Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Де лікувати хребет та суглоби

доброго дня, живу в Чернівцях маю проблеми з хребтом і суглобами, зараз шукаю санаторій щоб пройти лікування, знайомі порадили клініку Пілюйка, незнаю що вибрати,

Комментарии

  • В клініці проходила апаратне лікування бурситу плечового суглоба. Дуже добре себе почувала, зараз пішла на дачу, почала відчувати легкий біль. Планую зараз знову піти на лікування, щоб не дотягти до того болю який був. Добре що зараз знаю куди іти.

  • Кращого місця за медпрактику здоров'я де можна лікувати суглоби я не знайшла. В клініці отримала належну якість послуг та результати від лікування.

  • В Хмельницькій клініці Медпрактика здоров'я. Це те місце, де мені рятують руку. Діагноз ревматоїдного артриту мені тут правоильно поставили. Лікують добре, і апарати і ліки. Все дуже подобається, біль значно менший став. Відновились нормальні рухи в плечах. До них де тільки я не був, такого результату не було ніде.

  • Кожен для себе вибирає сам де і чим йому лікуватись. Я власне вже давно зробила вибір, це лазер. А він є тільки в Медпрактика здоров'я, що в м. Хмельницькому. Це те що мені допомогло насправді. Решта медикаменти нічого мені не дали.

  • Если брать город Хмельницкий, то однозначно в медпрактике. И если учесть что в Хмельницком равноценно Киевскому лечение в несколько раз дешевле ( вопрос на сегодня актуальный для среднебольного человека) то конечно же и выгоднее Хмельницкий для иногородних.

  • Я рекомендую Хмельницький там апаратура дуже модернова. Помагає при багатьох хворобах суглобів, і при розробці суглоба після операції багато людей лікується. Там є апарати і досвіт. Краще виберіт медпрактику здоров'я., там добре і помагає.

  • В Хмельницкой клинике, конечно. Тамара Витальевна невероятно талантливый врач, которая находит идеальное решение для помощи пациенту. Я лично очень благодарна ей за все, что она сделала для меня. Всегда рекомендую ее всем своим знакомым и родственникам, которые нуждаются в помощи.

  • Где лучше лечить суставы. Ответ простой,там где хорошая аппаратура. Можна поискать, в Украине клиник моного, хороших меньше но все таки есть. В Хмельницком хорошо, лечился там в одно время.

  • Я лечила в клинике у Тамары Витальевны суставы, у меня и у моей мамы ревматоидный артрит. Рекомендую только эту клинику. Оптимальное сочетание цены и качества ( эффекта от лечения). А какой у вас диагноз?

  • моя сестра недавно пролікувалась у цій клініці Пілюйка.в неі було аж 2 грижі 5 і 8 мм .то після того лікування зробила ще раз повторне МРТ то грижі зменшились до 3 мм.а перед тим вже в Киеві хотіли іі операцію робити.то хочу сказати що в тій клініці така апаратура що можна і без операціі обійтись.Рекомендую

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.