Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Реабілітація після артроскопічної меніскектомії

Зробили меніскектомію ( тріснув меніск ). Пройшов місяць. Нога не розгинається, коліно напухло. Ледь ходжу. Треба іти на роботу, працювати не можу. Маю потребу в швидкій реабілітації. Допоможіть, підкажіть куди піти. Травматолог нічого конкретно не пропонує.

Комментарии

• Теж після меніскектомії проходила реабілітацію в клініці. Мала контрактуру, не могла сама справитись, травматолог не дуже мені в цьому допомагав. Хотіла сама справитись, казали, подумаєш контрактура, я і вправи робили, і масувала самостійно, але нічого з того не вийшло. Після масажу і електротерапії якось одназу легше почало згинатись коліно, на восьмий день половина рухів відновились, а далі я вже сама до норми добила вправами. Тому так, якщо не виходить вирішити проблему самостійно, не слід затягувати, звертайтесь до спеціалістів, допоможуть.

• MacMac

Можливо тому хто запитував це вже не актуально, але коли я проходив лікування в клініці, там проходили реабілітацію після видалення менісків троє. Двоє були на завершальному етапі, рухи в колінах відновились майже повністю. Тому, хто потребує реабілітації скористайтесь нагодою.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.