Похоже, вы здесь новенький. Чтобы принять участие, нажмите одну из кнопок ниже!
Хочу подякувати моїй лікуючій лікарці Тамарі Віталіївні Кононенко та весь персонал клініки за професіоналізм, терпіння, тепло, а головне за те, що завдяки праці цих людей маю добре самопочуття, відсутність болю в колінах ( правду кажучи вже і забув як це), враження що повернувся на 25 років назад у часи своєї молодості. Мені дуже сподобалось в цій клініці. Бажаю добробуту та процвітання!!!
Комментарии
Подяка Тамарі Віталіївні, ревматологу клініки, за те що багато років мене лікує. Якби не медпрактика здоров'я вже мабуть давно прийшлось міняти суглоби, як мої однолітки, а я ходжу і іще працюю на своїх. Велика подяка всім, і головному лікарю і персоналу.
І я, давній пацієнт Тамари Віталіївни, хочу сказати своє слово про лікування в Медрактиці здоров'я. Сучасне обладнання, кваліфікований ревматолог та приємна обстановка виконують роботу на п'ять з п'яти балів. Завжди після лікування почуваю себе чудово, ефект від лікування тримає не менше півроку. Завдяки лікуванню розвиток артрозу вдалось зупинити.
Очень благодарен ревматологу клиники за ее работу и помощь. Когда был в Украине лечился 1 раз в год, чувствовал себя великолепно. Сейчас покинул Украину, хотел бы попасть к Тамаре Витальевне, но увы.... Только сейчас понял, что потерял.
Согласна, прекрасный врач. Особенно это чувствуешь сейчас. И по настоящему оценила только сейчас.
Хочу сказати і своє слово. Лікуюсь в клініці у ревматолога Кононенко. Постійно спостерігаюсь. Чудовий лікар, завжди допомагає її лікування.
Хочу висловити слова подяки лікарці ревматологу Кононенко Тамарі. Це те місце і ця людина до якої хочеться звертатись про допомогу. Спокій, фаховість перетворює процес лікування на задоволення, яке в моєму випадку закінчилось одужанням. А також величезна подяка всьому колективу. Бажаю вам процвітання!!!!
Закінчив лікування в клініці. Прекрасно себе почуваю. Сподобалось відношення до пацієнтів, так по домашньому, завжди можна запитати у лікаря та помічників, розкажуть що для чого призначано, як апарати працюют.... Лікування прекрасне, мені більше сподобалось ніж в Хмільнику, хоч апарати подібні. Але в Хмельницькому лікар Тамара Віталіївна завжди з вами, все тримає під контролем. А в Хмільнику, болить, то нічого пройде, а тут зразу корекція. Добре лікують в Клініцці медпрактика здоровя.
І я приєднуюсь до вдячних. Тамара Віталіївна в свій час допомогла мені уникнути операції і наставила мене на шлях істини. Зробила так, щоб ліктьовий бурсит більше до мене не повертався.
Приєднуюсь до подяк Тамарі Віталіївні. Суттєво мені допомогла, повернула мене до праці. Після лікування відновив роботу, і зараз постійно тейпує мене, коли є в цьому потреба. Лікування за графіком. ДЯКУЮ!!!
Кононенко Тамара Віталіївна. Ревматолог. Займається і лікуванням суглобів і реабілітацією.
А хто займається реабілітацією після атроскопічної меніскектомії?
Стара пацієнтка Тамари Віталіївни, не в сенсі віку, а в сенсі що лікуюсь пять років. Дуже вдячна лікарці за професійну допомогу, постійну підтримку та поради. Не знаю, щоб я без Вас робила.
Я б хотіла висловити велику подяку вам Тамара Віталіївна за Вашу професійну допомогу та підтримку під час мого лікування. Ви - великий фахівець, який виявив глибокі знання та досвід у своїй області, та вдало застосовували їх для забезпечення мені найкращого лікування.
Я дуже вдячна за Вашу уважність та співчуття під час мого перебування на лікуванні. Ваша підтримка та відповіді на всі мої запитання завжди давали мені відчуття, що я в надійних руках.
Ще раз дуже дякую за все, що Ви зробили для мене. Я ціную Вашу роботу та приємну особистість, і ніколи не забуду Вашої допомоги.
Большое спасибо Тамаре Витальевне Кононенко. Сестру подняла на ноги. Желаю терпения и здоровья.
Дякую, лікарю, що допомогли мені в лікуванні подагри та тиску. Нарешті маю спокій, перестав мучати той нестерпний біль, що вже не проходив рік. Довго нам знадобилось, щоб мати те що маємо. Але все таки вийшло.
