Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Апаратне лікування подагри

Не міг собі зарадити, коли загостювалась подагра. Таблетки будь які викликають виразку, в кращому разі гастрит. На цей раз вирішив інакше, зробив 5 процедур високоінтенсивного лазера на запалений лікоть. Там черговий бурсит утворився. Без жодної таблетки, лише лазер і холод і дієта. За 5 днів пройшло. Чому досі так мало використовуються апарати при запаленні в суглобах? Це ж порятунок для таких як я? Чому лікарі призначають лише таблетки, від побічних дій яких потім треба ще більше лікуватись, ніж від артриту? Я не маю відповіді, може хтось має?

Комментарии

  • Чим апарати добрі,то це тим, що добре знімають запалення, В мене наприклад артроз, після апаратів одразу легше робиться, у вас те саме і з подагрою. Мені здається, що ці апарати якимось способом роблять так, щоб хвороба не поверталась. Бо як ліки припиняєш пити, то біль повертається, а після апаратів не так, біль якшо і повертається то дуже легка і не надовго.

  • Не можу вам дати відповідь на це запитання. Теж мав ті сами проблеми, що і ви і історії наші схожі, поки на прийшов в клініку на апарати. Після того як раз в рік прохожу курси лікування забув що таке загострення. Ви ж знаєте як воно болить. Клініку знайшов сам. Обходив багато лікарів, ніхто мені нічого не підказував, навпаки, казали що не допоможе. Мені і не одразу допомогло, десь на день сьомий почало відпускати, але ж відпустило надовго, я вже і забув як воно болить.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.