Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Ревматоїдний артрит лікування

Знайшов цю клініку через ФБ. Там група по РА, відео і фото матеріали. Рекомендували ті, хто був. Уже 5-й рік тут. Щопівроку. Три роки повна ремісія

Комментарии

  • Помітила, що без процедур метотрексат не мав такої дії як з процедурами. Виявилось, що вони не лише на запалення впливають, а і на імунітет. Як інакше іще це пояснити? Дози метотрексату не мінялись, а рультат значно кращий став...

  • @Катя написал:
    Я помітила що після процедур в клініці ліки починають краще діяти. В мене ревматоїдний артрит, призначили вже давно метотрексат, я його і досі приймаю, але переношу погано, вдень прийому хвора, нудить... Завдяки процедурам зменшила дозу метотрексату з 20 мг до 10 мг на тиждень, менша доза легше переноситься і загострення стали рідшими, власне кажучи пів року пройшло після курсу і загострень іще не було.

    Я теж на метотрексаті, але не бачу бажаного результату. А не могли б ви уточнити, які саме процедури вам допомогли. Де ви їх проходили. Я б теж хотіла процедури, який саме механізм їх призначень. Якщо я приїду і просто скажу які мені процедури призначити, то призначать те що я прошу? Хто вирішує що призначати?

  • Я теж лікувалась у Тамари Віталіївни, була 2 рок> @Larisa написал:

    @Soloviy написал:
    Согласна, тем более что раз в полгода эффекта от лечения хватает, а таблетки надо принимать ежедневно. Это больше всего давить на нервы, когда знаешь, что кроме болезни и таблетки разрушают организм. Процедуры все таки лечат.

    А какие таблетки принимаете?

    У меня сестра болеет. Я тут так сказать за нее. Принимает метотрексат, 7,5 мг в неделю. Сейчас этого достаточно для поддержания ремиссии. Гормонов уже давно не принимает. Таблетки для снятия боли в суставах принимает редко, только сезонно осень, не дольше недели. Раз в год десятидневные курсы физиотерапии.

  • Ревматоїдний артрит (РА) - це хронічне запальне захворювання, яке впливає на суглоби та може спричинити значні болі, струси та функціональні порушення. Лікування РА повинно бути індивідуалізованим, оскільки рівень впливу хвороби на кожного пацієнта може відрізнятися.

    Основними методами лікування РА є фармакотерапія, фізична реабілітація та хірургічне втручання у важких випадках.

    Фармакотерапія може включати наступні групи ліків:

    Нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП) - зменшують біль та запалення в суглобах.

    Хімічні препарати, які змінюють хімічний склад крові та знижують активність імунної системи, що сприяє зниженню запалення.

    Глюкокортикостероїди - зменшують запалення та біль.

    Модифікатори хвороби - знижують активність імунної системи, яка сприяє запаленню.

    Біологічні препарати - це препарати, які спрямовані на конкретні молекули, що спричиняють запалення у суглобах.

  • @Vladyslav написал:
    Я десь біля трьох років як лікуюсь у Тамари Віталіївни в клініці. Теж ремісію маю, хворію на ревматоїдний артрит. Був важкий, зараз все нормально, навіть нестероїдні не приймаю. В мене раз в півроку не виходить але раз на вісім-девять місяців проходжу курси лікування в клініці. Останній раз був навесні, ціни були ті самі, як зараз не знаю. Але якщо піднялись, все рівно поїду, бо здоров'я дорожче.

    Вам процедури так допомогли, що ви з важкого перейшли в ремісію. Скільки часу у вас забрало щоб досягти такого покращення?

  • @Soloviy написал:
    Согласна, тем более что раз в полгода эффекта от лечения хватает, а таблетки надо принимать ежедневно. Это больше всего давить на нервы, когда знаешь, что кроме болезни и таблетки разрушают организм. Процедуры все таки лечат.

    А какие таблетки принимаете?

  • @Ілля написал:
    Скажіть будь ласка, чи приймаєте гормони, з тих хто лікується в клініці. Кажуть чим менше лікар призначає гормонів, тим він кращий. Я зараз ні.

    @Ілля написал:
    Скажіть будь ласка, чи приймаєте гормони, з тих хто лікується в клініці. Кажуть чим менше лікар призначає гормонів, тим він кращий. Я зараз ні.

    @Ілля написал:
    Скажіть будь ласка, чи приймаєте гормони, з тих хто лікується в клініці. Кажуть чим менше лікар призначає гормонів, тим він кращий. Я зараз ні.

