Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Як краще лікувати Анкілозуючий спонділоартрит

Хворію давно на АСА, висока активність. Час від часу приймав гормони, сидів на сульфосалазині, якій майже не допомагав, оскільки альтернативи особливо не було продовжував приймати. Вважаю що то було хибне рішення. Потрібно шукати дієві альтернативи. Я власне вирішив змінити підхід до лікування, почав займатись спортом, і почав курси мікрохвильової терапії в комбінації з використанням інших апаратів лазера та електротерапії. Останні два рази загострення знімав тільки так. До другого разу ще підключили діатермію. Зараз в очікуванні чергового загострення, але поки що його немає. Сподіваюсь обійдеться. Робіть люди висновки, я вже зробив свої.

Комментарии

  • Залежить від багатьох складових. Але мені апаратне лікування тільки правильними апаратами , ( електрофорез та УВЧ не рахується) виявилось дуже ефективним. Це мають бути BTL апаратна продукція при професійному використанні навченими спеціалістами. Якщо результат рівноцінний біологічним засобам, то це вже багато важить.

  • Знаете, а я был не прав в предидущем своем утверждении, что без лекарств нельзя обойтись при обострении. Можно. Я вот обошелся. Достаточно лазера и микроволн. Даже кровь среагировала.

  • Моя відповідь як краще лікувати анкілозуючий спонділоарт? Та так само як і псоріатичний, як каже моя лікарка ці хвороби з одного кошика. Адекватна фізотерапія, яка забезпечує добру половину лікування зберігає гнучкість суглобів та хребта, знімає запалення, тим самим дає можливість використовувати дешевші ліки і в меншій кількості.

  • Не думаю, что при высоком уровне воспаления можно без медикаментов обойтись, хотя хочу заметить что и без упражнений и аппаратного лечения никак. Почему люди думают что помочь должны только уколы с таблетками или только одни аппараты. В том то и дело что одно без другого это малая часть лечения, а вместе результат повышается в десятки раз. Это же очевидные вещи, и странно,что приходится их доказывать. Не было у меня результата только на лекарствах, добавил лазер, микроволны, немного электротерапии сразу же ощутил облегчение, и анализы сразу в норму пришли, спать стал, работаю отлично, ничего не болит. Так вот.

  • А можно коротко о болезни? В инете ужасы разные пишут.

  • Мой брат вам бы просто позавидовал, что вы обходитесь без лекарств. К сожалению, не всем так везет. Но в чем я убедилась точно,что одних лекарств мало, нужна определенная физическая активность и физиотерапия. Кстати, если вы не знали, некоторые ее виды уменьшают потребность человека в лекарствах.

  • Може бути. Я теж не вірив, поки сам не переконався. Хвороба важка, але є на неї рада. Головне, все робити правильно і іти в ногу з часом.

  • Це щось неймовірне. Якщо я вірно розумію, то ви не приймаєте ліків зовсім і лише фізіотерапія та спорт вас вивели з загострення? А яка активнісь була у вас до лікування. Якшо у вас насправді хвороба Бєхтєрєва, то це прорив?

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.