Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Лікування псоріатичного артриту

Бачу багато гарних відгуків про клініку, про лікування артритів, зокрема ревматоїдного. Я маю псоріаз шкіри, вже давно, проте суглоби не турбували. Півроку тому почав відчувати хребет (шию та поперек) скутість, біль в ахілах та колінах. Поставили діагноз псоріатичного артриту, але лікування ніякого крім діклофенаку не призначили. А що діклофенак, поки приймаю ніби краще, а в дні без нього біда. А в мене робота. Мені потрібно як слід пролікувати цей артрит, так щоб я постійно не ковтав таблетки, підкажіть чи таке можливе.

Комментарии

  • MacMac

    @Katy1982kk написал:
    Завжди краще допомагає комплексна терапія. І ще дисциплінованість пацієнта. Якщо все виконувати регулярно то результати будуть проверено на родичах.

    Згоден. На собі випробував. Ніколи не слід робити ставку на щось одне. Комплекс дає свій результат.

  • На своєму досвіді побачив результат від лікування псорітичного артриту за допомогою апаратів. Є не дуже довірливим, але коли після тривало прийому протизапальних ліків зміг припинити їх прийом здивувався сам і повірив. Вважаю що мікрохвильова та електро терапія працює з імунітетом, а магніт та лазер працюють саме з запаленням і мають довготривалий ефект.

  • Лікував псоріатичний артрит і тим способом що на картинці, це називається електротерапія. Крім того призначили іще лазер, ультразвук, мікрохвильову терапію. Це на перший курс. На наступні курси будуть, казала Тамара Віталіївна трохи інші процедури та ті сами, тільки протоколи будуть другі. ТАм один і той апарат для різних хвороб підходить. Апарати дуже допомагають, 90% ефекту лікування це за рахунок апаратів.

  • Так, направду клініка хороша, лікування класне, апарати те що треба. На третій день лікування відчув результат. Мінус в тому, що постійно тре їхати підліковуватись, а я хотів вилікуватись. Але що зробиш,шо хвороба така, невиліковна. Але мені добре після лікування, сподіваюся надовго. Дякую всім за поради.

  • П'яткова шпора при псоріазі буває. Чи можна масаж робити при шпорі, коли болить? Мені рекомендували, хто робив? який результат?

  • @Helda написал:
    Скажіть, може хтось знає, чи буває адгезивний капсуліт при псоріазі?

    В мене був субакроміальний бурсит. Виставляли такий діагноз в рамках псоріатичного артриту. Був і власне нікуди не подівся артрит та бурсит разом. Адгезивний капсуліт не чула.

  • @Katy1982kk написал:
    Завжди краще допомагає комплексна терапія. І ще дисциплінованість пацієнта. Якщо все виконувати регулярно то результати будуть проверено на родичах.

    Соласна не все 100% Есть одна процедура главная, но все в комплексе играет свою роль.

  • Завжди краще допомагає комплексна терапія. І ще дисциплінованість пацієнта. Якщо все виконувати регулярно то результати будуть проверено на родичах.

  • Скажіть, може хтось знає, чи буває адгезивний капсуліт при псоріазі?

  • Дякую за поради. Отже, висновок такий, що треба їхати лікувати процедурами свій псоріаз. Тепер друге питання, куди краще поїхати? Чи в санаторій де є процедури чи до Пілюйка. В Пілюйка нові апарати, і частина з ваших порад повязана з цією клінікою, бо маєте досвід. Звісно, мені хотілось би більше відгуків щодо лікування в Пілюйка, а можливо і в інших місцях.

  • Виявляється лазер добре допомагає при шпорі, яка б причина її не була. В молодому віці шпора може бути спровокована псоріатичним ураженням суглобів. Про те раніше і не знала. Так ось, лазер допоміг. Тобто неважливо що стало причиною проблеми, якщо лазер лікує все.

  • сестра лечит в клинике ревматоидный артрит. Позакомилась с пациентом у которого псориатический артрит. Не подозревала, что псориаз поражает суставы, и лечение очень похожее на то что назначают при ревматоидном артрите. Мой новый друг доволен.

  • @Полінка написал:
    Доброго дня, У вашій клініці Пілюйка лікувався сусід і хвалив ваші процедури,зокрема казав,що дуже допомогла якась діатермія.То скажіть будь ласка чи поможе мені,якщо болять лікті і плече

    Мені при артрозі призначали діатермію, насправді хороша процедура. В мене болять коліна. Але мені здається що варто звертати увагу на діагноз а не на місце болю, бо як лікарка мені пояснювала, що діатермія найбільше призначається при артрозі, тому, якщо у вас артроз ліктя та плеча то вам буде добре після діатермії.

  • Доброго дня, У вашій клініці Пілюйка лікувався сусід і хвалив ваші процедури,зокрема казав,що дуже допомогла якась діатермія.То скажіть будь ласка чи поможе мені,якщо болять лікті і плече

  • Нет, диклофенак один не годится. Я на метотрексате уже полгода, только сейчас начал чувствовать облегчение, после того как прошел курс процедур. Не думал что процедуры позволят мне отменить ибупрофен, я тоже долго принимал диклофенак, но он очень не печень действует. Мой вам совет, уходите от диклофенака, и начните нормально лечиться. Для себя я нашел решение проблемы это апаратная физиотерапия, которую использують в клинике и метотрексат. Электрофорез поликлиники не в счет.

  • Ні, одногоо діклофенаку замало. Тут потрібен інший підхід. Фізіотерапія, фототерапія та ліки. Базисні як кажуть ревматологи допомагають не одразу, стимулювала їх ефект фізіотерапією, гормонів лікарка не рекомендувала. Псоріаз відступає, коли лікуєш одразу з кількох напарямків, якщо тільки щось одне використовуєте, то воно не працює. Єфективна комбінація ліків і фізіотерапії.

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.