Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Мікрохвильова резонансна терапія

Диплом фіналіста Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» на обласному рівні отримало донецьке ЗАТ «Асоціація «Темп». Конкурсна комісія відзначила лікування методом мікрохвильової резонансної терапії з діагностикою на комплексі «Ремег». Такий метод ось уже 11 років практикується в Госпіталі Сітько МРТ, який входить до складу асоціації.

— За цей час нашими пацієнтами стали понад 12 тисяч осіб, — розповів президент ЗАТ «Асоціація «Темп» Микола Казаков. — Досвід засвідчив, що мікрохвильова резонансна терапія є ефективною медичною технологією під час лікування багатьох хвороб, у тому числі й важковиліковних.

Щоб обстежити організм пацієнта за всіма параметрами, лікареві, озброєному «Ремегом», потрібно близько сорока хвилин. Результати дослідження фіксує комп’ютер, він програмує й лікування. Авторам методу МРТ вдалося об’єднати давньокитайську науку про біологічно активні точки меридіанів людського тіла із сучасною технологією мікрохвильової резонансної терапії. Як наслідок — хворий позбувається кількох хвороб одночасно, оскільки усувається їх першопричина.

Як розповів головний лікар госпіталю Ігор Червоний, в закладі щосуботи проходять безкоштовні консультації лікарів. «Люди, які звертаються до нас, можуть і не залишатися на лікування, але отримують кваліфіковану консультацію фахівців», — пояснив Ігор Прокопович. Пацієнти у невеликих містах та районах уже встигли оцінити ефективність технології МРТ. Так само, як це змогли зробити і читачі «Голосу України»: адже протягом кількох років ЗАТ «Асоціація «Темп» надає можливість передплатникам газети — переможцям читацької лотереї безплатно пройти курс лікування в госпіталі.

Такий самий апарат є в Хмельницькому.

Комментарии

  • Кажуть що саме мікрохвильова терапія впливає на імунітет позитивно.

  • Я тут поцікавився цією процедурою, і мені дуже сподобалось як воно працює. Виходить так, що береться магнітна хвиля з частотою здорового організму, відбувається вплив здорових параметрів на хворий організм, і це спонукає хворий організм бути як здоровий. Я проходив цю процедуру, відчуттів не було ніяких, а який результат!!!

  • IraIra

    Неплохой естественный метод для лечения. В лечении трофической язвы отлично сработал. Но лучше в комбинации с лазером.

  • Предложили микроволновую терапию для лечения атерослероза сосудов ног, также образовалась язва в результате атерослероза. Пока не согласился, не знаю что за метод, и насколько он может быть эффективен в моем случае. Информации по методу крайне мало, возможно читатели форума знают больше.

  • @Абрам написал:
    А яким способом діє цей апарат? Мікрохвилі, це електричні чи магнітні хвилі?

    Точно механизма не знаю, к своему стыду. Пациенты редко интересуются как именно то или иное средство действует. Главное чтоб помогало. А вам респект.

  • Прекрасный метод. Нормализует работу клеток, не только хрящевых. Всех. Показаний к лечению масса, начиная от ринита и заканчивая язвой.

  • А яким способом діє цей апарат? Мікрохвилі, це електричні чи магнітні хвилі?

  • Так, непоганий апарат. Мені його призначали, коли гоїли виразку дванадцятипалої і коли лікували подагру в комлексі з іншими апаратами, зокрема лазером.

  • Много читала,что микроволновая терапия очень эффективна при трофической язве. Никак не могу собраться с духом поехать на лечение.Кому помогла?

  • Кстати говоря, неплохая штука при подагре микроволновая терапия. Я сначала не всерьез к ней относился, и она не работает вот так сразу. Зато после курса терапии и диеты приступы подагры прекратились.

  • Я тут говорила за лазер, просто забыла за микроволновую терапию в лечении трофической язвы, она тоже хорошо помогает. Что лучше оценить не могу, вероятнее всего лучше их комбинация.

  • Мені здається що саме цьому апарату мені стало краще. Не буду дуже стверджувати, але я цікавилась про цей метод, і швидше за все віддаю йому пальму першості в ефективності лікування.

  • Процедура хороша. Я спочвтку скептично поставився до неї, бо коли мені її ставили, то я нічого не відчував. Але коли через місяць без ліків побачив що сечова кислота стала на норму і суглоб стух то повірив.

  • Це хороша штука, мікрохвильова, добре загоїла мені меніск, після операції набрало рідини, не хотіло проходити. За 8 днів почала зменшуватись. Процедура не відчутна, але допомагає круто.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.