Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Зробили меніскектомію ( тріснув меніск ). Пройшов місяць. Нога не розгинається, коліно напухло. Ледь ходжу. Треба іти на роботу, працювати не можу. Маю потребу в швидкій реабілітації. Допоможіть, підкажіть куди піти. Травматолог нічого конкретно не пропонує.
Комментарии
Теж після меніскектомії проходила реабілітацію в клініці. Мала контрактуру, не могла сама справитись, травматолог не дуже мені в цьому допомагав. Хотіла сама справитись, казали, подумаєш контрактура, я і вправи робили, і масувала самостійно, але нічого з того не вийшло. Після масажу і електротерапії якось одназу легше почало згинатись коліно, на восьмий день половина рухів відновились, а далі я вже сама до норми добила вправами. Тому так, якщо не виходить вирішити проблему самостійно, не слід затягувати, звертайтесь до спеціалістів, допоможуть.
Можливо тому хто запитував це вже не актуально, але коли я проходив лікування в клініці, там проходили реабілітацію після видалення менісків троє. Двоє були на завершальному етапі, рухи в колінах відновились майже повністю. Тому, хто потребує реабілітації скористайтесь нагодою.