Привет, незнакомец!

Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!

МЕТОДИКИ

Подяка ревматологу

Хочу подякувати моїй лікуючій лікарці Тамарі Віталіївні Кононенко та весь персонал клініки за професіоналізм, терпіння, тепло, а головне за те, що завдяки праці цих людей маю добре самопочуття, відсутність болю в колінах ( правду кажучи вже і забув як це), враження що повернувся на 25 років назад у часи своєї молодості. Мені дуже сподобалось в цій клініці. Бажаю добробуту та процвітання!!!

Комментарии

  • І я приєднуюсь до вдячних. Тамара Віталіївна в свій час допомогла мені уникнути операції і наставила мене на шлях істини. Зробила так, щоб ліктьовий бурсит більше до мене не повертався.

  • Приєднуюсь до подяк Тамарі Віталіївні. Суттєво мені допомогла, повернула мене до праці. Після лікування відновив роботу, і зараз постійно тейпує мене, коли є в цьому потреба. Лікування за графіком. ДЯКУЮ!!!

  • @Грімма написал:
    А хто займається реабілітацією після атроскопічної меніскектомії?

    Кононенко Тамара Віталіївна. Ревматолог. Займається і лікуванням суглобів і реабілітацією.

  • А хто займається реабілітацією після атроскопічної меніскектомії?

  • Стара пацієнтка Тамари Віталіївни, не в сенсі віку, а в сенсі що лікуюсь пять років. Дуже вдячна лікарці за професійну допомогу, постійну підтримку та поради. Не знаю, щоб я без Вас робила.

  • Я б хотіла висловити велику подяку вам Тамара Віталіївна за Вашу професійну допомогу та підтримку під час мого лікування. Ви - великий фахівець, який виявив глибокі знання та досвід у своїй області, та вдало застосовували їх для забезпечення мені найкращого лікування.

    Я дуже вдячна за Вашу уважність та співчуття під час мого перебування на лікуванні. Ваша підтримка та відповіді на всі мої запитання завжди давали мені відчуття, що я в надійних руках.
    Ще раз дуже дякую за все, що Ви зробили для мене. Я ціную Вашу роботу та приємну особистість, і ніколи не забуду Вашої допомоги.

  • Большое спасибо Тамаре Витальевне Кононенко. Сестру подняла на ноги. Желаю терпения и здоровья.

  • Дякую, лікарю, що допомогли мені в лікуванні подагри та тиску. Нарешті маю спокій, перестав мучати той нестерпний біль, що вже не проходив рік. Довго нам знадобилось, щоб мати те що маємо. Але все таки вийшло.

  • Дякую за відсутність відповіді. Не страшно, сам знайшов. Власне, ми ж на сайті, там всі телефони є. Чогось спершу не подумав. Та я не про це. Насправді хочу подякувать Тамарі Віталіївні, домогла мені. Все зробила майстерно, дякую, лікарю!

  • Хочу подякувати моєму ревматологу Кононенко Тамарі Віталіївні за лікування. Іще у вересні місяці минулого року була у відчаї та депресії через постійний біль в суглобах (ревматоїдний), незважаючи на прийом гормонів біль тримався. Тамара Віталівна призначила лікуання, попередила щоб я набралась терпіння і тоді все буде добре. Пройшло три місяця, я зараз зовсім інша людина. Мені хочеться жити. Щиро дякую Вам лікарю. Ця подяка то найменше, що я можу для Вас зробити.

  • Дякую Тамарі Віталіївні, ревматологу клініки за чудову консультацію і доступне пояснення про хворобу, її причини і що чекати від хвороби. У моєї баці дефартроз, треба оперувати, лікарка в доступній формі пояснила в чому полягає проблема, і як правильно поступити. Я обовязково прийду до неї завезу свою маму. Це приклад лікаря, якого я завжди мріяла мати.

  • Доброго дня, Два роки тому лікувалась в Клініці , турбувало дуже сильно стегно і коліно.Хочу висловити величезну подяку лікарці Тамарі Віталіівні,яка дуже чуйно і професійно підійшла до цієі проблеми,назначила процедури і кожного дня контролювала моє самопочуття ,оглядала і вимірювала тиск,ставила голки, в результаті чого вже два роки себе почуваю відмінно.Також подяка уважним і приємним медсестрам. Хочу порадити цю клініку в кого є проблеми щоб були рішучими, вам обовязково допоможуть

  • Мне тоже понравился подход к лечению в клинике. Имею несколько ревматологических заболеваний. Остеопороз начала лечить в клинике уже давно, когда о нем никто ничего не знал. Если бы не то лечение, не знаю где бы я сейчас была и что бы делала. Кроме того, в клинике отличные процедуры, которые в огромной степени заменяют лекарства, которые и без того много. Очень разгрузили меня в этом плане, и эффект замечательный.

  • Спасибо большое Тамарочка Витальевна, если читаете форум, то скоро буду у вас на лечение, приеду специально из Польши. Тут такого нет.

  • Подяка Тамарі Віталіївні, що допомогла мені вберегти суглоби. Добре що є така лікар та місце з певними можливостями, де можна так як потрібно лікувати суглоби. Миру Всім!!!

  • И я тоже хочу поблагодарить моего врача Тамару Витальевну за отличное лечение. Главное в лечении результат и я его получил. Диагноз не очень обрадовал, но если знаешь что лечишь и знаешь что правильно лечишь, болезнь не так страшная, особенно если становится лучше от лечения.

  • MacMac

    І я маю задоволення лікуватись у Тамарою Віталіївною Боліли суглоби 6 місяців, ніхто не знав чому. Вона почала з шкіри, найшла псоріаз на нігтях. На УЗД знайшла запалення та руйнування в колінних суглобах та ступнях. Раніше на мої нігті ніхто з лікарів не дивився, а змін в ступнях ніхто не бачив. Пропонували заскокійливі, які мене чомусь не заспокоювали. Почав адекватне лікування псоріатичного артриту ліками та апаратами. Про результат говорити зарано, але думаю що я на вірному шляху. Обов'язково відпишиусь, як себе почуваю.

  • Та, це просто. Вона є в ФБ під ніком Тамара Штойко. Там можливий прямий контакт . А іще простіше записатись до неї на консультацію в клініку за телефоном +380989971709 Не пожалкуєте, я в неї давно лікуюсь, ні разу не пожалкував.

  • Хочу перейняти ваш досвід. Ви можете мене зконтактувати з лікаркою?

  • Лікуюсь у Тамари Віталіівни вже 5-й рік. До неї ніяк не вдавалось досягти тривалої ремісії . Вже куди тільки не звертався, в Київ їздив. Знайомі зуонтактували з доктором з Тель Авіва, дорого дуже, гарний доктор, уважний, але результату не було. Про цю клініку і доктора взнав з реклами. А яка довіра до реклами самі знаєте. Але через ФБ знайшов відгуки про те, що тут не тільки ліки, а ще й апарати. Вирішив спробувати. Останні два роки без гормонів взагалі, прохожу лазер ВІЛТ і електротерапію комп’ютерну щопівроку. Дуже задоволений. Постійно онлайн з Тамарою Віталіівною. Рекомендую. Це просто космічний рівень в порівнянні з київськими клініками

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы комментировать.