Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Заморожене плече

Цікава проблема цей адгезивний капсуліт. Був у хірурга, казав що потрібно робити операцію. Ходив до ревматолога, казала що не потрібно робити операцію. Де правда? Що мені хворому робити? Кого слухати?

Комментарии

  • Адгезивний капсуліт якщо використовувати лише розробку то це дуже, дуже боляче. Самому не справитись. Має бути гід від лікаря обовязково. Добре допомагає лазер та магніт. А вже потім розробка, паралельно з процедурами.

  • В мене раптово з'явився біль в плечі. Вибачте, але бюстгалтер застібнути сама не можу, Біль сильний, не дає спати. До лікаря не зверталась, але бачу що дуже схоже на заморожене плече. Питання, які є можливості для лікування? Ліків приймати не хочу, в мене від них шлунок болить. Чи можна вилікуватись якимось інакшими методами.

  • А від чого заморожене плече може бути? Травма чи інфекція?

  • @Артуроф написал:
    Цікава проблема цей адгезивний капсуліт. Був у хірурга, казав що потрібно робити операцію. Ходив до ревматолога, казала що не потрібно робити операцію. Де правда? Що мені хворому робити? Кого слухати?

    Вислухайте думку іще кілької лікарів.

  • @Аліса написал:
    Якщо заморожене плече та субакроміальний бурсить це те саме, то операції не потрібно, це лікується без операції. Власне потрібно лікувати те що його спричинило. Тож впевнена, що вам оперуватись не слід.

    Дякую за поради. Приємно чути, те що хочеш почути. Я і сам з страхом думав про операцію, і це чудово, що нічого такого робити не потрібно. Наскільки я розумію, ви щось подібне мали. Я лікувались, що допомогло, якщо це так.

  • Ви що? Яка операція. Все чудово лікується без неї. Головне визначитись що саме з плечем і що послужило причиною того бурситу чи замороженого плеча.

  • Якщо заморожене плече та субакроміальний бурсить це те саме, то операції не потрібно, це лікується без операції. Власне потрібно лікувати те що його спричинило. Тож впевнена, що вам оперуватись не слід.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.