Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Заморожене плече або адгезивний капсуліт

Ніколи б не знала, що хвороба з такою назвою існує, поки сама не захворіла. Зявилась раптово, плече боліти починає лише при рухах. А рухи в плечі майже відсутні. Неможливо одягатись. Ось так. Діагноз є, лікуватись не знаю як. Лікарі розвели руками. Прошу допомогти.

Комментарии

• @Аніта написал:
    Не можу підняти плече, застібнути бюстгалтер теж не можу. Ставлять діагноз адгезивного капсуліту. Лікую три місяця, поки що без зрушень. Вночі почало боліти. Ліки всі приймала, робили двічі блокади, але результат менше ніж очікувала. Думаю про процедури, багато доброго пишуть. Не знаю, чи можна мені масаж, які обстеження з собою брати, які процедури найкращі в моєму випадку? Підкажіть, якщо знаєте.

За масаж точно не скажу, бо тоді коли я лікував плече, мені не одразу масаж приписали, були якісь предостороги, тому я б не радив, а ось електротерапія, лазер, голки з додаванням магнітотерапії то саме те, що потрібно у вашому випадку.

• Не можу підняти плече, застібнути бюстгалтер теж не можу. Ставлять діагноз адгезивного капсуліту. Лікую три місяця, поки що без зрушень. Вночі почало боліти. Ліки всі приймала, робили двічі блокади, але результат менше ніж очікувала. Думаю про процедури, багато доброго пишуть. Не знаю, чи можна мені масаж, які обстеження з собою брати, які процедури найкращі в моєму випадку? Підкажіть, якщо знаєте.

• То іще та проблема, коли не можеш руку підняти, ні поголитись ні розчесатись, не дає спати, особливо коли повертаєшся на хворе плече. Але слава Богу я це подолав, не скажу що було просто, але проблема вирішується, якщо нею займатись. Апарати допомогли найкраще.

• RiaRia

@Артуроф написал:
    Так, дійсно, наскільки я розумію проблема не проста. Так мені цікаво, хтось може щось порадити з приводу лікування. Не дуже комфортно жити так, коли неможливо самому одягнутись....

Знаю, це направду проблема. Лікування не таке вже і складне, фізіотерапія, ліки та розробка суглоба. Фізіотерапія а власне магніт та лазер в комбінації з ліками щоб зняти біль і паралельно розробка вправами та за допомогою масажу і електротерапії. Маю псоріаз, який дав ускладнення таке. Але в мене все позаду, зараз рухи в плечі повнісю відновив.

• Адгезивний капсуліт це те саме що бурсит, чи щось інше? А яка причина?

• @Абрам написал:
    Мені теж підозрювали цей діагноз, але потім виявився субдельтовидний бурсит. Можу сказати по бурситу, що допоміг укол в плече і ходив на апарати.

Де вам робили такий укол. Мені теж радили, не можу знайти лікаря який би це мені зробив.

• Мені теж підозрювали цей діагноз, але потім виявився субдельтовидний бурсит. Можу сказати по бурситу, що допоміг укол в плече і ходив на апарати.

• Так, дійсно, наскільки я розумію проблема не проста. Так мені цікаво, хтось може щось порадити з приводу лікування. Не дуже комфортно жити так, коли неможливо самому одягнутись....

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.