Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Збираюсь на лікування. Відгуки прошу

Хочу поспілкуватись з реальними людьми

Комментарии

• В двадцятому році лікувала суглоби в Тамари Віталіївни, ревматолога клініки. Проходила процедури, здається була діатермія, лазер, масаж та електротерапія. Лікування мені дуже підійшло, чотири роки нічого не боліло, тільки зараз починає піднивати. Але результат тримався чотири роки, вважаю що це добрий результат від лікування. В клініці дуже комфортно, атмосферно... Всі чемні, добре , спокійно без метушні. Мені дуже сподобалось.

• Рекомендую ревматолога Тамару Віталіївну Кононенко. Памятаю про її допомогу, рекомендую і лікаря і клініку.

• Лікуюсь в клініці Пілюйка вже чотири роки. В мене артроз, як тільки захворіла були сильні болі в колінах. ПРиймала лазер, електротерапію, масаж, ультразвук. Лікуюсь не рідше ніг раз на рік. Спочатку поставили 2 стадію артрозу, так вона і тримається, артроз припинив прогресувати. Клініка хороша, надійна. Рекомендую для лікування.

• Можу впевнено рекомендувати клініку Медпрактика здоров'я як те місце де варто лікувати артроз суглобів Апарати сучасні, європейського виробництва, доволі ефективні. Неодноразово переконалась на власному досвіді. Лікарка призначає лікування відповідно до діагнозу та сили болі, схеми динамічні, все тримає під контролем. Персонал відповідальний чуйний, якщо вже лікар написала зробити те то чи те то, то зроблять все як слід.

• Я в клініці лікувала суглоби, мені правильно визначили причину хвороби і правильно призначили лікування. Прогресування стабілізували, зараз почуваю себе здоровою. Лікар Кононенко Тамара Віталіївна. Головне, виконуйте призначення лікарки і буде все добре.

• Добрий день. Я з Віньковець. Зараз в ХМІЛЬНИК на апарати їхати не можу. В хмельницькому центрі такі самі апарати як в хмільнику. Як вам результати?

• Езжайте и лечитесь. Хорошее лечение, эффективное. Не дает побочек как таблетки. В лечении артроза лечение аппаратами, что использует клиника на первом месте. Лучше пока нет.

• Ця клініка має сучасне устаткування, і саме такий набір який потрібен для тих хто потерпає від болю в суглобах і не лише суглобах. Я при псоріатичному артриті маю ураження і поперекового відділу хребта, лікування відбувається комплексно. Хочу зазначити, що персонал знає свою справу. Їдьте, лікуйтесь. Не пожалкуєте.

• Была травма колена, ничего не нашли, но боль держится. Травматолог сказал воздержаться от тренировок, но уже собираюсь возобновить тренировки, только с тейпами. А что предлагают в клинике из лечения, после травмы сустава? Стоимость?

• @Дарина2 написал:
    Хочу поспілкуватись з реальними людьми
    ![](https://piluiko.com.ua/wp-content/uploads/2021/11/foto->; @Полінка написал:
    [хочу запитати чи доцільно ставити голки при хворих суглобах,якщо турбує стегно,

Так, мені ставили, допомогло.

• Лечусь и обследуюсь в клинике даже уже не помню сколько. Однажды случайно зашел сделать УЗИ суставов, сильно хрустели и болели, и так и остался. Диагностировали дегенеративное заболевание коленей, остался на лечение, научили гимнастику делать, за что весьма благодарен. Так и продолжаю лечиться, когда обострение, сразу в клинику иду, в клинике мне помогают.

• Я давний пациент клиники. В 2019 году была очень плоха. Приковыляла с опухшими ногами, стыдно сказать, плакала на приеме у ревматолога, было страшно первый раз. Я ведь до этого абсолютно здоровой была. Что могу сказать? Скажу что мне повезло, буквально сразу мне стало лучше. Лечение в клинике комплексное, и аппараты и лекарства тоже назначают. Лекарства до сих пор принимаю, на аппараты раз в 6-8 месяцев хожу. Советую всем лечение в этой клинике.

