Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Коли починати лікувати суглоби і як їх лікувати

Була вчора в лікаря, звернулась з болем в стегнових суглобах. На обстеженні показало артроз 2 ст. Лікар сказав що треба операцію робити, міняти суглоб. Нічого більше не допоможе. Сказав, що раніше треба було починати лікуватись, але мені раніше не боліло, і мені тільки 45 років. То як мені було знати, що маю таку біду? Можливо у кого та сама проблема, і якось інакше собі дали раду, без операції. Чи можливо зарадити тому без операції. Зараз якось не на часі. Що можна зробити, щоб зупинити хворобу.

Комментарии

  • Риторичне питання. Починати точно слід коли з'являються симптоми і коли точно відомо що лікувати. Якщо меніск фізіотерапія та реабілітація, якщо артроз теж лікування переважно продедурами і т.д.

  • Лечить суставы надо сразу после того как вам установили диагноз. Вот, у меня, например подагра, я постоянно с ней борюсь. Начал лечение не сразу, не знали что у меня, приступы были каждые 3 месяца. После того как начал лечиться приступов небыло.

  • @Ілля написал:
    Одразу, як тільки почались симптоми хвороби. Це як злодія, якого легше випхати за двері коли він лише в передпокої а не в кімнаті.

    Погоджуюсь з вами на всі 100% Але це легше сказати ніж зробити. Насправді величезна проблема з лікарями, які можуть якісно допомогти.

  • Мне столько же. Артроз стоп поставили еще десять лет назад. Запущенный. Не знаю что стало причиной, врач говорит что постоянное пребывание на каблуках. Возможно. Лечиться надо было срочно начинать, чтобы недопускать необратимых изменений. С тех пор и лечусь, не сразу как появились симптомы, но после значительного их ухудшения. На фоне лечения значительно лучше. Лечусь курсами раз в 4-6 месяцев.

  • Одразу, як тільки почались симптоми хвороби. Це як злодія, якого легше випхати за двері коли він лише в передпокої а не в кімнаті.

  • Мені здається, що чим раніше тим краще. На початкових стадіях по любому менше руйнувань, а коли все задавнено спробуй вилікуй. Я памятаю в моєї бабці були викручені коліна, без палички не ходила, то тоді в лікарні казали що вже не можуть допомогти, казали що раніше приходитити було потрібно.

  • Старт лікування має бути ще до початку болю. Не знаю точно, як це робити, коли не болить. Повезла бабцю на лікування, їй нічгого не боліло, місяць тому зразу почався інтенсивний біль, одразу відвезла її до лікаря. Виявилось, що в неї третя стадія, треба оперувати. А оперувати немає за що, тай немає бажання. Потрібно було просто обстежити її раніше. Адже у бабціної мами було те саме. Тепер черга за моєю мамою. На цій неділі везу до лікаря, хоча її нічого не турбує. Побачимо.

  • MacMac

    Але починати потрібно одразу, як тільки встановили діагноз. Моя теща ходила з хворими суглобами, нічого не робила а зараз вже сильно болить, ніякі знеболюючі не допомагають. Пішла до лікаря, а їй сказали що пізно, вже неможливо просто лікувати, направили на операцію. Операція дорога, думаємо де взяти гроші.

  • Лечить суставы надо как только начали беспокоить. И операция не выход. Знаю много людей, которые поменяли себе суставы и легче от этого им не стало. Возможно неудачно операцию сделали, может и такое быть, а может нужно лечить суставы и свои могут послужить неплохо. В любом случае, 2 стадия артроза не повод для операции. Люди с 3 ходят без операции и занимаются суставами, еще на работу ходят, которая связана с нагрузкой на суставы. Нужно правильное лечение.

  • В мене теж 2 стадія, але операцію роблять при 3 ст. У вас і у мене друга, це треба лікуватись без операції. Підійдіть до іншого лікаря, щось не те, щоб казали оперувати 2 стадію артрозу. Я пролікував, роблю гімнастику, зараз мені не погано. Раз в рік мені рекомендували робити УЗД суглобів, щоб бачити, як міняється хрящ в суглобі. Це де вам сказали таке? Підійдіть в медпрактику здоровья, проконсультуйтесь іще там. Я був у Тамари Віталіївни, спочатку на консультації та УЗД, потім на лікуванні. Мені допомогло. Сходіте, може і обійдеться без операції, тим більше, яж кажу, 2 стадія.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.