Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Псориаз и беременность

У меня вопрос, касается не меня, просили узнать. Как влияет беременность на псориаз. Молодая женщина болеет псориазом с поражением суставов и позвоночника. Забеременнела, не знает что делать. Хочет сохранить беременность, но опасается за свое здоровье. Кто владеет информацией, подскажите пожалуйста.

Комментарии

• Нічого страшного, вагітнійте на здоров'я. Одне другому не шкодить. Коли почнуть боліти суглоби, то тоді до ревматолога, нехай займається. До речі, профілактика уражень суглобів також важлива. Правильний спосіб життя, рухливісь, харчування все має значення.

• В моєї подруги псоріаз. Нічого не мінялось до та після вагітності.

• @Nazar2 написал:
    Добре що чоловіки не вагітніють...

Согласен. Хотя у жены псориаз небольшой, суставы не беспокоят. Вроде все нормально было. Две беременности, без осложнений.

• Добре що чоловіки не вагітніють...

• Не розумію, яке має відношення вагітність до псоріазу. Багато жінок з псоріазом вагітніють, передають його у спадок, то й що?

• Мені стало краще підчас вагітності. Висипка пройшла повністю, і суглоби перестали боліти. Але пройшов рік після пологів і почалось. Спочатку розпухли коліна, потім коліна пройшли і почалась епопея з плечима. Почався бурсит в одному плечі. Саме тоді висипало дуже на шкірі. Потім шкіра пройшла, а бурсит час від часу мучає.

• Та ніяк не впливає, коли я була вагітна різниці не помітила. Ліки мусила відмінити, через їх побічні, перейшла на гомеопатію. Мені підчас вагітності було нормально, проблеми відновились вже потім.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.