Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Ультазвукове обстеження органів черевної порожнини та консультація. Дорога в майбутнє.

Хочу враженнями поділитись, раніше про це думав, але не очікував побачити. В медпрактиці здоров'я, власне, побачив втілення своєї мрії. Маю хронічні хвороби, часто звертаюсь до лікарів, роблю додаткові обстеження. Лікар консультує в один день, УЗД через два тижні в кращому випадку. Аналізи теж через тиждень. А тут в клініці інакше, записався до лікаря, в процесі консультації зробили УЗД органів черевної порожнини та нирок (попередили щоб не їв, сказали що може знадобитись ультразвукове обстеження). Тут же приписали лікування. Я за 5 днів вже позбувся симптомів, а раніше іще чекав би на УЗД. Лікар одна, і дивиться та консультує, підчас консультації вже каже що в мене підозрює, і ультразвуком дивиться і все доводить. Ось так має працювати сучасна медицина.

Комментарии

  • Часом УЗД виявляється краще за компютерну томографію. Був свідком коли пухлину не помітили на КТ, а на УЗД побачили, хоча останнє слово залишають за компютерну томографію. Від лікаря багато залежить.

  • @Stasik написал:
    Рад за вас. Подскажите пожалуйста, а желудок доктор смотрит на УЗИ? Зонд глотать неохота, я знаю что есть методика, я бы воспользовался случаем.

    Шлунок не дивиться, бо сам хотів подивиться. Казала, що краще зонд ковтать. АЛе я пролікувався, то вже і не ковтав.

  • @Літіція написал:
    Підкажіть іще з приводу наднирників. Виявляється не усюди можна їх обстежити. Можна КТ зробити, але хочу почати з УЗД,

    Я не знаю,бо наднирники не дивився. Вам краще самому запитати, зараз напишу телефон:0989971709

  • Підкажіть іще з приводу наднирників. Виявляється не усюди можна їх обстежити. Можна КТ зробити, але хочу почати з УЗД,

  • Рад за вас. Подскажите пожалуйста, а желудок доктор смотрит на УЗИ? Зонд глотать неохота, я знаю что есть методика, я бы воспользовался случаем.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.