• Можете їхати на лікування. Я складний пацієнт, було в житті багато розчарувань, але ревматолог з клініки повертає мені віру в те, що в мене буде все добре. Це непросто, але вона підставила своє плече, є перші результати.

• Я лично со всеми проблемати будь то гастрит, давление или вены иду в клинику. Всегда имею хороший результат от лечения. С уверенностью говорю, что клиника надежная.

• Добре було б дізнатись в яку суму обходиться лікування в клініці. Бо про апарати інформація є, а про ціни немає. Напишіть хто лікувався, щоб хоч приблизно орієнтуватись.

• Мав нагоду бути на обстеженні, а потім і лікуватись в клініці. Є класний ревматолог, яка володіє технікою УЗД діагностики. По потребі використовує лабораторію. МРТ в клініці на жаль немає, але проблема вирішується просто, воно розташоване неподалік, навіть люди, що лікуються з інших міст легко його знаходять. Поряд для немісцевих готелі, в межах 1-2 кварталів є готелі, один з них неймовірно дешевий із сніданком. Є квартири, кому що до вподоби.
    Подобається, що в клініці затишна атмосфера, хороша апаратура. З мінусів мало місця. Люди розписані на свій час, то все нормально, але коли не дотримуються графіка, то трохи мусив чекати, хоча я пунктуальний. Решта все добре, результат від лікування отримав, це головне. Можете їхати, жалкувати не будете.

• Клиника отличная, у меня наследственный ревматоидный артрит. Раньше была возможность я пролечила маму в клинике, был отличный результат, сразу еще во время лечения мама вошла в ремиссию. Потом заболела я, и политическая ситуация между странами изменилась, я не смогла приехать на лечение, хотя очень того желаю. Если вы в Украине, можно считать, что вам повезло, езжайте и лечитесь. Помните, что есть люди которые очень хотят лечиться в этой клинике, но по известным причинам не могут.

• Клиника хороша, лечат не только таблетками, а и физпроцедурами. Оптимальная комбинация аппаратов иногда добавляют лекарства но не всегда. И результаты намного лушче, чем после одних таблеток, результат длительный. Атмосфера доброжелательная, светло, тепло и уютно.

• @Полінка написал:
    [хочу запитати чи доцільно ставити голки при хворих суглобах,якщо турбує стегно,

Так, крім апаратів ставлять голки. Мені було краще від поєднання голок та апаратів. Виходить що так, доцільно.

• Місяць як пролікувався у цій клініці.Хочу сказати коротко.Дорого,але якісно!Гарний та приємний медперсонал,усі уважні,знають свою роботу! Головне,мені дуже допомогло! Усім бажаю процвітання,миру та щастя, любі працівники Медпрактики.

• Три рази був на лікуванні в Тамари Віталіївни. Раз лікував пяткові шпори та гомілки, які перестали турбувати, і два рази колінні суглоби, перший раз коли дуже боліли, другий раз для того, щоб не розболілись. В мене артроз та пяткові шпори. Шпори слава Богу вже не турбують, а артроз треба постійно підліковувати, щоб хрящ не зношувався. Маю дуже добре враження від клініки, робітників, лікарки та від апаратів. Там щороку нові зявляються, дуже дієві. Останній раз отримував і голки, дуже мені допомогли.

• Всією родиною зробили устілки у Олексія. Рекомендую 0989971709

• Реальний я. Мене звати Павло Миколайович. Лікувався сам, перед тим була сваха з суглобами. Задоволені. Тут нема всім однаково, кожному підбирається під нього лікування. Навіть в одному пристрої є комп’ютерні схеми і для кожної хвороби. Так нема ніде. Вони роблять все -блокади, і масажі і голки і апарати. Лікарі по ходу оглядають щодня. Але дзвонити треба тільки в робочий час. Все по запису

• [хочу запитати чи доцільно ставити голки при хворих суглобах,якщо турбує стегно,

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.