Дякую за відсутність відповіді. Не страшно, сам знайшов. Власне, ми ж на сайті, там всі телефони є. Чогось спершу не подумав. Та я не про це. Насправді хочу подякувать Тамарі Віталіївні, домогла мені. Все зробила майстерно, дякую, лікарю!
Хочу подякувати моєму ревматологу Кононенко Тамарі Віталіївні за лікування. Іще у вересні місяці минулого року була у відчаї та депресії через постійний біль в суглобах (ревматоїдний), незважаючи на прийом гормонів біль тримався. Тамара Віталівна призначила лікуання, попередила щоб я набралась терпіння і тоді все буде добре. Пройшло три місяця, я зараз зовсім інша людина. Мені хочеться жити. Щиро дякую Вам лікарю. Ця подяка то найменше, що я можу для Вас зробити.
Дякую Тамарі Віталіївні, ревматологу клініки за чудову консультацію і доступне пояснення про хворобу, її причини і що чекати від хвороби. У моєї баці дефартроз, треба оперувати, лікарка в доступній формі пояснила в чому полягає проблема, і як правильно поступити. Я обовязково прийду до неї завезу свою маму. Це приклад лікаря, якого я завжди мріяла мати.
Доброго дня, Два роки тому лікувалась в Клініці , турбувало дуже сильно стегно і коліно.Хочу висловити величезну подяку лікарці Тамарі Віталіівні,яка дуже чуйно і професійно підійшла до цієі проблеми,назначила процедури і кожного дня контролювала моє самопочуття ,оглядала і вимірювала тиск,ставила голки, в результаті чого вже два роки себе почуваю відмінно.Також подяка уважним і приємним медсестрам. Хочу порадити цю клініку в кого є проблеми щоб були рішучими, вам обовязково допоможуть
Мне тоже понравился подход к лечению в клинике. Имею несколько ревматологических заболеваний. Остеопороз начала лечить в клинике уже давно, когда о нем никто ничего не знал. Если бы не то лечение, не знаю где бы я сейчас была и что бы делала. Кроме того, в клинике отличные процедуры, которые в огромной степени заменяют лекарства, которые и без того много. Очень разгрузили меня в этом плане, и эффект замечательный.
Спасибо большое Тамарочка Витальевна, если читаете форум, то скоро буду у вас на лечение, приеду специально из Польши. Тут такого нет.
Подяка Тамарі Віталіївні, що допомогла мені вберегти суглоби. Добре що є така лікар та місце з певними можливостями, де можна так як потрібно лікувати суглоби. Миру Всім!!!
И я тоже хочу поблагодарить моего врача Тамару Витальевну за отличное лечение. Главное в лечении результат и я его получил. Диагноз не очень обрадовал, но если знаешь что лечишь и знаешь что правильно лечишь, болезнь не так страшная, особенно если становится лучше от лечения.
І я маю задоволення лікуватись у Тамарою Віталіївною Боліли суглоби 6 місяців, ніхто не знав чому. Вона почала з шкіри, найшла псоріаз на нігтях. На УЗД знайшла запалення та руйнування в колінних суглобах та ступнях. Раніше на мої нігті ніхто з лікарів не дивився, а змін в ступнях ніхто не бачив. Пропонували заскокійливі, які мене чомусь не заспокоювали. Почав адекватне лікування псоріатичного артриту ліками та апаратами. Про результат говорити зарано, але думаю що я на вірному шляху. Обов'язково відпишиусь, як себе почуваю.
Та, це просто. Вона є в ФБ під ніком Тамара Штойко. Там можливий прямий контакт . А іще простіше записатись до неї на консультацію в клініку за телефоном +380989971709 Не пожалкуєте, я в неї давно лікуюсь, ні разу не пожалкував.
Хочу перейняти ваш досвід. Ви можете мене зконтактувати з лікаркою?
Лікуюсь у Тамари Віталіівни вже 5-й рік. До неї ніяк не вдавалось досягти тривалої ремісії . Вже куди тільки не звертався, в Київ їздив. Знайомі зуонтактували з доктором з Тель Авіва, дорого дуже, гарний доктор, уважний, але результату не було. Про цю клініку і доктора взнав з реклами. А яка довіра до реклами самі знаєте. Але через ФБ знайшов відгуки про те, що тут не тільки ліки, а ще й апарати. Вирішив спробувати. Останні два роки без гормонів взагалі, прохожу лазер ВІЛТ і електротерапію комп’ютерну щопівроку. Дуже задоволений. Постійно онлайн з Тамарою Віталіівною. Рекомендую. Це просто космічний рівень в порівнянні з київськими клініками