    Лечусь у Тамары Витальевны с 2019 года. Гормонов не принимаю все это время. Был небольшой период, затем она мне отменила за ненадобностью. Другое лечение дало результат, потребности в гормонах нет. Если будете держаться рекомендаций, которые дала Тамара Витальевна, то вам гормоны не понадобятся.

  • Скажіть будь ласка, чи приймаєте гормони, з тих хто лікується в клініці. Кажуть чим менше лікар призначає гормонів, тим він кращий. Я зараз ні.

  • В мене подагра, але теж у Тамари Віталіївни лікуюсь. Вже рік як маю ремісію. Подагра болить ще гірше ніж ревматоїдний. Цікаво, в чому причина ремісії у її паієнтів?

  • Согласна, тем более что раз в полгода эффекта от лечения хватает, а таблетки надо принимать ежедневно. Это больше всего давить на нервы, когда знаешь, что кроме болезни и таблетки разрушают организм. Процедуры все таки лечат.

  • Я помітила що після процедур в клініці ліки починають краще діяти. В мене ревматоїдний артрит, призначили вже давно метотрексат, я його і досі приймаю, але переношу погано, вдень прийому хвора, нудить... Завдяки процедурам зменшила дозу метотрексату з 20 мг до 10 мг на тиждень, менша доза легше переноситься і загострення стали рідшими, власне кажучи пів року пройшло після курсу і загострень іще не було.

  • Несомненно процедуры помогают. У меня ревматоидный никак не реагировал на лечение, принимала лефлюнамид, затем плаквенил. Только в комбинации с процедурами сдвинулось лечение с мертвой точки. Слава Богу сейчас активность ревматоидного невысокая, чувствую себя неплохо считаю что благодаря микроволнам и лазеру.

  • Спробуйте, не пожалкуєте. Процедури добре допомагають, вони підсилюють дію ліків, якщо ліки при вашій хворобі необхідні, то разом з процедурами вони дуже добре починають діяти, навіть якщо раніше ефект був невеликий. Але якщо можна без ліків, то спробуйте, ефект вражає.

  • Скажіть які процедури призначають при ревматоїдному артриті в клініці. Ми вже отримували ряд процедур в іншому місці, не хотілось би щоб були накладки, ми отримували електрофорез, увч результату не принесло. Оскільки самі ліки нам не допомагають (в мене хвора донька) тому пишу в множині, хоча теж хворію але не так. ТАк ось, нам ці процедури та ліки не допомагають, шукаю інші способи зарадити хворобі. Підкажіть будь ласка.

  • У моей сестры ревматоидный Два года назад пролечились в клинике, прекрасно чувствовала себя эти два года. Сейчас начала возвращаться скованность. Мы сделали ошибку, что не показывались в клинику Тамаре Витальевне эти два года, несмотря на рекомендации. Сейчас проходим лечение в клинике. Появились новые аппараты, раньше их не было. Но таких перерывов больше делать не буду и другим рекомедую слушаться доктора и лечиться вовремя.

  • Планую розпочати лікування, дуже сподіваюся на хороший результат.

  • я теж проходила курс лікування в цій клініці получала високоінтенсивний лазер і ставили мені голки також масаж ніг апаратом і ручний .вже на 7 день після цього майже ноги не боліли.зараз пройшло 5 місяців і почуваю себе чудово..але хочу ще пройти курс який закріпить те лікування.Спасибі лікарю Кононенко за уважність і професійність

  • В клініці комплексне лікування, лікар призначає процедури дивлячись, яка проблема. І це дає дуже гарний результат.

  • Коли я була на лікуванні то мені призначали процедури на апаратах. Це була електротерапія, мікрохвильоватерапія, лазер, голки і іше процедури, я вже не дуже памятаю як вони називаються. Приймаю іще плаквеніл, але його і рааніше приймала. Після процедур мені стало інакше через 7 днів, біль портоху відступив, зараз вже добре почуваю себе. Аналізи стали нормальні, до процедур ШОЕ було 41 а зараз 12. Треба такі курси проходити раз на 6 місяців.

  • скажіть будь ласка, яким чином проходить лікування ревматоїдного артриту? Це ліки, крапельниці чи апарати

  • Я десь біля трьох років як лікуюсь у Тамари Віталіївни в клініці. Теж ремісію маю, хворію на ревматоїдний артрит. Був важкий, зараз все нормально, навіть нестероїдні не приймаю. В мене раз в півроку не виходить але раз на вісім-девять місяців проходжу курси лікування в клініці. Останній раз був навесні, ціни були ті самі, як зараз не знаю. Але якщо піднялись, все рівно поїду, бо здоров'я дорожче.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.