит лечила несколько лет назад, после лечения рецидива небыло, по этому могу судить что лечение было правильным. Был укол в плечо, врач сказала, что в сумку субакромиальную, потом уколы внутримышечно, далее таблетки и физпроцедуры, проходило двенадцать дней. Как сейчас помню. Помню также, что не очень хотела укол в плечо делать, но врач меня убедила, и ничего страшного, хватило одного укола, но мне сказали что это благодаря процедурам, которые я проходила, иначе могло все вернуться.

• Я думаю, що спочатку можна без укола спробувати, є нестероїдні протизапальні, спочатку варто починати з них. Підкріпити їх дію лазером і електрикою, потім вправи. Я так робила, мені стало краще, контрольна УЗД показала зменшення сумки вдвічі. Імпіджмент пройшов, але випіт незначний залишився. Але то вже дрібниці. Я при псоріазі не роблю уколи, хоча травматолог пропонував, але мій ревматолог не дуже рекомендує таке робити. Ну, ось так.

• @Владислав написал:
    Нічого страшного в тому уколі немає. Але один укол не вирішує проблему. Треба всебічний підхід. Якщо укол, то разом з ним вправи, процедури та інші ліки за потребою. Не відділяйте одне від одного, тоді бачитимете результат.

Дякую. Насправді дослухалась до ваших слів, роблю все що можна, зробила укол в плече, його чомусь називають блокадою. Нещодавно закінчила курс апаратного лікування, плече майже не болить,сліди болю залишились коли піднімаю руку до гори.

• Якщо причина травма, то добре допомагає кінезіотейпування. Перед тейпуванням рекомендують іще лазер і ультразвук днів сім походити, потім тейпування.

• Нічого страшного в тому уколі немає. Але один укол не вирішує проблему. Треба всебічний підхід. Якщо укол, то разом з ним вправи, процедури та інші ліки за потребою. Не відділяйте одне від одного, тоді бачитимете результат.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.